- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.721
merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. ilk gece ve sonrası çok kolay birlikteliğim olmadı eşimle. sonra oluyor dedik falan ama düne kadar vajinismus olabileceğimi düşünmemiştim. dün baya bir zor geçti sonra aklıma şüphe düştü acaba bu zmana kadar tam olmamışmıydı diye. Emin değilim ama öyle olabileceğimi düşünüyorum. Meğer bu zmana kadar tam birleşme olmuyormuş gibi sankitam birleşme olacağı zman acayip kasıyorum ve kilitleniyorum sanki. moralim çok bozuldu...
bebe yağı alın, bebe yağı çok kaygan, ikinizin de genital bölgesine bolca sürün ilişkiyi öyle deneyin, madem yarıya kadar girebiliyor daha ne olsun? serçe parmağını bile sokamayan vajinismuslular var, eşinizle deneme yaptığınızda, siz ıkınırken penis girecek, yaparsınız ben eminim çünkü penisi yarıya kadar alan zaten baya bir şey aşmıştır. kendi kendinizeyken de aynanın karşısına geçip ıkınma alıştırmaları yapın bu çok önemli. aynanın karşısında ıkınıp bırakacaksınız vajinanızı, girişinin açıldığını göreceksiniz, elinizle de iki yanından tutup açın. ıkınırken nefesinizi tutmayın.
canım vajinismus ürologla alakalı değil, eğer eşinde serleşme sorunu varsa o ürologla alakalı. vajinismus cinsel terapistlerin işi ancak gidilecekse de çok iyi araştırmak gerek. bir kadın adet görüyorsa zaten cinsel ilişkiye girememesi için bir sorun olması düşük ihtimal (fiziksel anlamda) olay bizim kafamızda, korkularımızda, geçmişten getirdiğimiz yanlış bilgilerimizde bitiyor.
bu siteye uzun süredir üyeyim hep okudum neler yapıldıgını yeneleri başaranları ve asla yapamam diyip şu anda anne olanları.
6 yıldır evliyim eşimle sadece 3-4 defa acılar içinde ilişkiye girebildim devamını getiremdim . burayı okudum kegel egzersizi ve parmak egzersizleri aparatalarla yenenleri gördükçe nasıl yapıyolar dedim hep. benim ise her denemem hüsran
dün gece eşimle kavga ettik daha doğrusu o hep kızdı beni silkeledi bir anlamda '' yeter artık sabrediyorum bir gün çözeceğiz diye ama sende hiç çaba göstermiyosun kardeş kardeş yaşıyoruz böyle nasıl devam edecek hemen şimdi başlıyoruz denemeye '' dedi
ve başladık
tabi ben ağlamıştım bu arada ve hiç ön sev. olmadan bebe yağı ile denemey çalıştık bi türlü pozisyon alamadık zaten oda ayrı bi işkence oldu. p.. 5 cm kadar alabildim ama sanki girmiyordu
ıkındım kendimi rahat brakmaya çalıştım ama olmuyordu ağlayacakım nerdeyse
her pozisyonda denedik her seferinde sadece o kadarı giriyordu ve acıyordu tabi ama kendimi rahat bıraktıgım anlar bile oldu yine devamı giremedi. nasl olcak sabaha kadar ağladım eşim haklıydı 6 yıldır evliyiz ve yakında kynım evlenicek bizim hala bebeğimiz yok ilişkimiz bile yokçevrede hem bana hem arkadaşları falan eşime baskı yapıyomuş niye çocuk yapmıyosunuz diye oda kendini sanırım eksik hiisediyor çok üzülüyorum ölmeyi düşünüyorum zaman zaman sonra diyorum öleceğime bunu yapayım daha iyi acıysa acı diyorum. parmak egzersii yapmaya çalışıyorum yok olmuyor Allah rızası için biraz sonra başlayacağım nerden nasıl başlamalıyım yapanlar bilirler en kolay yolu nasıldır lütfen banada yardım edin bugün parmak almak lazım artıkk evlliliğim bitmek üzere (
arkadaşım öncelikle şunu sormak istiyorum bi doktora göründünmü ..eşin bu kadar üstüne gelmişken ve sen bu kadar çaresizken bence en doğrusu doktora görünmen.ben de hala yenemedim ama parmak egzersizlerinde iyim o konuda yardımcı olabilirim sormak istediğin herşeyi sorabilirsin ama doktora görün derim.ben 7aylık evliyim ve 1 yıla kadar kendim başaramazsam mutllaka doktora gideceğim...
doktora göründüm herhangi fizyolojik bir sorun yok dedi. psikoloğa gittim oda bana e siz yapabilmişsiniz vajinimus değilsin dedi. anlamadım gitti. burdan öğrenip araştırdığım bi kaç ünlü doktor var ama onlarda çok pahalı imkanımıız yok çok borcumuz var kredi ödüyoruz. biz zaten yaptık ama nede olsa düzelecek bir gün diye doktora gitmdiy düşünmedik ( gittiğim bi kaç doktor beni hayal kırıklığına uğrattı sözleriyle..
ben bugün parmak egzersizi yapmak istiyorum sonuçta burdaki tüm arkadaşlar böyle yendiler. içeri girmesinden korkmuyorum ama elimd eolmadan kasıyorum neden acaba bunu bilmiyorum işte
belki dedim parmak egzersizi ne başlasam en azından kasılmalrım düzelir kasmam artık kendimi diye düşündüm. nasıl başlayacağım konusunda önerileriniz var mı yani parmağımı jelleyip direk mi deneme yapayım yoksa çok afedersiniz özür diyeleyerek söylüyorum hayal kurup ne bilim zevk alarak mı yapmam gerekiyor
şimdi başlıcam kızlar egzersize ama ayıptır söylemesi ben aynadan bakıyrum ama vajina deliği hangisi ya bulamıyorum çok ayıp oldu özrü dileirm sizlerden ama sanırım aynadan bakarken bşle kasyorum o yüzden baulamadım nereye sokcam bulamıyorum
şimdi başlıcam kızlar egzersize ama ayıptır söylemesi ben aynadan bakıyrum ama vajina deliği hangisi ya bulamıyorum çok ayıp oldu özrü dileirm sizlerden ama sanırım aynadan bakarken bşle kasyorum o yüzden baulamadım nereye sokcam bulamıyorum
bu siteye uzun süredir üyeyim hep okudum neler yapıldıgını yeneleri başaranları ve asla yapamam diyip şu anda anne olanları.
6 yıldır evliyim eşimle sadece 3-4 defa acılar içinde ilişkiye girebildim devamını getiremdim . burayı okudum kegel egzersizi ve parmak egzersizleri aparatalarla yenenleri gördükçe nasıl yapıyolar dedim hep. benim ise her denemem hüsran
dün gece eşimle kavga ettik daha doğrusu o hep kızdı beni silkeledi bir anlamda '' yeter artık sabrediyorum bir gün çözeceğiz diye ama sende hiç çaba göstermiyosun kardeş kardeş yaşıyoruz böyle nasıl devam edecek hemen şimdi başlıyoruz denemeye '' dedi
ve başladık
tabi ben ağlamıştım bu arada ve hiç ön sev. olmadan bebe yağı ile denemey çalıştık bi türlü pozisyon alamadık zaten oda ayrı bi işkence oldu. p.. 5 cm kadar alabildim ama sanki girmiyordu
ıkındım kendimi rahat brakmaya çalıştım ama olmuyordu ağlayacakım nerdeyse
her pozisyonda denedik her seferinde sadece o kadarı giriyordu ve acıyordu tabi ama kendimi rahat bıraktıgım anlar bile oldu yine devamı giremedi. nasl olcak sabaha kadar ağladım eşim haklıydı 6 yıldır evliyiz ve yakında kynım evlenicek bizim hala bebeğimiz yok ilişkimiz bile yokçevrede hem bana hem arkadaşları falan eşime baskı yapıyomuş niye çocuk yapmıyosunuz diye oda kendini sanırım eksik hiisediyor çok üzülüyorum ölmeyi düşünüyorum zaman zaman sonra diyorum öleceğime bunu yapayım daha iyi acıysa acı diyorum. parmak egzersii yapmaya çalışıyorum yok olmuyor Allah rızası için biraz sonra başlayacağım nerden nasıl başlamalıyım yapanlar bilirler en kolay yolu nasıldır lütfen banada yardım edin bugün parmak almak lazım artıkk evlliliğim bitmek üzere (
Hanımlar. Ben vajinismus tedavisi için doktora gidiyordum son 2 seansim kaldı fakat borçlarımızdan ötürü gidemedim. Burdan devam etmek istiyorum. Size sorum şu ben egzersizlerde baya baya rahatladim kasilmalarim hemen hemen bitmisti ama eşimin oraya girmek amacıyla yaklaştığını farkettigim an başa dönüyorum. Bu normal mi sizce ? Buna rağmen denemelimiyim ? Şu an 2 parmak çalışıyorum bundan sonra ne yapmalıyım?
Canım 6 yıl çok uzun bir süre... Vajinismusun kesin tedavisi var. ilk olarak buna emin olmalısınız. ancak eğer imkanınız varsa cinsel terapiste gidin. vajinismus kişiden kişiye değişir. nasıl ki kimisi gribi ayakta atlatır, kimininki zatürreye çevirir, bunun gibi vajinismusu da tek başına yenenler var, evet, ama 6 yıldır bu sizin probleminiz olmuşsa, imkanınız varsa muhakkak cinsel terapide ve vajinismusta uzman olan bir dr.a gidin ve eşinizle beraber bu işi çözün. ben de vajinama dokunamıyordum, cinsellikle ilgili her şey itici geliyordu, çok korkuyordum, deneye deneye çok kısa zamanda fazlaca yıprandık, baktım ben bunu tek başıma yapamayacağım, parmağımı bile sokamayacağımı anladım ve doktordan yardım aldım, gitmeden kendim yapabilir miyim diye denedim ama yapamayınca tek çare bu kalmıştı... ben ankarada bir dr.a gittim, türkiyenin her yerinden gelip 3-4 günde halledip döndü herkes. düşünsene, 6 yıldır 2190 gündür çözemediğin şeyi 4 günde halledip rahat bir nefes alacaksın...
Hanımlar. Ben vajinismus tedavisi için doktora gidiyordum son 2 seansim kaldı fakat borçlarımızdan ötürü gidemedim. Burdan devam etmek istiyorum. Size sorum şu ben egzersizlerde baya baya rahatladim kasilmalarim hemen hemen bitmisti ama eşimin oraya girmek amacıyla yaklaştığını farkettigim an başa dönüyorum. Bu normal mi sizce ? Buna rağmen denemelimiyim ? Şu an 2 parmak çalışıyorum bundan sonra ne yapmalıyım?
merhabalar hanımlar bugün aranıza yeni katıldım aslında sizleri uzun zamandır takip ediyorum hatta hergün sizi takip etmekten işyerinde çalışamaz oldum ben 6 aylık evliyim ve sizler gibi bnde vajınısmusum başlarda kndime konduramadık yok deilimdir düzelir faln diye düşündüm ama yok yok olmuyor çok psikolojim bozulduuu lütfen banada yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?