- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.721
merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. ilk gece ve sonrası çok kolay birlikteliğim olmadı eşimle. sonra oluyor dedik falan ama düne kadar vajinismus olabileceğimi düşünmemiştim. dün baya bir zor geçti sonra aklıma şüphe düştü acaba bu zmana kadar tam olmamışmıydı diye. Emin değilim ama öyle olabileceğimi düşünüyorum. Meğer bu zmana kadar tam birleşme olmuyormuş gibi sankitam birleşme olacağı zman acayip kasıyorum ve kilitleniyorum sanki. moralim çok bozuldu...
merhaba, ilişkiye girerken aynayla bakın tam girip girmediğine emin olursunuz. daha kolay olması için bana birçok şey öneren olmuştu, zeytinyağı, eczanelerdeki vajina kayganlaştıran jeller, vazelin... ama ben en çok bebe yağından memnun kaldım. bolca bebe yağı sürüp öyle deneyin ve dediğim gibi aynayla bakın. gerçi bakmamış olmak garip, çünkü ilişki oldu mu olmadı mı bunu başka türlü anlamanın yolu yok... kasma ve kilitlenme vajinismus terimlerinden, evet, ama konu açıklığa kavuşmadan da öyle olup olmadığınızı anlayamazsınız. değilsinizdir inşallah. moralinizi bozmayın, parmağınızı sokmayı deneyin bakalım ne olacak?