- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.981
Belit bana emla kremi nasil kullanacagimi yazarmisin rica etsem
özel mesaj yazdım canım, mesaj hakkın dolmamış takıldığın olursa burdan sor mesaj atarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belit bana emla kremi nasil kullanacagimi yazarmisin rica etsem
Kizlar size birsey sorcam bu iki cm den sonrasi kolay diyorsunuz deme onu gecince aci batma basinc oluor mu ve herkesin vaji si aYni deme aYni aci batma basinc oluor deme hepimiz ayniyiz Öle degilmi
bunlar çok normal eda bana hala oluyor bazen hiç giriş olmuyor 6 ay önce yenmeme rağmen.ama benim eşim eceleci davranıyor jel filan sürmüyoruz bunların da etkisi var tabi.regl döneminden önce çok daha rahat oluyor belki farketmişsindir
Hikayemi dinleyin ve cesaretlenin.Arkadaşlar;ben 2 yıllık evliyim.eşimi çok severek evlendim.İkimizde büyük hayellerle ilk gecemizi yaşamak için evimize geldik.Ben anlamadğm şekilde acı çektim ve zor günlerim başladı.Kısa zamanda da çocuk diye soranlar başladı.Bunu yapıcam diye her gece kendimi hazırlıyordum.Ama sonuç hüsran eşim çok anlayışlı idi.Ama bi zaman sonra bu durum zevkle içeceğin bi bardak çaya bile sirayet etmeye başladı.O çay bize zehir oluyodu.Konu oraya gelmese de o yüzden başka sebebe dayandırarak biribirimizi yiyorduk.Emla kremler mi denemedim.Kadın doğuma mı gitmedimHiç bir işe yaramadı.Kadın doğum bana etmediğini bırakmadı.Aklınca parmak egzersizi tarif ediyo ama canımı çok acıttı.Ağladm bana garip garip baktılar asistanı ile.Bir hafta sonra bunu yap gel dedi.Dile kolay ben hiç bişey anlamadım sadece eve gidip agladım.Bi müddet sonra başka kadın doğuma gittim.Oda benim derdimden önce 30 tl lik simir testi derdine düşüp ince uçlu ultrasonla beni tedavi etmeye kalktı.Canım çok yandı.Vazgeçmiştm eşim de artık ugrasmayalım ben seni böyle seviyorum cinsellk istemiyorum dedi.Bir gün sizinle nette vakit geçirirken prof.dr mualla oktay ı gördüm.Cerrahpaşada çalışmış sayısız başarılara imza atmış en önemlisi otuz yıldır benim gibilerle uğraşıyordu.Doktorum programına çıktığı programı izledim. Derdimi anneme bile anlatamamışken o bana annemden de yakın geldi.Nerde olursa olsun ben onunla tanışacağım dedim.İnternetten tel buldum.Eşimle aradık.Hemen randevu verdi.Çok heycanlandım.Ben ağlayarak derdimi anlatmaya kendimi hazırladım.Ama içeri girdiğimizde öyle bir hava vardı ki odasında sıcacık beni kucaklayan tavrı ile birleşti.Ben gülümseyerek yeneceğime inanarak oradan ayrıldım.Her hafta düzenli olarak buluştuk.Bana beni her zaman arayabileceğimi söyledi.Çalışmalar esnasında yapamadığım zaman oturup ağlamak yerine hemen telefona sarılıp onu aradım.Bana 30 yıllı aşkın tecrübesiyle ne yapmam gerektiğini telkin etti.Bi defasında başarısız oldum ağlayarak aradım.bana telefonda sanki büyü yaptı.başarınca ara dedi. 15 dk sonra başarmıştım.Bana cesareti veren beni çekip kurtaran önce rabbim sonra hocamdı.Ben ev hanımıyım muhafazakar bi aileden geliyoyorum.Çokta zengin değilim.Bu kararı sırf hayatımın çok daha geç kalmadan düzene girmesi için aldım.2 yıl boşa geçmiş.Ben neden daha önce gitmemişim.Burada ben daha vajinama dokunamazken parmak egzersizi yapan arkadaşlar hala yenememiş.Diyeceksiniz ki doktorun yapacağı da egzersz vermek.Hayır doktorun yaptığı egzersiz değil.Onun yaptığı kendini sana anlatmak.Vucudunu tanıtmak.Erkek dve kadını beraberce alıp kendini anlatmak.İlk gittiğimizde eşime sen benim asistanımsın karını bu dertten kurtaracağız dedi.Nasıl sevişmemiz gerektiğini bile anlattı.Hiç bir şey bilmiyormuşuz.Yedi seansta(hafta da)bu illetten kurtuldum.Şimdi çok mutluyum bebek düşünüyorum.Pişmanlığım; bu iki yıl ben ne yapmışın neden oyalanmışım kendi kendime egzersz yapacağım diye kendimi mahfetmişim.Biraz kendinizi düşünüyorsanız kesinlikle mualla oktayla tanışmalısınız.Şimdi hemen tanışın 8 hafta sonra bambaşka biri olarak buraya yazacaksınz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Bu hastalığı yendiğiniz zaman ne kadar basit bi iş için neler yaşamışım diyeceksiniz.Rabbim bu yazıyı okuyan herkese vajinusmusu yenip, yüzüne baktıkça şükredeceği evlatlar nasip etsin.Merak ederim mualla hocama gidenler bana da yazsın.Duygularınızı paylaşalım.
Canm haklisin bi doktor kontrolnde olmak daha iyi ama mualla hanima bi muanue olp tedavi olmak neredyse 7milyardan baslyo ve burdaklern cogu icn cok onemli bi mebla bu bende dahil cogmiz veremeyiz bu kadar paryi
inanın 7 deil görüşün görüşmekten bişi çıkmaz.Kısa sürede çözüo
yapısal olarak ufak tefek farklılıklar vardır muhakkak canım ama bu dediğin basınç, batma, duvar hepimizde oldu, sadece yönü bulamamakla alakalı, ama acı yok acı kelimesi yok.
Tesekkürler Canim yapmaya caliscam dediklerinizi o yarisini alinca o kismi ikinsam ve nefes alip versem olur deme o kisim acimior deme basi kadar
Mualla hanima bende internet uzernden ulastm egzrsz yaptgmi syledn sadece ehzrszle olmaz bi unwerste hastanesne gt dedi ama Allaha sukur hastaneye gtmeden olayi cozdm birdaklern sayesnde
özel mesaj yazdım canım, mesaj hakkın dolmamış takıldığın olursa burdan sor mesaj atarım.
iki cm den sonra biryer daha var maalesef canım hani penisin yarısı girdi orda bi duvar var sanki gerisi girmiyo diyenleri çok duymuşsundur ya işte tam orası :) ama en önemlisi giriş kısmı dediğin gibi girişi atlattıktan sonra gerisi kolay.giriş kadar zor değil yani o kısım.sadece yönünü bileceksin
canm neyi öğrenmek istiyorsun eger sorarsan yardm edebilirim
cnm doğru adım atıorsaun sama önerim bi parmak rahatsa ikiye geç sonra 3 parmak.3 parmakta çok ileri gitme.bide doktorum beni klozette çalıştrdı snaa da öneririm çok rahat oluyo.beni duyan birileri oldu :) çok teşekkür ederim. evleneli tam 4 ay oldu bu siteyi bulalı 10 gün falan oldu. hiç olmadığım kadar bu iş için cesaretlendim. ve ilk egzersizime başladım orta parmağımın tamamını soktum. diyebilirim. parmaklarım ince ve çok uzun değil. zorlanmadım ve acı hisettmedim. sadece çişim varmış gibi oldu. sonra araya adet dönemim girdi. bırakmak zorunda kaldım. şimdi yeni başlıcam adım adım neler yapmam gerekiyo artık eşim de ben de istiyoruz bebeğimiz olsun istiyoruz. inanın çalışıyorum ama kendimi işime veremiyorum hep aklımda bu durum. yardım ederseniz çok mutlu edersiniz. kader arkadaşıyız bur da kızlar. hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olması dileğiyle...
canım kızlık zarı girişten birbuçuk santim içerde biliyosun di mi ? birde 11 cm ile bozulurdu bence seninki de esnek.rahatça ilerle bence
cnm doğru adım atıorsaun sama önerim bi parmak rahatsa ikiye geç sonra 3 parmak.3 parmakta çok ileri gitme.bide doktorum beni klozette çalıştrdı snaa da öneririm çok rahat oluyo.