çok iyi canım durumun ben orta parmaktan sonra kulak çöpleri ile aparat yapmıştım daha hızlı ilerliyorsunuz canım hem kaç cm lik yaptiginida biliyorsun hikayeme gelince 6 senelik evliyim ama yenmek için pek çabamız olmadı eşim çok rahat sadece piskologa gittik o da bana boşa para verme parmak eegzersizi yap dedi korktumtesadüf bu steyi buldum bir iki ay geriden takip ettim ve egzersiz yapmaya karar verdim üye oldum çok yardımcıoldular sağolsunlar sonra aldım aynayı karsima önce iceledim sonra eldiven giyim ikindim ikindim deliği görünce iddirdim ve hemen girdi şok oldum heycandan elim ayağım titredi hemen eşime kostüm oldu b iş dedim kurtuluyaruz artık yaparım dedim sanra bir buçuk ay egzersiz yaptım ama toplasan on gün değil yani ara ara parmak bana itici geliyordu hep aparatla yaptım parmak boyundan penisi boyutun kadar benim dilator alacak param yoktu kendim yaptım boy boy kalemle mumla rimelle kulak coopuyle zaten penisi boyutuna gelince çok cesaretlenmistem eş dene mesine geçtik ilk denemede yarısı sonra biraz daha fazlası en sonundada tamamoldu çok şükür canım o yanma hissi tamamen atlatana kadar oluyor malesef bu noktada bira dişini sikacaksin yapamasam ben yapamazdım inanki çok korkagim cunki zamanla herşey geçiyor şimdi ayyin 18 de regli olacaktım olmadım bebis istiyorum ve çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir