- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.901
Ya bende biraz önce deneyeyim dedim kulak çöpüyle ne kadar heyecanlandım anlatamam o bile çok zorr geldi off ama panikten yağı unutmuşumm, bide çok ittirmeye korkuyorum bişey olcak diye kızlık zarı daha da içerde galiba demii,onu bile bilmiyorum
cnm kulak çöpüyle hiç bişey olmuyor girdirirken hissetmezsin bile emin ol , ıkındığın zaman kızlık zarını aynadan görebilirsin
kızlık zarı bozulduktan sonra yok olmuyor mu zaten.benim ilk gece bozuldu şimdi zarar görme gibi bi imkan yok demi.çünkü bende parmak sokuyorum.
şimdi başka bi kaynakta okudum orası çok hassas olduğu için dikkat edin diyordu bence ara ver ama bu ara 2günü geçmesin..bide sen apart derken ne kullanıyorsun ben sadece parmak deniyorum.aparat da denemeli mymkızlr ben aparatla denerken hafif kanadı ve acımaya başladı ben de girdirmedim , biraz ara mı vereyim yoksa denemeye devam mı edeyim
şimdi başka bi kaynakta okudum orası çok hassas olduğu için dikkat edin diyordu bence ara ver ama bu ara 2günü geçmesin..bide sen apart derken ne kullanıyorsun ben sadece parmak deniyorum.aparat da denemeli mym
ben aparatı kendm yaptım mumun üstüne kalınca pamuk sardım streçledim , denerken de prezrvtf takıyorum cnm, 3 gündür deniyordum , vjnmda hafif şişlik oluşunca dün denemedim , bugün deneyince de hafif kanayıp acıdı ben de bıraktımara verdikçe de geriliyorum, vermeyince de tahriş oluyor ben de bilemedim
direk o kalınlıkta ki aparatla mı denedin peki
hiç korkma canım her egzersiz sana birşey katiyar hiç uzatmaya gerek yok bence nasıl rahat ediyorsan öyle devam et hiçte başarısız olmazsınız benden çok cesaretlisin ben bi hafta serçe pamak calismistim maaşallah sen çok sabırsız ve cesaretlisinbu çok iyi bişey
Norbitttt bugün orta parmak çalistim basariliydi ama biraz yanma oldu bu normal mi bide ben zeytinyagi kullaniyorum.Bu noktadan sonra iki parmak mi yoksa esli deneme mi calismaliyim ne önerirsin.bu arada rica etsem basari hikayeni kisaca özetler misin bana hani nasil bir yol izledin belki banada faydasi olur tabi sakincasi yoksa.
Günaydınlar herkese,
Ayşencim ne yaptın dün, bir gelişme var mı? emla veya anestol türü uyuşturan kremler vajinanın içine değil dış çevresine özellikle vajina deliğinin popoya doğru olan alt kısmına uygulansa yeterli. çünkü kızlık zarı diye bize yanlış öğretilen madde orada bulunuyor, bütün kadınların vajinasının içi bir su borusu gibi boştur. ilk defa orta parmağınızın tamamını sokunca fark edebilirsiniz.
bebe yağını aparata veya eşli deneme varsa ikinizin de cinsel organlarına sürüp öyle giriş denemesi yapılır ama samimiyetle söylüyorum bu iş kafada bitmeli. korkuları yenmek gerek. sen eşin sana yaklaştığında korkuyorsan istediğin kadar deneme yap, olan adamlara oluyor, bir süre sonra ereksiyon sorunları başlıyor maalesef.
Ya arkadaşım emla dan korktum olumsuz yorumları okuyunca . Denedik
Ama olmadı bir türlü hep yukarı doğru kaydı eşim o kadar da itti terledi ama yok girmedi anlamadik. Parmak egzersizine başlamak istiyorum fakat buradan takip etmek zor oluyor sen nasıl yenmistin parmak egzersizi konusunda yardimci olcak biri var mı ya da doktora mı gitsem. Çünkü parmak egzersizi yapıp hala yenemezsem bunalıma girerim yine. Kaygı Bozuklugü için psikiyatriye gittim bir süre o yüzden korkuyorum
Nerdesinizarkadaşlar
bizde 3 hafta kadar yapamadık sonra kendiliğinden oldu.. vajinismu mu bilmiyorum ama çok kolaymış kızlar korkmayın.. cesaret gelsin haydi herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?