- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.781
anladım canım çok sağol bu dediğin macunu alacağım herhangi bir sakıncası olmaz ama demi
canım rimel sert gelebilir. orta parmağınla yapmayı dene. sen uzanırken parmağın yere paralel olacak şekilde sokacaksın, evet engel gibi bir şey gelebilir ama o hafif bir eğim sadece. vajinayı boğazımız gibi düşün. yapısı o şekilde olduğu için, nasıl yemek yerken canımız acımıyorsa, vajina da bir şey girerken acımaz.
canım imkanın varsa, ne kadar fazla çalışırsan o kadar hızlı kurtulursun. ben dr.a giderken abartmıyorum bütün günüm egzersizle geçiyordu artık bıkmıştım. dediğim gibi dilatör içimdeyken 600 kere ıkınıyodum :s ve dilatörü günde 60 defa sokup çıkarıyodum.
Böyle hissetmen çok normal canım içinde bulundugun sıkıntının ruhunda beyninde yarattığı yansıma.. ama eksik değilsin.. o kadar çok insan var ki bu sorunu yaşayan bi tek sen değilsin.. yaa inanmazsın aynı şeyleri düşündürdm ben de sorunu kendimde arardım eşime karşı mahçup hissederdim.. Ama bu işin peşini bırakma korkma.. seneleri senden almasına izin verme!! Aparat fikri sana güvenli gelmiyorsa parmak egzersizlerine devam et biraz zaman alaıcaktır ama pes etmme olur mu? .. kendi şahsi düşüncem aparat benim işimi kolaylaştırmıştı ve hızlandırmıştı sanki.. kendini hazır hissettiğinde de eşinle denemelere başla..Gözün aydın canım inşallah bi daha sorun yasamazsin. 9 aylık evliyim hemen hemen. Bıktım artık. Kendimi eksik gormektrn sıkıldım herkes bebek soruyo. Eşimin yaşı var onun için herkes bebk bekliyor. Tam sonuca gelmistim doktora gidemiyorum. Ama yencem inşallah umudumu kaybetmek istemiyorum. Aparattansa elimle daha rahat dHa guvenli hissediyorum. Peki ben biraz daha egzersizlere devam ederken eşimi hic karistirmasam mi ? Yoksa hergün deneme yapmalimiyim ?
anladım.şimdi internetten araştırdım bitkisel olduğu için hiç bir sakıncası olmaz yazıyor ama tam güven teşkil edermi bilemiyorum.bi süre daha macunsuz deneyelim:) peki ben şimdi 4 ay eşimle deneme yapamayacağım ama egzersize devam ederim.eşim gelince tekrar başa dönmüşmü olacağımcanım sakınca derken bu alışkanlık haline getirilmemeliymiş, hafif baş ağrısı yapabiliyor. eşin yarım saate kadar ereksiyon halinde kalabilir önceden belirtelim. siz önce macunsuz deneyin istersen, istenilen sertleşme sağlanmazsa mecbur alırsınız.
Böyle hissetmen çok normal canım içinde bulundugun sıkıntının ruhunda beyninde yarattığı yansıma.. ama eksik değilsin.. o kadar çok insan var ki bu sorunu yaşayan bi tek sen değilsin.. yaa inanmazsın aynı şeyleri düşündürdm ben de sorunu kendimde arardım eşime karşı mahçup hissederdim.. Ama bu işin peşini bırakma korkma.. seneleri senden almasına izin verme!! Aparat fikri sana güvenli gelmiyorsa parmak egzersizlerine devam et biraz zaman alaıcaktır ama pes etmme olur mu? .. kendi şahsi düşüncem aparat benim işimi kolaylaştırmıştı ve hızlandırmıştı sanki.. kendini hazır hissettiğinde de eşinle denemelere başla..
parmakla denerken ilerletemiyorum vajinayı hiiseettiğm içn başım dönüyor o yüzden başka cisim daha kolay geliyor bana . birde şu dilatör seti nerden alabilirim netten baktım 300 tl fiyatı
ortalama bu fiyatlardamıdır acaba?
Allah razı olsun arkadaşım ewt senelerimi almıycak bu illet ben onu alcam.! çok hırs yaptım şu an en kısa zamanda bende yendim bu illeti diye yazıcam buraya. çok teşekkür ederim
o zaman bende bütün zamanımı kendime ayırıyorum bundan sonra. peki sok çıkar sok çıkar peşpeşe mi yapmalıyım azıcık bekletmelimiyim içerde?
anladım.şimdi internetten araştırdım bitkisel olduğu için hiç bir sakıncası olmaz yazıyor ama tam güven teşkil edermi bilemiyorum.bi süre daha macunsuz deneyelim:) peki ben şimdi 4 ay eşimle deneme yapamayacağım ama egzersize devam ederim.eşim gelince tekrar başa dönmüşmü olacağım
canım günde 6 tur yapıyorsun,
1 turda 10 defa sokup çıkarıyorsun,
10 defanın her seferinde içerdeyken 10 defa ıkınıp bırakıyorsun.
yani her soktuğunda 10 defa ıkınacak kadar içinde kalacak sonra çıkartacaksın peşpeşe 10 kez bunu yapacaksın.
turların arasında 1-2 saat bekleyebilirsin. senin zamanının nasıl geçtiğine kalmış. amaç çok alıştırma yapmakyapa yapa insanın kafasında yalama oluyor oraya bir şey sokmak, bu önemli
hmm.. anladım canım çok teşekkür ederim. hiç ara vermeden devam ediyorum o zaman.Rabbim hayırlı evlatlar versin sana..
Allah razı olsun canım. Yürekten hissettim duanı, çok teşekkür ederim.
inşallah herkes tez zamanda yener vajinismusu ve hepimiz çok mutlu oluruz eşimizle ailemizle
yok canım sen egzersizi sakın bırakma. asıl egzersizi bırakırsan eşin geldiğinde oraya bir şey sokman yine zorlaşır. her gün azar azar da olsa sen devam et. eşinin gelmesine yakın iyice artırırsın egzersizi. sorun yaşarsanız da macunu kullanırsınız.minnacık bi kutu zaten, bir çay kaşığı alınıyor.
Arkadaşlar bugün emla krem ile deneme yapacağız inşallah bir faydası olur.kullanan arkadaşlar nasıl kullanmam lazım yarım saat mi bir saat mi beklemeliyim sürdükten sonra. Sadece emla mi olmalı zeytinyağı da sürmelimıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?