Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bende biraz önce deneyeyim dedim kulak çöpüyle ne kadar heyecanlandım anlatamam o bile çok zorr geldi off ama panikten yağı unutmuşumm, bide çok ittirmeye korkuyorum bişey olcak diye kızlık zarı daha da içerde galiba demii,onu bile bilmiyorum

cnm kulak çöpüyle hiç bişey olmuyor girdirirken hissetmezsin bile emin ol , ıkındığın zaman kızlık zarını aynadan görebilirsin

kızlr ben aparatla denerken hafif kanadı ve acımaya başladı ben de girdirmedim , biraz ara mı vereyim yoksa denemeye devam mı edeyim

kızlr ben aparatla denerken hafif kanadı ve acımaya başladı ben de girdirmedim , biraz ara mı vereyim yoksa denemeye devam mı edeyim
şimdi başka bi kaynakta okudum orası çok hassas olduğu için dikkat edin diyordu bence ara ver ama bu ara 2günü geçmesin..bide sen apart derken ne kullanıyorsun ben sadece parmak deniyorum.aparat da denemeli mym

şimdi başka bi kaynakta okudum orası çok hassas olduğu için dikkat edin diyordu bence ara ver ama bu ara 2günü geçmesin..bide sen apart derken ne kullanıyorsun ben sadece parmak deniyorum.aparat da denemeli mym

ben aparatı kendm yaptım mumun üstüne kalınca pamuk sardım streçledim , denerken de prezrvtf takıyorum cnm, 3 gündür deniyordum , vjnmda hafif şişlik oluşunca dün denemedim , bugün deneyince de hafif kanayıp acıdı ben de bıraktım ara verdikçe de geriliyorum, vermeyince de tahriş oluyor ben de bilemedim

direk o kalınlıkta ki aparatla mı denedin peki

Norbitttt bugün orta parmak çalistim basariliydi ama biraz yanma oldu bu normal mi bide ben zeytinyagi kullaniyorum.Bu noktadan sonra iki parmak mi yoksa esli deneme mi calismaliyim ne önerirsin.bu arada rica etsem basari hikayeni kisaca özetler misin bana hani nasil bir yol izledin belki banada faydasi olur tabi sakincasi yoksa.

çok iyi canım durumun ben orta parmaktan sonra kulak çöpleri ile aparat yapmıştım daha hızlı ilerliyorsunuz canım hem kaç cm lik yaptiginida biliyorsun hikayeme gelince 6 senelik evliyim ama yenmek için pek çabamız olmadı eşim çok rahat sadece piskologa gittik o da bana boşa para verme parmak eegzersizi yap dedi korktumtesadüf bu steyi buldum bir iki ay geriden takip ettim ve egzersiz yapmaya karar verdim üye oldum çok yardımcıoldular sağolsunlar sonra aldım aynayı karsima önce iceledim sonra eldiven giyim ikindim ikindim deliği görünce iddirdim ve hemen girdi şok oldum heycandan elim ayağım titredi hemen eşime kostüm oldu b iş dedim kurtuluyaruz artık yaparım dedim sanra bir buçuk ay egzersiz yaptım ama toplasan on gün değil yani ara ara parmak bana itici geliyordu hep aparatla yaptım parmak boyundan penisi boyutun kadar benim dilator alacak param yoktu kendim yaptım boy boy kalemle mumla rimelle kulak coopuyle zaten penisi boyutuna gelince çok cesaretlenmistem eş dene mesine geçtik ilk denemede yarısı sonra biraz daha fazlası en sonundada tamamoldu çok şükür canım o yanma hissi tamamen atlatana kadar oluyor malesef bu noktada bira dişini sikacaksin yapamasam ben yapamazdım inanki çok korkagim cunki zamanla herşey geçiyor şimdi ayyin 18 de regli olacaktım olmadım bebis istiyorum ve çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir

APARAT yapan arkadaşlar tam olarak nasıl hazırladığınızı anlatabilirmisiniz.ben 2 parmaktayım ve aparatlada denemek istiyorum artk..ama orası hassas olduğu için yanlış bir şey yapıp mikrop aldırmak yada zarar vermek istemiyorum.o yüzden yardımcı olup tam anlatırsanız çok yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar egzersiz e yeni başlayacağım . İlk yapmam gereken ile
Sonuna kadar yapmam gerekenleri biri bana anlatabilir mi?pazar gunune kadar egzersiz yapmak istiyorum. İnşallah biter artık hiç iyi değilim çünkü
Egzersizlerin sonunda ilişkiye girememekten korkuyorum. Yapabilirmiyim sizce.
Dün gece denemek istedik eşim Penisini itse de girmedi tam iki saat denedik bu yüzden hiç olmayacak gibi geliyor

bizde 3 hafta kadar yapamadık sonra kendiliğinden oldu.. vajinismu mu bilmiyorum ama çok kolaymış kızlar korkmayın.. cesaret gelsin haydi herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…