- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.841
Ben emlayi sürdüm ama yanma cok hafif oldu oda 2 dk sürdü
emlayı bende bi ümit işe yarar mı diye kullanmıştım çok da işime yaramamıştı cnm yaa benım zeytınyagı yardımıyla olmuştu ılk giriş
Hem emla hem zeytinyağı nasıl olur acaba
Hanımlar. Ben vajinismus tedavisi için doktora gidiyordum son 2 seansim kaldı fakat borçlarımızdan ötürü gidemedim. Burdan devam etmek istiyorum. Size sorum şu ben egzersizlerde baya baya rahatladim kasilmalarim hemen hemen bitmisti ama eşimin oraya girmek amacıyla yaklaştığını farkettigim an başa dönüyorum. Bu normal mi sizce ? Buna rağmen denemelimiyim ? Şu an 2 parmak çalışıyorum bundan sonra ne yapmalıyım?
ilk olarak hangi doktora gittiğiniz önemli. benim doktorum kadın hastalıkları ve doğum uzmanı aynı zamanda cinsel terapistti.
benim eşim de aynı senin dediğin gibi dr.da sihirli değnek mi var ne yapacak da bu iş olacak diyordu :) ben de bilmiyordum tabi o zaman. doktor ilk seansta seni dinliyor. neden vaji olduğunun sebebini bulmaya çalışıyorsun beraber. mesela ben ailem yüzünden olmuştum... ardından sana çeşitli kitaplar öneriyor, okuyup okumamak sana kalmış tabi, kişisel gelişiminle alakalı...
ikinci seansta doktor seni ve eşini bilgilendiriyor, kızlık zarı nedir? var mıdır yok mudur, bunları vajinanın 3 boyutlu maketi üzerinden detaylı anlatıyor. ve sonra da kendi anatomin üzerinden sana vücudunu tanıtıyor, biliyorsunuz ki çoğu kadın vajinasının girişini bilmiyor maalesef ki... o anda zaten çok rahatlamış oluyorsun, bir defa artık bu vajinismus sorumluluğu senden çıkmış oluyor, çünkü doktorun yönlendirmesi altındasın. ve o anda parmak egzersizi veriyor. ardından da 8 boy dilatör var bu dilatörleri 8 boydan oluşan penisler gibi düşünün, maddesi silikon. eve gidip artık bunlarla egzersiz yapıyorsun ama günde 600 defa ıkınıyodum işte o 3 gün 4 günde bitmesinin sebebi bu... defalarca dilatörü sokup çıkarıyosun ve ıkınıyosun artık yalama oluyor hem beyninde hem vücudunda. vajinismusta olay oraya bir şey sokmakla bitmiyor. ben tedavinin sonuna kadar cesaret edemedim denemeye zaten yasaktı da. ve en sonunda bunları yapa yapa artık hazır hissediyorsun.
doktora keşke herkes gidebilse ama maddi imkanlar rol oynuyor, biz düğünde gelenlerle gitmiştik, hani insana koyuyor, herkesin yaptığı bir şeyi yapabilmek için bir sürü para saymak ama insan çalışır parayı kazanır ama giden günler... yıpranmalar hayal kırıklıkları hem de tüm bunlar çift taraflı yaşanıyor eşler arasında. İnşallah herkes bir an önce çözer bu sıkıntısını.
bir defadan birşey olmaz sanırım istersen dene belki işine yaarar canım
Hem emla hem zeytinyağı nasıl olur acaba
canım doktora derken psikologamı gidiyosun ?
arkadaşlar ben eni 4 cmlik yaptığım aparatla bir kaç defa deneme yaptım girdirdim, fakat bugun dikkat ettim , vajinamın içinde bir kısımda hafif şişlik oluşmuş , bu normal mi
canım doktora derken psikologamı gidiyosun ?
tabii yabancı sert bir cisim giriyor içine bir de yağ gibi yabancı ekstradan maddeler var şişebilir
Arkadaşlar meraba bende konuyu sessiz sedasız takip edip sessiz sedasız yenenlerdenim:) henüz yeniyim tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim ilişki sırasında yanma olması normal mi biraz araştırınca mantar olabileceğini duydum ama doktorum öyle bişiden bahsetmedi sizce sebebi ne olabilir ve ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?