-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.961
arkadaşlar herkese teşekkürler..dün mesaj yazmıştım sonra denedik ve oldu.olduğuna bile inanamadım.
zorlayınca oluyor yağla..zorladık baya girmesi için artık :)
yalnız kanama oldu tabi biraz.7-8 damla.normal galiba değil mi?
ne kadar sürecek?
lütfen yardım....
Kızlar bir sorum var ben geçen gün 1 kulak çubuğunu ameliyat eldivenine geçirip sokmayı başardım sonra arttırarak 6 kulak çubuğunuda soktum ama hepsini aynı gece aşamalı olarak yaptım. Bugün yeniden 6 kulak çubuğunu direk olarak sokmaya çalışıyorum kesinlikle girmiyor. Acaba o gün 1 den 6 ya kadar sırayla yaptığım için mi alışmıştı da 6 çubuk girdi. Yoksa bu gün direk 6 tanesinin girmemesi psikolojik mi ? Ama kendimi kastığımı sanmıyorum neden girmiyo anlayamıyorum? Yeniden 1 çubuktan mı başlamam lazım.
yardım lütfen....tecrübeli birinin yardımına ihtiyacım var.teşekkürler.
zorladık sonunda oldu baskı hissettim..
ama şimdi karnım şiş ve bu kanamalar daha ne kadar sürer? yeterince kaygan değil benimki.
zorladık bizde baya yetmişti artık ....
kaç ilişki sonrasında biter?
yeterince ıslanmıyor napmalıyım?
Canım normalde kanama bu şekilde 2-3 ilişki sonrasında geçiyor. En başlarda uzun süre birlikte olmayıp sonra birlikte olursan da kanama oluyor. Islanmadan zorlamak iyi değil canım, yara ya da tahriş olabilir. Kanaman ilişki sonrasında da devam ediyorsa bence bir doktora git.
Canim bu dedigini aparatla cok rahat yapabiliyorum mumdan kendime aparat yaptim ama p... gelince hic girmiyo aceba kalinligindanmi diye dusunuyorum artikcanım bak o çukur dediğim yerden popoya doğru eğimli itmen gerekiyor, dik itmeyeceksin çünkü vajina girişi ordan yatay kaydırdığında bulacağın delik, baskı hissettiğin yer sadece p kaymasın diye sana yardımcı olacak,vajina girişi varya o çukurdan aşağı doğru giderken hafif deri altına giriyor gibi, sen kendi parmağınla o çukurdan başla aşağı doğru kay yanlış bir deliğe girme şansı yok merak etme orda başka dellik yok, ıkıraka parmağını aşağı doğru kaydır, deri altına doğru bir yere parmağının girdiğini hissedeceksin.
ama şimdi karnım şiş ve bu kanamalar daha ne kadar sürer? yeterince kaygan değil benimki.
Canim bu dedigini aparatla cok rahat yapabiliyorum mumdan kendime aparat yaptim ama p... gelince hic girmiyo aceba kalinligindanmi diye dusunuyorum artik
Tamam canim cok sagol musait oldugunda yazarsin gorusuruz insallahyok canım tam olarak gevşemediğin yani kastığın için oluyor, yoksa inan bana yeterince esnektir.tamam çıkarken gördüm canım yarın konuşsak ayıp olur mu sana, birkaç öneride bulunmaya çalışıcam, ama lütfen bana hatırlat olur mu, iş yoğunluğundan dalabilirim çünkü.görüşrüz
hemen hemen canım 11 cm eni 13 cm boyu yarıdan fazlayi alıyorum kızlık zarindan korktuğum için ilerleyemiyorum
Kızlar bir sorum var ben geçen gün 1 kulak çubuğunu ameliyat eldivenine geçirip sokmayı başardım sonra arttırarak 6 kulak çubuğunuda soktum ama hepsini aynı gece aşamalı olarak yaptım. Bugün yeniden 6 kulak çubuğunu direk olarak sokmaya çalışıyorum kesinlikle girmiyor. Acaba o gün 1 den 6 ya kadar sırayla yaptığım için mi alışmıştı da 6 çubuk girdi. Yoksa bu gün direk 6 tanesinin girmemesi psikolojik mi ? Ama kendimi kastığımı sanmıyorum neden girmiyo anlayamıyorum? Yeniden 1 çubuktan mı başlamam lazım.
canım evet ben daha deneme yapamadım yani o duruma girişemedik zaten regl olucam şimdiden kasıklarım ağrıyor artık bakıcam duruma ama bende yarısını rahat alıyorum ve odediğin yerde takılıyorum korkudanda orayı geçemiyorum aslında korkmasam ıkınsam geçicez bunu biliyorum o hisse alışmak gerek çünkü hep ordan dönüyoruz biyerde dönmemek lazım ve bitirmek lazım inş. oda yakındır umutsuzluga kapılma başrıcaz inş.
ay canım nasıl sevindim anlatamamm maşallah sana valla bende hep düşünürüm buraya birgün yendim yazabilcekmiyim acaba diye oakdar uzak geliyorki ama görüyorumki çokda uzk değilmiş bak sen yendin ve yazdın darısı bizlere olsun inş. ço ksevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım listeyi kaderim yapıyor ben yılbaşında noktaladım :))) KADERİMM listeyi burdada paylaş arkadaşım devamlı paylaşki görenler etkilensin ben kendim lsite yapınca yenemiyorum birazda başkaları yapsınki bende motive olayım :))
canım 3 parmak az değil yapmak da kolay değil büyük aşama kaydetmişsin, bol kayganlaştırıcı kullanarak deneme yapmanı tavsiye edebilirim.
Kizlar size birsey sorcam bu iki cm den sonrasi kolay diyorsunuz deme onu gecince aci batma basinc oluor mu ve herkesin vaji si aYni deme aYni aci batma basinc oluor deme hepimiz ayniyiz Öle degilmi
Kizlar size birsey sorcam bu iki cm den sonrasi kolay diyorsunuz deme onu gecince aci batma basinc oluor mu ve herkesin vaji si aYni deme aYni aci batma basinc oluor deme hepimiz ayniyiz Öle degilmi