- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.741
arkadaşım birşeyi çok merak ediyorum doktora gittiğinizde bu kadar kısa sürede bitiyor bu hastalık onu okuyorum hep doktorun yaptığı nedir bunu öğrenmek istiyorum bu konuda aydınlatırsan çok sevinirim.hem bu doktora gitmeye korkanlarada yardımcı olacaktır
hemen hemen aynı dönem evliyiz seninle.bende yenemiyorum bu hastalığı maalesefmerhabalar hanımlar bugün aranıza yeni katıldım aslında sizleri uzun zamandır takip ediyorum hatta hergün sizi takip etmekten işyerinde çalışamaz oldum ben 6 aylık evliyim ve sizler gibi bnde vajınısmusum başlarda kndime konduramadık yok deilimdir düzelir faln diye düşündüm ama yok yok olmuyor çok psikolojim bozulduuu lütfen banada yardımcı olun lütfen
Hanımlar. Ben vajinismus tedavisi için doktora gidiyordum son 2 seansim kaldı fakat borçlarımızdan ötürü gidemedim. Burdan devam etmek istiyorum. Size sorum şu ben egzersizlerde baya baya rahatladim kasilmalarim hemen hemen bitmisti ama eşimin oraya girmek amacıyla yaklaştığını farkettigim an başa dönüyorum. Bu normal mi sizce ? Buna rağmen denemelimiyim ? Şu an 2 parmak çalışıyorum bundan sonra ne yapmalıyım?
bu siteye uzun süredir üyeyim hep okudum neler yapıldıgını yeneleri başaranları ve asla yapamam diyip şu anda anne olanları.
6 yıldır evliyim eşimle sadece 3-4 defa acılar içinde ilişkiye girebildim devamını getiremdim . burayı okudum kegel egzersizi ve parmak egzersizleri aparatalarla yenenleri gördükçe nasıl yapıyolar dedim hep. benim ise her denemem hüsran
dün gece eşimle kavga ettik daha doğrusu o hep kızdı beni silkeledi bir anlamda '' yeter artık sabrediyorum bir gün çözeceğiz diye ama sende hiç çaba göstermiyosun kardeş kardeş yaşıyoruz böyle nasıl devam edecek hemen şimdi başlıyoruz denemeye '' dedi
ve başladık
tabi ben ağlamıştım bu arada ve hiç ön sev. olmadan bebe yağı ile denemey çalıştık bi türlü pozisyon alamadık zaten oda ayrı bi işkence oldu. p.. 5 cm kadar alabildim ama sanki girmiyordu
ıkındım kendimi rahat brakmaya çalıştım ama olmuyordu ağlayacakım nerdeyse
her pozisyonda denedik her seferinde sadece o kadarı giriyordu ve acıyordu tabi ama kendimi rahat bıraktıgım anlar bile oldu yine devamı giremedi. nasl olcak sabaha kadar ağladım eşim haklıydı 6 yıldır evliyiz ve yakında kynım evlenicek bizim hala bebeğimiz yok ilişkimiz bile yokçevrede hem bana hem arkadaşları falan eşime baskı yapıyomuş niye çocuk yapmıyosunuz diye oda kendini sanırım eksik hiisediyor çok üzülüyorum ölmeyi düşünüyorum zaman zaman sonra diyorum öleceğime bunu yapayım daha iyi acıysa acı diyorum. parmak egzersii yapmaya çalışıyorum yok olmuyor Allah rızası için biraz sonra başlayacağım nerden nasıl başlamalıyım yapanlar bilirler en kolay yolu nasıldır lütfen banada yardım edin bugün parmak almak lazım artıkk evlliliğim bitmek üzere (
hemen hemen aynı dönem evliyiz seninle.bende yenemiyorum bu hastalığı maalesef(((( egzersiz yapıyormusun
ilk olarak hangi doktora gittiğiniz önemli. benim doktorum kadın hastalıkları ve doğum uzmanı aynı zamanda cinsel terapistti.
benim eşim de aynı senin dediğin gibi dr.da sihirli değnek mi var ne yapacak da bu iş olacak diyordu :) ben de bilmiyordum tabi o zaman. doktor ilk seansta seni dinliyor. neden vaji olduğunun sebebini bulmaya çalışıyorsun beraber. mesela ben ailem yüzünden olmuştum... ardından sana çeşitli kitaplar öneriyor, okuyup okumamak sana kalmış tabi, kişisel gelişiminle alakalı...
ikinci seansta doktor seni ve eşini bilgilendiriyor, kızlık zarı nedir? var mıdır yok mudur, bunları vajinanın 3 boyutlu maketi üzerinden detaylı anlatıyor. ve sonra da kendi anatomin üzerinden sana vücudunu tanıtıyor, biliyorsunuz ki çoğu kadın vajinasının girişini bilmiyor maalesef ki... o anda zaten çok rahatlamış oluyorsun, bir defa artık bu vajinismus sorumluluğu senden çıkmış oluyor, çünkü doktorun yönlendirmesi altındasın. ve o anda parmak egzersizi veriyor. ardından da 8 boy dilatör var bu dilatörleri 8 boydan oluşan penisler gibi düşünün, maddesi silikon. eve gidip artık bunlarla egzersiz yapıyorsun ama günde 600 defa ıkınıyodum işte o 3 gün 4 günde bitmesinin sebebi bu... defalarca dilatörü sokup çıkarıyosun ve ıkınıyosun artık yalama oluyor hem beyninde hem vücudunda. vajinismusta olay oraya bir şey sokmakla bitmiyor. ben tedavinin sonuna kadar cesaret edemedim denemeye zaten yasaktı da. ve en sonunda bunları yapa yapa artık hazır hissediyorsun.
doktora keşke herkes gidebilse ama maddi imkanlar rol oynuyor, biz düğünde gelenlerle gitmiştik, hani insana koyuyor, herkesin yaptığı bir şeyi yapabilmek için bir sürü para saymak ama insan çalışır parayı kazanır ama giden günler... yıpranmalar hayal kırıklıkları hem de tüm bunlar çift taraflı yaşanıyor eşler arasında. İnşallah herkes bir an önce çözer bu sıkıntısını.
bende çok yıprandım ama çaba göstermemiz gerekiyor.bence bugünden itibaren güven kendine ve egzersizlere başla.çünkü ondan sonrada savaşmaya devam edebilirsinhayır hiç denemedim egzersiz bile itici geliyor bana yapamam gibi geliyor çok yıprandım
runaway bride ankara da kime gittin canım ve ücret nedir öğrenebilirmiyim?
inşallah bende gitmeyi düşünüyorum artık(devlet hastaneleri para almıyor amaben devlete gitmeyi düşünüyorum.ama anladım ki bu işin sırrı biraz fazla egzersizde keşke buna imkanım olsa ama ben kayınvalidemle kalıyorum eşim iş için başka yere gitti 4 ay yok. sadece gece 1-2 kere yapabiliyorum egzersiz oda parmakla
hemen hemen aynı dönem evliyiz seninle.bende yenemiyorum bu hastalığı maalesef(((( egzersiz yapıyormusun[/QUOT
sizin yazdıklarınızı takip ettikten sonra egzersiz yapmaya karar verdim ama parmakla yapamıyrm midem bulanıyo bi tuaf oluyrm dilatör sipariş verdim 10 gün once yurtdışından geliyormuş oda gelmedi henüz gelse hemen başlıcam egzersize
inşallah bende gitmeyi düşünüyorum artık(devlet hastaneleri para almıyor amaben devlete gitmeyi düşünüyorum.ama anladım ki bu işin sırrı biraz fazla egzersizde keşke buna imkanım olsa ama ben kayınvalidemle kalıyorum eşim iş için başka yere gitti 4 ay yok. sadece gece 1-2 kere yapabiliyorum egzersiz oda parmakla
devlet hastanesinde bu hastalıkla ilgilenen branş ne? ben özel hastanede kadın doğum uzmanına göründüm benim tedavi edebilceğim birşey değil dedi.
canım eşin de yokken mesela ailenden evinde rahat edeceğin bir yakınının evini ziyaret etsen? annenler olabilir abla kardeş kuzen, evi müsait kim varsa? mesela gündüz işe giden biri de olabilir, rahat edersin? eşin olmasa da sen arayı soğutma egzersizlerinle.
hemen hemen aynı dönem evliyiz seninle.bende yenemiyorum bu hastalığı maalesef(((( egzersiz yapıyormusun[/QUOT
sizin yazdıklarınızı takip ettikten sonra egzersiz yapmaya karar verdim ama parmakla yapamıyrm midem bulanıyo bi tuaf oluyrm dilatör sipariş verdim 10 gün once yurtdışından geliyormuş oda gelmedi henüz gelse hemen başlıcam egzersize
oo süper yapmışsın dilatör silikon olduğu için esneyebiliyor. en küçüğü parmak gibi zaten. inşallah tez zamanda başarırsın. dilatöre prezervatif geçirip bebe yağı sürmeyi unutmamanı tavsiye ederim.
canım burdan yazmaya editörler kızıyor mu bilmiyorum ama ilk olarak şöyle söyliyim ankarada CİSED var. cinsel sağlık derneği, orda da ilgileniyorlar, ben de oraya üye olan bir dr olan yasemin yıldız'a gittim. ben ilk önce kendim çözer miyim diye yasemin yıldız ve cem keçe'nin yazdığı mühürlü beden kitabını alıp okumuştum. ama kendim yenemedim. ve en azından tedavi için doğru kişiyi bulmuş oldum. vajinismus konusunda haydar dümenmiş, yok hipnozla 15dakikada çözermiş bunlar güvenilir yollar değil, yanlış olan tedaviler çok maalesef. o yüzden kitabı okuyup doğru kişiyi bulup gittiğime çok sevinmiştim. insan doktoruna güvenince kendisine de inanıyor ve onun söylediklerini de yapabilmek istiyor. ücreti 3000 tl. ilk önce muayeneye alıyor, o ücretsiz.[/Q
doktor isimleri veriliyor ben de sorun olmaz die düşündüğüm için sordum.teşekkür ederim cevap verdiğin için .ben de ankara dayım da yasemin yıldız ı netten inceledim baya .fakat şuan gidebilcek durumum yok malesef yine de bilgi almak istedim. kendi kendime yapabilceğime hiç inancım kalmadı
devlet hastanesinde bu hastalıkla ilgilenen branş ne? ben özel hastanede kadın doğum uzmanına göründüm benim tedavi edebilceğim birşey değil dedi.
psikoloji denen şey yerle bir oluyor ben de 6 aylık evliyim. bu içinden çıkılmaz durum bütün hayatımı etkiliyor dayanamıyorum artık
canım sadece jinekolog olması yetmez, vajinismus alanında uzman olan cinsel terapistler tedavi edebiliyor
rica ederim canım, sana tavsiyem ilk önce neden vajinismus olduğunu bulmaya çalış. çocukluğunda yaşadığın şeyleri, ailenin sana cinsellikle ilgili söylediği şeyler olduysa onları, anlatılan ilk gece hikayelerini, başından geçen olayları düşün. sebebini bulursan yenmen kolaylaşır.canım burdan yazmaya editörler kızıyor mu bilmiyorum ama ilk olarak şöyle söyliyim ankarada CİSED var. cinsel sağlık derneği, orda da ilgileniyorlar, ben de oraya üye olan bir dr olan yasemin yıldız'a gittim. ben ilk önce kendim çözer miyim diye yasemin yıldız ve cem keçe'nin yazdığı mühürlü beden kitabını alıp okumuştum. ama kendim yenemedim. ve en azından tedavi için doğru kişiyi bulmuş oldum. vajinismus konusunda haydar dümenmiş, yok hipnozla 15dakikada çözermiş bunlar güvenilir yollar değil, yanlış olan tedaviler çok maalesef. o yüzden kitabı okuyup doğru kişiyi bulup gittiğime çok sevinmiştim. insan doktoruna güvenince kendisine de inanıyor ve onun söylediklerini de yapabilmek istiyor. ücreti 3000 tl. ilk önce muayeneye alıyor, o ücretsiz.[/Q
doktor isimleri veriliyor ben de sorun olmaz die düşündüğüm için sordum.teşekkür ederim cevap verdiğin için .ben de ankara dayım da yasemin yıldız ı netten inceledim baya .fakat şuan gidebilcek durumum yok malesef yine de bilgi almak istedim. kendi kendime yapabilceğime hiç inancım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?