- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.661
Her nekadar küçücük bir adım atmış olsamda genede benim durumumda olan biri için çok büyük bir başarı gerçekleştirdim tabi burAdaki ayni dertten muzdarip olan arkadaşlarımın hakkını yiyemem hepsine şimdiden tsk.ediyorum.Henüz basarmis sayilmam ama emin adimlarla ilerliyorum.Belki bende birilerine yardimci olurum umuduyla egzersizimin en basindan yasadigim deneyimleri paylasmak istiyorum.Bende 3yillik evliyim ha bugün ha yarin derken bi türlü baslayamadim.Ama bugün eşiminde ısrarıyla başladik diyorum çunku tek basima bi turlu yapamiyodum es destegi cok onemli ben krem yerine zeytinyaği kullandim ilk olarak vaji kasimi ac kapa seklinde calistirmayi denedim daha sonra elime eldiven gecirdim ve isaret parmagimi yaga batirip vajimin icine itmeye basladim tabi karsimda bi ayna var cunku gormek lazim beynimizin ikna olmasi icin ve sonra baktim ki ben parmagimi ittikce gidiyor ve ben hic aci hissetmiyorum hala soktayim daha ilk denememde bu kadar ilerleyebildim yarin iki parmak calisicam sunu anladim ki bu bir hastalik degil arkadaslar sadece beynimizin şartlandirilmisligi ve bi soz vermistim kendime en ufak basarimi bile sizlerle paylasacagim diye cunku bu sorunu en iyi bilen ve bize gene en iyi yardimci olabilecek kisiler gene bizler olucaz ins.daha guzel haberler veririz birbirimize.iyi geceler herkese.