Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oda devlette yok diyosun yani((( bunu duyduğuma üzüldüm çünkü ben devletle halledebilirim diye düşünüyordum.maddi durum yok maalesef çünkü

aslında keşke devlet de el atsa artık bu işe çünkü kalp mide rahatsızlığı kadar sık görülüyor. bu çok açık ve net. organize olup sağlık bakanlığına başvuru yapılsa? buradaki herkes mail yoluyla veya telefonla arasa ve devlette böyle doktorlar istiyoruz dese, bir şeyleri biz değiştiremezsek kim değiştirebilir ki? bu derdi çeken bilir ancak. özel dr.lar da pahalı maalesef. ve şöyle söylenmesi lazım bence, neslin devamı da tehlikeye giriyor, çocuk sahibi olamaz ki insanlar bu hastalığı yenmeden... bence devlet el atmalı bu işe.

Arkadaşlar kısa sürede yendim doktora gitmeden.faydası olur belki inceledim deliği buldum bunları ayna ile yaptım sonra buhar banyosu da denedim kulak çöpüne streç sar jelle deliği sok girince ilk tuhaf oldum ve şok olsum nasıl girer diye cesaret geldi parmak denedim oldu.ana aparat daha ii geldi bana kulak çubuğuna peçete sarıp streç jelle yaptım kalımlaştırdım popoya doğru ittim yani aşagı doğru zaten ilk kulak çöpünde yönü algılıyoruz 4 gün falan yaptım ilk eş denemesi başarısız ikincide ıkın nefes alma önemli altıma yastık koydum allta eşimi ben yönlendirdim aparat gibi ucu girince bacaklarımı belime doladım ve ıkındım zoekanınca oda o an dikkatimi dağıtmak için öpüyordu... Ve oldu..korkmayın üstüne gidin herkesin durumu farklı eski sayfaları okutun kendimize uygun yöntemi seçin.veee mutlu son doktorlar pahalı imkanı dar olanlar var.mesele ben yurtdışındayım dahada zor..allah yardım etsin soru olursa yardım ederim

şimdi okudum eşimin p.... yamuluyor kayıyor galiba problem onda ondan olmuyor. çünkü ben parmaklarımı sokabiliyorum problem onda bence.şeklinde yazmış.kayma bizde de oluyor ama bi kullanıcı kayma normaldir problem değil demişti rahatlamıştım.bu gerçekten olur mu yoksa kayması problem mi

kızlar erkekler her denemede başarısız olmaktan sertleşme sorunu yaşıyor, ondan öyle oluyor. kayması normal. içeri giremezse kayar doğal olarak.

Dlator vermedi bnm dr.m parmakla içeri karıştırıp keşfettiriyo. Amerika dada bu yöntem kullanıliyormus.. 2 parmak beni çok zorladı. 1 parmak çok normalllesti ama 2 parmak çok huzursuz ediyor beni.

Dlator vermedi bnm dr.m parmakla içeri karıştırıp keşfettiriyo. Amerika dada bu yöntem kullanıliyormus.. 2 parmak beni çok zorladı. 1 parmak çok normalllesti ama 2 parmak çok huzursuz ediyor beni.

canım bizim ülke dışında vaji neredeyse bilinmiyor bile. abd'de vaji olanlar kesin Türktür. yanlış anlaşılmasın bizim ilk gece hikayeleri kanamalar vs.ler çok ya ondan diyorum.

o zaman 2 parmaktan devam et, sakın bırakma. 2 parmakta da rahatlayınca denersiniz belki? ama dediğim gibi parmaklar içerdeyken mukakkak o ıkınıp bırakmaları yap.

arkadaşım gerçekten rahatladım şimdi.yani sertleşme oluyor ama oraya geldiğinde dediğin gibi girmediği zaman yamuluyor 2. kez deneyemiyoruz bu sefer

canım adamların psikolojisi de bozuluyor. şöyle okumuştum, hani bizim canımız yanacak diye, eşime zarar verip kötü bir şey mi yapcam diye sertleşme sorunu yaşanıyormuş. yani kadına acı vermekten kaçmak için onlar da sertleşemiyor. sonra kadın vajiyi yense de bu erkekte devam edebiliyor. bunu yaşarsanız "epimedyumlu macun" alın ilişkiden önce 1 çay kaşığı yiyecek erkek. tüm aktarlarda satılıyor.

Gözün aydın canım inşallah bi daha sorun yasamazsin. 9 aylık evliyim hemen hemen. Bıktım artık. Kendimi eksik gormektrn sıkıldım herkes bebek soruyo. Eşimin yaşı var onun için herkes bebk bekliyor. Tam sonuca gelmistim doktora gidemiyorum. Ama yencem inşallah umudumu kaybetmek istemiyorum. Aparattansa elimle daha rahat dHa guvenli hissediyorum. Peki ben biraz daha egzersizlere devam ederken eşimi hic karistirmasam mi ? Yoksa hergün deneme yapmalimiyim ?

Cok Teşekkür ederim arkadaşım günde en az yarım saat en fazla bi saat çalışabiliyorum. Az mı yoksa yeterli mi ?

ben eşimle deneme yaparken 5 cm kadar girdi hatta bende başımı kaldırıp baktım evet girmişti ama sanki zorla girdi gibi yani acı hiisediyorum ve ilerleyemedi

bende bugün buraya da yamıştım sabah . bugün parmak egzersizi yapmaya karar verdim aynasıyı falan aldım elime. serçe parmagımı streçledim ve jelledim ama 1 cm anca yapabildim olmadı. sonra pes etmek yok dedim aldım rimeli pamuğa sardım (yumuşak olsun biraz diye) sonra onuda streçledim ve jelledim
aynaya bakarak zor oldu sonra geçtim tv nin karşısına ayrıdm backalrımı azar azar ittirdim bi yandn nefes aldım veridm yine yaklaşık 4 cm kadar alabildim gerisi itiyorum ama iiçerde bişey var sanki ilerletemedim. burdan okumuştum popoya doğru eğim var aşağı doğru ittirin diye. onu denedim popoya doğru ittitrdim ama yine ilerletemedim bende fazla zorlamıyım dedim
akşama eşimle tekrar deneyeceğim hepimiz dua edelim birbirimize şimdi benim niye böyle oluyor yani ilişkiye girerken hep zorlancakmıyım boyle birde hep yarımmı olacak offf

anladım canım çok sağol bu dediğin macunu alacağım herhangi bir sakıncası olmaz ama demi

arkadaşlar ben 8 aylık evliyim 2 ay önce 1 kez yapabildim ama çok acılı oldu biraz kanamamda oldu ama ondan sonra hiç olmadı 1 kez ilişkiye girebildim ama yinede vajinismus oluyorum dimihala tık yok çünkü

Cok Teşekkür ederim arkadaşım günde en az yarım saat en fazla bi saat çalışabiliyorum. Az mı yoksa yeterli mi ?

canım imkanın varsa, ne kadar fazla çalışırsan o kadar hızlı kurtulursun. ben dr.a giderken abartmıyorum bütün günüm egzersizle geçiyordu artık bıkmıştım. dediğim gibi dilatör içimdeyken 600 kere ıkınıyodum :s ve dilatörü günde 60 defa sokup çıkarıyodum.

canım rimel sert gelebilir. orta parmağınla yapmayı dene. sen uzanırken parmağın yere paralel olacak şekilde sokacaksın, evet engel gibi bir şey gelebilir ama o hafif bir eğim sadece. vajinayı boğazımız gibi düşün. yapısı o şekilde olduğu için, nasıl yemek yerken canımız acımıyorsa, vajina da bir şey girerken acımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…