Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım canım çok sağol bu dediğin macunu alacağım herhangi bir sakıncası olmaz ama demi

canım sakınca derken bu alışkanlık haline getirilmemeliymiş, hafif baş ağrısı yapabiliyor. eşin yarım saate kadar ereksiyon halinde kalabilir önceden belirtelim. siz önce macunsuz deneyin istersen, istenilen sertleşme sağlanmazsa mecbur alırsınız.

parmakla denerken ilerletemiyorum vajinayı hiiseettiğm içn başım dönüyor o yüzden başka cisim daha kolay geliyor bana . birde şu dilatör seti nerden alabilirim netten baktım 300 tl fiyatı
ortalama bu fiyatlardamıdır acaba?

o zaman bende bütün zamanımı kendime ayırıyorum bundan sonra. peki sok çıkar sok çıkar peşpeşe mi yapmalıyım azıcık bekletmelimiyim içerde?

Böyle hissetmen çok normal canım içinde bulundugun sıkıntının ruhunda beyninde yarattığı yansıma.. ama eksik değilsin.. o kadar çok insan var ki bu sorunu yaşayan bi tek sen değilsin.. yaa inanmazsın aynı şeyleri düşündürdm ben de sorunu kendimde arardım eşime karşı mahçup hissederdim.. Ama bu işin peşini bırakma korkma.. seneleri senden almasına izin verme!! Aparat fikri sana güvenli gelmiyorsa parmak egzersizlerine devam et biraz zaman alaıcaktır ama pes etmme olur mu? .. kendi şahsi düşüncem aparat benim işimi kolaylaştırmıştı ve hızlandırmıştı sanki.. kendini hazır hissettiğinde de eşinle denemelere başla..

15 Yıllık evliyim. Bir türlü ilişkiye giremiyorduk. Sürtünme yolu ile 7 ay sonra hamile kaldım. Şu an 14 yaşında oğlum var. Yıllar geçmesine rağmen bir türlü birlikte olamıyorduk. İkimizde bu duruma alışmıştık ama evde sürekli bir tartışma birbirimize karşı bir öfkemiz vardı. Ben bu işi çözmeye karar verdim. Adı duyulmuş bir hastanenin jinekologuna gittim. Beni anestezi altında muayene etti ve vajinamın çok dar olduğunu ameliyat ile keserek genişletilmesi gerektiğini söyledi. Neredeyse ameliyat olacaktım ki araştırmalarım sayesinde JINOKOMED YEŞİM YERÇOK Hanım ı buldum. Hemen randevu alıp görüştüm. İlk görüşmememizde sadece gözle muayene etti. Kesinlikle ameliyat olmana gerek yok. Sen 5. derece vajinusmus hastasısın dedi. Ve sadece 4 seansta bu hastalıktan kurtulacağımın garantisini verdi. Eşim ilk başta inanmadı seni tanımıyor ki dedi, mümkün değil dedi. Ben Yeşim Hanım a inanmıştım. Seansa başladım. İlk seans benim için çok zordu. Ama biz sohbet ederken bir yandan da seans devam ediyordu. Hiç bir şey anlamadım. ilk seansın sonunda(1,5 saat sonra) 1 nolu maketi içime almıştım. İnanılır gibi değildi ama gerçekti.
2. 3. ve 4 seans çok daha kısa ve kolay geçti. 4. seans sonunda hazır olduğumu ve eşimle birlikte olabileceğimi söyledi. İlk denememizde eşimle birlikte olduk. Ben sevinçten hüngür hüngür ağlıyordum. İnanamıyordum. Eşim in mutluluğu ise anlatılmazdı. Sevinçten havalara uçuyordu. 15 yıllık hasretimiz sona ermişti. JINOKOMED Ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız.
VAJİNUSMUS SORUNU OLANLAR LÜTFEN 1 GÜN BİLE BEKLEMEYİN. TEK ADRES YEŞİM YERÇOK (JİNEKOMED) BENİM GİBİ SONRA GEÇEN YILLARINIZA ACIRSINIZ. ÇÜNKÜ ZAMAN ÇOK ACIMASIZ. SEVGİLERİMLE.

anladım.şimdi internetten araştırdım bitkisel olduğu için hiç bir sakıncası olmaz yazıyor ama tam güven teşkil edermi bilemiyorum.bi süre daha macunsuz deneyelim:) peki ben şimdi 4 ay eşimle deneme yapamayacağım ama egzersize devam ederim.eşim gelince tekrar başa dönmüşmü olacağım

Arkadaşlar bugün emla krem ile deneme yapacağız inşallah bir faydası olur.kullanan arkadaşlar nasıl kullanmam lazım yarım saat mi bir saat mi beklemeliyim sürdükten sonra. Sadece emla mi olmalı zeytinyağı da sürmelimıyim

Allah razı olsun arkadaşım ewt senelerimi almıycak bu illet ben onu alcam.! çok hırs yaptım şu an en kısa zamanda bende yendim bu illeti diye yazıcam buraya. çok teşekkür ederim

anladım canım, dilatörü dr veriyordu o da yurtdışından getirtiyordu pahalıymış :/ herhangi bir silikon objeyi penise benzer şekilde keserek de yapılabilir bence. mutfak eşyalarından olabilir? ama kendi yaptığın aparatla rahat ediyorsan da sen bilirsin tabi ki canım

o zaman bende bütün zamanımı kendime ayırıyorum bundan sonra. peki sok çıkar sok çıkar peşpeşe mi yapmalıyım azıcık bekletmelimiyim içerde?

canım günde 6 tur yapıyorsun,

1 turda 10 defa sokup çıkarıyorsun,

10 defanın her seferinde içerdeyken 10 defa ıkınıp bırakıyorsun.

yani her soktuğunda 10 defa ıkınacak kadar içinde kalacak sonra çıkartacaksın peşpeşe 10 kez bunu yapacaksın.

turların arasında 1-2 saat bekleyebilirsin. senin zamanının nasıl geçtiğine kalmış. amaç çok alıştırma yapmak yapa yapa insanın kafasında yalama oluyor oraya bir şey sokmak, bu önemli

yok canım sen egzersizi sakın bırakma. asıl egzersizi bırakırsan eşin geldiğinde oraya bir şey sokman yine zorlaşır. her gün azar azar da olsa sen devam et. eşinin gelmesine yakın iyice artırırsın egzersizi. sorun yaşarsanız da macunu kullanırsınız. minnacık bi kutu zaten, bir çay kaşığı alınıyor.

hmm.. anladım canım çok teşekkür ederim. hiç ara vermeden devam ediyorum o zaman.Rabbim hayırlı evlatlar versin sana..

Allah razı olsun canım. Yürekten hissettim duanı, çok teşekkür ederim.
inşallah herkes tez zamanda yener vajinismusu ve hepimiz çok mutlu oluruz eşimizle ailemizle

İnşAllah canım. Eşimi çok seviyorum bunu yenersem daha mutlu olacağız gbi geliyor bana. Burdaki yardımlarınızla beraber duada edrrsek tez zamanda çözcez hepimiz inşaAllah.

tamam canım çok sağol inşallah kurtulurum geldiğinde artık

Arkadaşlar bugün emla krem ile deneme yapacağız inşallah bir faydası olur.kullanan arkadaşlar nasıl kullanmam lazım yarım saat mi bir saat mi beklemeliyim sürdükten sonra. Sadece emla mi olmalı zeytinyağı da sürmelimıyim

emal krem bendede var. nasıl kullanacağımı bende bilmiyorum vajina içine mi sürüyoruz bilen bi arkadaş yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…