yanımdasınız biliyorum nasıl yenerim anlatın lütfen?
evet uzun bir zaman sonra döndüm

ama hayal kırıklıkları
evde net yoktu sürekli buraya yazcam yazcam dedim olmadı evlendikten sonra internetimde olmayınca yanlız kaldım yine
kızlar evleneli tam 5 ay oldu bu ayın 28 de 5 ay dolucak fakat hiç ama hiç ummadığım bir şey oldu ilk zamanlar asla kabullenmedim ama sonuçları hep hüsran

evlendim ilk gün yorgunum dinlenelim oldu denedik ama yorgunluktur bahanesi diye düşündüm.sonra balayına gittik hala cinsel birleşme olmadı. evlendikten bi ay sonra farkında bile olmadan sadece küçük bi yanma hissi vardı olup olmadığını anlayamadım bile ertesi gün kan gelmeye başldı. 1 hafta kanama geçmeyice doktora gittim hiç acı yok kan var. doktor muayane sırasınd kasılınca ben, kanaman bu zmana kadar bundan olmuş dedi .
üzgünüm ama tedavisi olmayan bir şey değil eğer beklersen iş çok daha komik hale gelir 10 yıllık ilişkiye girmemiş aileler tanıyorum dedi ve ardından bi kağıda vajinismussun yazdı doktor önerdi. doktor erkek ve ben zaten çok utangaç biriym nasıl anltırım die gitmedik. sağdan soldan aldıpım bilgiler vardı yok parmak egzersizi falan parmaktan daha küçük kulak çubuğunu bulunca yaptım ilk başarisiz sonrasında oldu .yanlız hala ne parmağımı nede eşiminki hiç bir şekilde birleşme olmuyor yardım edin...
pes etmetk istemiyorum ama eşim biraz pes etmeye başladı yok korkaksın filan diyor elimde değil diyorum ama nafile artık psikolojik olarak tamamen bittim eşimin bile beni bırakacağını düşünüp ona bağırıp çağırmaya başladım kızlar yardım. lütfen yardım edin lütfen denizli de olana vajınısmus tedavi gören doktorlarınızın isimlerini söyleyin maddi imkanım kısıtlı ücretleri ne olur
neneler
yapmalıyım
lütfen söyleyin
evet uzun bir zaman sonra döndüm

ama hayal kırıklıkları
evde net yoktu sürekli buraya yazcam yazcam dedim olmadı evlendikten sonra internetimde olmayınca yanlız kaldım yine
yine iyiki varburası.