Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar hayırlı geceler bazen sırf bu vajı ıcın uykularımız kacıyor.. buda imtihan. ben yarısına kadar alıyorum bu hafta yenıcem inş. bıyerde takılıyor kalıyorum öyle ıttırmeye cesaret edemıyorum. Bebeğim ne zaman gelıcek acabaa:KK52::KK52:

canım bend pen..s boyutunda bi aparatla çalışıyorum 7 cm kadar gidiyor ve kalıyor ittirsem belki gider ama cesaret edemiyorum aynı yermiş acaba bide kızlık zarin duruyormu

ya evet, kücükde olsa, bi seyi alabilsem icime, gerisi gelicek biliyorum, ama ilk adim o Kadar zorki. Cesaretimi toplayamadim bi türlü. Bu gece bi seyler yapmayi düsünüyorum ama bakalim :) hayal kirikligina ugrasamda önemli degil, bi sey yapmamak daha agir geliyo artik

niye hayal kırıklığı olsun canım ınan o aynayı al eline otur bak vajinana ilk başta kapalı görünüyor ama ikindikca nasıl acildigini göreceksin sonra geçir eldiveni eline serçe parmağını ittir göreceksin ki vajina nekadar geniş ve esnek bi yer bunu banq seneler dir ablam anlatıyor ve söylüyor yazık ama ben kendim egzersiz yaptığım da anladım bahane üretip erteleme ne olur seni anlıyorum anlattıklarım sana hiç güzel gelmiyor bunları bende yaşadım ama bir qn önce mutlu ol istiyorum canım bak parmak itici gelebilir ben biraz çalıştım icimi hissetmemesi hoşuma gitmiyordu parmak boyutunda aparat yaptım daha sonra boy boy yapıp denedim daha kolay oluyor benim kafamda bitti bu iş eşim rahatsız ona biraz zaman tanıyorum bu esnadada pen..s boyutukf ile egzersiz yapıyorum uzun sürmeyecek inşallah bitecek

Selam arkadasim
yazdigin seyler cok motive edici sagol. Es birlesmesinde ne asamadasin peki? Ben bu foruma hergün girmeye calisicam, yazilanlar cok yardim ediyo, ve bu konuyu daha fazla ertelemememi sagliyo. Su an hic bi denemem olmadi ama, eskisi gibi ümitsiz degilim[/QUOTyardımcı olabildiysem ne mutlu canım ınan bana vallqhi acı yok cektiklerimize değecek birşey değil birde serçe parmağın bile girse kafanda bu iş bitiyor ınan sormak istedigin birşey olursa yardımcı olmak isterim

canım bend pen..s boyutunda bi aparatla çalışıyorum 7 cm kadar gidiyor ve kalıyor ittirsem belki gider ama cesaret edemiyorum aynı yermiş acaba bide kızlık zarin duruyormu

Zarım duruyor evet.. ben genıslık olarak 7 cmle calısma yapıyorurm ve parmak. yanlız bu aralar sadece eş denemesı. böylesı suan daha rahat gelır. senın aparat pen.. genıslıgndemı? ılerısı yok gıbı gelıyor ınsana kalcama bı agrı gelıyor ılerletemıyorum yönünede dıkkat edıyorum ama

Aynenn oyle canim heR gece esim uyuduktan sonra ona bakip agliyorum :KK43: psikolojim kotuye gidiyor herseye aglar oldum rabbim hepimize guc versin

Amin canım.. ınan bende aglıyordum arrada bazen bende aglıyorum sınırım bozuluyor hırslanıyorum ama dua edıyorum. eşinle konuş paylasın bu durumu bırlıkte. ve cınsel hayatınızı bu yüzden sıkıcı hale getırmeyın yak mumları kendını farklı hazırla o rol ıcıne koy kendını sevısmenın akısına gıt sadece aşkı düşünerek. sırf denıcem dıye düşünme. eşin senı ızlemeye doyamasın.. anlatabıldmmı :))) :KK17::18:

Sonrasında belkı sen egzerszlere devam ederken bıle oluverır o akışla..

Zarım duruyor evet.. ben genıslık olarak 7 cmle calısma yapıyorurm ve parmak. yanlız bu aralar sadece eş denemesı. böylesı suan daha rahat gelır. senın aparat pen.. genıslıgndemı? ılerısı yok gıbı gelıyor ınsana kalcama bı agrı gelıyor ılerletemıyorum yönünede dıkkat edıyorum ama

hemen hemen canım 11 cm eni 13 cm boyu yarıdan fazlayi alıyorum kızlık zarindan korktuğum için ilerleyemiyorum

hemen hemen canım 11 cm eni 13 cm boyu yarıdan fazlayi alıyorum kızlık zarindan korktuğum için ilerleyemiyorum

çok hızlı ilerledin canım maşallah son bir adım kaldı artık noktayı koyacaksın

ben bir süre bilgisayardan uzaklaşmayı düşünüyorum bu ara sürekli başındayım uyku sorunum ortaya çıktı iyice gecelere uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum eşim hep ben yolcu etmeden işe gidiyor kahvaltı yapamıyor dayanabildiğim kadar faceyi de kapatıp birazda buradan uzaklaşıp eşime evime kendime zaman ayırıcam her yerde konumuz bu inan yemekte bile konuşuyoruz artık mahrem tarafı kalmadı özel hissetmiyorum kendimi o yüzden tekrar toparlanmak için uzaklaşıcam beni unutmayınnn dualarınıza katın kim bilir yenmiş olarak dönerim :21::21:inşallah sevgiyle kalınnn döndüğümde herkes yenmiş olsun lütfennnn :KK5::KK5::KK5::KK5:

Yenenleri gördükçe nasıl umutlanıyorum bilemezsiniz, ama iş denemeye gelince hüsran :KK43: ben de birazını alabildim ilk kez, ama çok acıdı, devam edemedim. Biraz umutlandım tabi, eskisi gibi değilim, ancak araya regl girdi, cesaretim kırıldı yine. Bu arada en kolay pozisyon nasıl olur, önceki yazılanları okudum ama pek bi şey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Sormaya utanıyorum ama bilmeden de olmuyor işte.

Son düzenleme:
kanama olurken acımadı da suan acıyo böyle yara gıbı oldu..esının pnsını olctun mu kalınlığını ınce aparatlar soktuğun ıcın kalına hazır degılsın. gercı bende olctum esımın pnsı cevresını 15.5 cm normalde ne kadar oluyo bılmıyorum ama kaderımm ne kadar kalın olursa olsun esneyebıldıgı ıcın rahat gırer demıstı. sonuçta bebek kafası çıkıyor ordan oyle dusunmeye calısmamız lazım

tatlım o esnada zorlamışsındır birde 3,4 gün dinlendirmen gerekir kanama sonrasında.
kendinizi serbest bırakınca gerçekten çok esnek vajina.

Beyarısııkolay alıyorum artık elhamdülillah Rabbim e.. O yarısına gelıce takılıyorum acı hıssedıyorum zarım duruyor buyüzdenmı sızce? Oraya takılıca bıraz ıttırmek gerekıyor zor gırıcek hıssı gelıyor. Kızlar ondan sonrasıda nasıl hıssedılıyor yenenler alatabılırmısınız o kısmı? Cecemm sen nerdesın yapabıldınmı aynı aşamadaydık?

canım evet ben daha deneme yapamadım yani o duruma girişemedik zaten regl olucam şimdiden kasıklarım ağrıyor artık bakıcam duruma ama bende yarısını rahat alıyorum ve odediğin yerde takılıyorum korkudanda orayı geçemiyorum aslında korkmasam ıkınsam geçicez bunu biliyorum o hisse alışmak gerek çünkü hep ordan dönüyoruz biyerde dönmemek lazım ve bitirmek lazım inş. oda yakındır umutsuzluga kapılma başrıcaz inş.

kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK55::KK55::KK55::KK55::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay canım nasıl sevindim anlatamamm maşallah sana valla bende hep düşünürüm buraya birgün yendim yazabilcekmiyim acaba diye oakdar uzak geliyorki ama görüyorumki çokda uzk değilmiş bak sen yendin ve yazdın darısı bizlere olsun inş. ço ksevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK9::KK9::KK9:

hadi hayırlı olsun canım. tebrik ederim. benden sonra yenen sensin galiba listeden. Cecem yeni listeyi yayınlasa keşke. yenemeyenler motive olur. 1 ocakta yenmiştim ben de. şimdi araya regl girdi. bir daha deneyemedim. Rabbim başka sıkıntı vermesin canım. BAŞARI HİKAYENİ bekliyoruuuuuz:)

canım listeyi kaderim yapıyor ben yılbaşında noktaladım :))) KADERİMM listeyi burdada paylaş arkadaşım devamlı paylaşki görenler etkilensin ben kendim lsite yapınca yenemiyorum birazda başkaları yapsınki bende motive olayım :))

Bende bu sorunla 5 ay uğraştım:KK43: ama inanın cesaret gelmesi için tek çare egzersiz..ben de kendi hikayemi anlatayım. Ilk gece bende yapamadım diğer geceler nasıl olsa olur sandım ama olmadı yorgunluk vs.değilmiş aradan 3ay falan geçti ben bu siteyi buldum sürekli okudum eski ve yeni sayfalar..aman allahım ben parmak sokmamam dedim ve erteledim ama bu sırada yine de burayı hergüne takip ediyordum.sonra düşündüm nereye kadar zaman aleyhime işliyordu hergüne ağlıyordum.burdaki yenen arkadaşlar egzersizin kolay olduğunu korkulacak bili olmadığını söylüyorlardı. Tabi cesaret etmek zaman alıyor.sonra düşündüm burdaki arkadaşlar yapıyorsa bende yapmalıydım.ilk parmak sokmamazsın çok itici geliyordu. Ben de kulak çöpünü aldım elime bi kat peçeteye sarıp sterçledim.baktım hemen kaydı tabiki kayganlaştırıcıyla. Hemen koştum eşime söyledim çok sevinmiştim o an içime umut doğdu..sonra cesaret geldi direk orta parmaktan başladım baya bi çalıştım.. Sonra iki parmağa geçtim.insan istekli ve meraklı oluyor kolay ve başarılı olunca.daha sonra üç parmak..daha da merak ettim aparat olacak mı die önse yakın aparat yaptım başta zorlandım ama korktuğum için yoksa kayıp gidiyor biraz aparatlada çalıştıktan sonra eş denemem başarılı oldu ilişkinin hemen öncesinde biraz egzersiz yaparsanız kendinize güveniniz gelir ben öyle yaptım ve cesaretlendm.. Ertelemeyin arkadaşlar ben korkak insan yaptıysam sizde yaparsınız ilk başta herkes aynıdır bunu düşünün azmin elinden bişey kurtulmaz..bunu kendinize yapmayın bir an önce başlayın lütfen psikolojisi çok kötü çok çektim lütfen siz çekmeyin.burda yazılanları uygulayın yenmiş arkadaşlar ve ben herzaman yanınızdayız unutmayın..kaderim tutku belit daha bi çok kişiye teşekkür ederim Allah razı olsun yardımlar ve destekleri için iyimi varsınız....

arkadaşım gözünüz aydın, Allah başka sıkıntı vermesin, bir kişinin daha kurtulmasına çok sevindim.çok şükür.

canim o yazdigini kelime kelimesine beynime kazidim artik hergun acip ilk onu okuyorum zaten egzersiLerede umudumu tamamen kaybetmiske. o yazdigoni okuduktan sonra basladim cunku daha once hic bastan sona ayrintili bi sekilde okumamistom hic dediklerini harfiyen uyguladim p... tutup dedigin gibi gezdirip o cukuru bulunca bastiriyorum ama hic iceri girmiyo bile azcik girse cesaretlenicem ama olmuyo

canım bak o çukur dediğim yerden popoya doğru eğimli itmen gerekiyor, dik itmeyeceksin çünkü vajina girişi ordan yatay kaydırdığında bulacağın delik, baskı hissettiğin yer sadece p kaymasın diye sana yardımcı olacak,vajina girişi varya o çukurdan aşağı doğru giderken hafif deri altına giriyor gibi, sen kendi parmağınla o çukurdan başla aşağı doğru kay yanlış bir deliğe girme şansı yok merak etme orda başka dellik yok, ıkıraka parmağını aşağı doğru kaydır, deri altına doğru bir yere parmağının girdiğini hissedeceksin.

çok hızlı ilerledin canım maşallah son bir adım kaldı artık noktayı koyacaksın

ben bir süre bilgisayardan uzaklaşmayı düşünüyorum bu ara sürekli başındayım uyku sorunum ortaya çıktı iyice gecelere uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum eşim hep ben yolcu etmeden işe gidiyor kahvaltı yapamıyor dayanabildiğim kadar faceyi de kapatıp birazda buradan uzaklaşıp eşime evime kendime zaman ayırıcam her yerde konumuz bu inan yemekte bile konuşuyoruz artık mahrem tarafı kalmadı özel hissetmiyorum kendimi o yüzden tekrar toparlanmak için uzaklaşıcam beni unutmayınnn dualarınıza katın kim bilir yenmiş olarak dönerim :21::21:inşallah sevgiyle kalınnn döndüğümde herkes yenmiş olsun lütfennnn :KK5::KK5::KK5::KK5:

az kaldı bitecek inşallah canım ama cok üzüldüm şimdi kendimi yalnız hissettim yinede arada h:KK5:aberdar et olurmu özleyeceğim seni

canım bende seni bekliyorum burdaymışsın ya =) yan taraftayım sormak istediğin varsa bugün biraz yoğunum o yüzden buraya bakamaya bilirim afedersiniz.

Kızlar bir sorum var ben geçen gün 1 kulak çubuğunu ameliyat eldivenine geçirip sokmayı başardım sonra arttırarak 6 kulak çubuğunuda soktum ama hepsini aynı gece aşamalı olarak yaptım. Bugün yeniden 6 kulak çubuğunu direk olarak sokmaya çalışıyorum kesinlikle girmiyor. Acaba o gün 1 den 6 ya kadar sırayla yaptığım için mi alışmıştı da 6 çubuk girdi. Yoksa bu gün direk 6 tanesinin girmemesi psikolojik mi ? Ama kendimi kastığımı sanmıyorum neden girmiyo anlayamıyorum? Yeniden 1 çubuktan mı başlamam lazım.

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. İnanılmaz cesaret verici ve faydalı yazılar okuyorum.
Bende bir yıldan fazladır evliyim ve aynı sizlerin yaşadıklarını yaşıyorum çok zor bir durum içinde bulunduğumuz.
Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak cesaretlendim ve egzersizlere ilk kulak çopüyle başladım ve en son mumla denedim oldu ama gerisi gelmiyor:KK43:
Bu arada dilatör seti almayı düşünüyorum ama yardımcı olabilirmisiniz nereden alabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim regl di misafirdi derken 10 günü geçti ya inanılmaz bir isteksizlik var bende en son yarısına kadar almıştım yavaşda olsa git gelde yapabildi eşim ama birdaha yok 10 günü geçti istemiorum eşimin yaklaşmasını işyerindeki sıkıntılarımdanmıdır bilmem yıl sonu ay sonu derken aşırı yorucu geçti son günlerim sanırım onunda etkisi oldu :KK43: çok üzgünüm ama kaç gündür sırtımı dönüp uyuyorum eşime istemesin bişi die buda soğukluk soktu araya dua edin bana lütfen ...

arkadaşlar herkese teşekkürler..dün mesaj yazmıştım sonra denedik ve oldu.olduğuna bile inanamadım.
zorlayınca oluyor yağla..zorladık baya girmesi için artık :)

yalnız kanama oldu tabi biraz.7-8 damla.normal galiba değil mi?
ne kadar sürecek?

lütfen yardım....

arkadaşlar herkese teşekkürler..dün mesaj yazmıştım sonra denedik ve oldu.olduğuna bile inanamadım.
zorlayınca oluyor yağla..zorladık baya girmesi için artık :)

yalnız kanama oldu tabi biraz.7-8 damla.normal galiba değil mi?
ne kadar sürecek?

lütfen yardım....

geçmiş olsun :KK70: kanama normal canım damla şeklınde olmuş zaten, birdaha kanamayabilirde belki birkere daha damla gelir belli olmaz ama geçti gitti bunu düşünme hiç, normal herşey gözün aydın :KK70::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X