Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

her gün birileri şu illeti yenince benim içim bayram yeri.. tebrikler

Merhaba arkadaşım.

Öncelikle bende yaklaşık 1 yıl hiçbir şekilde ilişkiye giremedim. Erkek arkadaşım çok iyi davrandı, hiçbir zaman zorlamadı ve sabırla bekledi yardımcı oldu. Ara sıra sorunlar oldu, olmadı değil. O da bende tükendik. Her gün ağladım, artık kendimi kadın gibi bile hissedemez oldum. Ve asla yapamayacağıma kanaat getirdim. Tabi sonra bunların hepsi geçti.

Sana tavsiyem egzersizlerden önce sorunu kafanda bitirmeye çalış. Düşün ki bunu bütün canlılar yapıyor, ve insanlardan dışında hiçbir hayvanda vajinismus yok. yani doğada vajinismus yok. Vajinismus bizim beynimizde. Bu bakımdan önce kendine dokun ve zevk al. Yani mastürbasyon yap. öyle sokmuş olmak için kulak çubuğu sokma. Eşinle beraber çalışmaları yap. Seni eliyle tatmin etmeye çalışsın ve parmaklarıyla hafif hafif içeri girsin. Kasılır kasılmaz bırak derin nefes al, ve tekrar zevk almaya çalış.

Bu atlatabileceğin bir şey bunu sakın unutma.

yardım lütfen....tecrübeli birinin yardımına ihtiyacım var.teşekkürler.

zorladık sonunda oldu baskı hissettim..

ama şimdi karnım şiş ve bu kanamalar daha ne kadar sürer? yeterince kaygan değil benimki.
zorladık bizde baya yetmişti artık ....

kaç ilişki sonrasında biter?

yeterince ıslanmıyor napmalıyım?

Canım normalde kanama bu şekilde 2-3 ilişki sonrasında geçiyor. En başlarda uzun süre birlikte olmayıp sonra birlikte olursan da kanama oluyor. Islanmadan zorlamak iyi değil canım, yara ya da tahriş olabilir. Kanaman ilişki sonrasında da devam ediyorsa bence bir doktora git.

Ayrıca, ıslanması içinde partnerin biraz o bölgeye temas etsin. İsteksiz olsan bile vücudun karşılık verecektir. Yine de olmazsa ki bazı kadınlarda ıslanma problemi olabilir, kayganlaştırıcı jellerden ya da evdeki bebe yağını kullanabilirsin.

Canim bu dedigini aparatla cok rahat yapabiliyorum mumdan kendime aparat yaptim ama p... gelince hic girmiyo aceba kalinligindanmi diye dusunuyorum artik

CANM ilk alta gec penisi tut ve kltrsle oyna pensle ozaman hemen ıslanıyo

Canim bu dedigini aparatla cok rahat yapabiliyorum mumdan kendime aparat yaptim ama p... gelince hic girmiyo aceba kalinligindanmi diye dusunuyorum artik

yok canım tam olarak gevşemediğin yani kastığın için oluyor, yoksa inan bana yeterince esnektir.tamam çıkarken gördüm canım yarın konuşsak ayıp olur mu sana, birkaç öneride bulunmaya çalışıcam, ama lütfen bana hatırlat olur mu, iş yoğunluğundan dalabilirim çünkü.görüşrüz

Son düzenleme:
Tamam canim cok sagol musait oldugunda yazarsin gorusuruz insallah

canım yazıyoruz ama sen panikledin galiba??? Karnının şişliği ne alaka onu anlamadım.. kanamalar yazdığın için insanlar zannedecek ki her defa kanlar boşalıyor, kanama sürmez,

kaygan olsada olmasada yapısal birşey az kanar ya da braz cok kanar bu kayganlıktan değil...

kaçilişki sonrası biter diye birşey yok birşey olmaz deneyip göreceksin, anormalliği farkedersin zaten ozaman doktora danışırsın. içini rahatlatacaksa benm ilk 4 ilişkmde devam etti. kiminin ilk 2 damla ile bitiyor, hiç panik yapma yani gereksiz yere.

yeternce ıslanmıyorsa eşinle halledeceksin, konsantre olacaksın, birde direk ilişkıye girmeyeceksin, üstüne basa basa yazıyoruz hep, klitoris ile temas etmeden gerekli şartlar zor oluşur, klitoris içteki orgazm mekanızmasının dıştaki bekçisidir... tık tık tık onu uyandırmazsak içeri almıyolar.......

Hikayemi dinleyin ve cesaretlenin.Arkadaşlar;ben 2 yıllık evliyim.eşimi çok severek evlendim.İkimizde büyük hayellerle ilk gecemizi yaşamak için evimize geldik.Ben anlamadğm şekilde acı çektim ve zor günlerim başladı.Kısa zamanda da çocuk diye soranlar başladı.Bunu yapıcam diye her gece kendimi hazırlıyordum.Ama sonuç hüsran eşim çok anlayışlı idi.Ama bi zaman sonra bu durum zevkle içeceğin bi bardak çaya bile sirayet etmeye başladı.O çay bize zehir oluyodu.Konu oraya gelmese de o yüzden başka sebebe dayandırarak biribirimizi yiyorduk.Emla kremler mi denemedim.Kadın doğuma mı gitmedimHiç bir işe yaramadı.Kadın doğum bana etmediğini bırakmadı.Aklınca parmak egzersizi tarif ediyo ama canımı çok acıttı.Ağladm bana garip garip baktılar asistanı ile.Bir hafta sonra bunu yap gel dedi.Dile kolay ben hiç bişey anlamadım sadece eve gidip agladım.Bi müddet sonra başka kadın doğuma gittim.Oda benim derdimden önce 30 tl lik simir testi derdine düşüp ince uçlu ultrasonla beni tedavi etmeye kalktı.Canım çok yandı.Vazgeçmiştm eşim de artık ugrasmayalım ben seni böyle seviyorum cinsellk istemiyorum dedi.Bir gün sizinle nette vakit geçirirken prof.dr mualla oktay ı gördüm.Cerrahpaşada çalışmış sayısız başarılara imza atmış en önemlisi otuz yıldır benim gibilerle uğraşıyordu.Doktorum programına çıktığı programı izledim. Derdimi anneme bile anlatamamışken o bana annemden de yakın geldi.Nerde olursa olsun ben onunla tanışacağım dedim.İnternetten tel buldum.Eşimle aradık.Hemen randevu verdi.Çok heycanlandım.Ben ağlayarak derdimi anlatmaya kendimi hazırladım.Ama içeri girdiğimizde öyle bir hava vardı ki odasında sıcacık beni kucaklayan tavrı ile birleşti.Ben gülümseyerek yeneceğime inanarak oradan ayrıldım.Her hafta düzenli olarak buluştuk.Bana beni her zaman arayabileceğimi söyledi.Çalışmalar esnasında yapamadığım zaman oturup ağlamak yerine hemen telefona sarılıp onu aradım.Bana 30 yıllı aşkın tecrübesiyle ne yapmam gerektiğini telkin etti.Bi defasında başarısız oldum ağlayarak aradım.bana telefonda sanki büyü yaptı.başarınca ara dedi. 15 dk sonra başarmıştım.Bana cesareti veren beni çekip kurtaran önce rabbim sonra hocamdı.Ben ev hanımıyım muhafazakar bi aileden geliyoyorum.Çokta zengin değilim.Bu kararı sırf hayatımın çok daha geç kalmadan düzene girmesi için aldım.2 yıl boşa geçmiş.Ben neden daha önce gitmemişim.Burada ben daha vajinama dokunamazken parmak egzersizi yapan arkadaşlar hala yenememiş.Diyeceksiniz ki doktorun yapacağı da egzersz vermek.Hayır doktorun yaptığı egzersiz değil.Onun yaptığı kendini sana anlatmak.Vucudunu tanıtmak.Erkek dve kadını beraberce alıp kendini anlatmak.İlk gittiğimizde eşime sen benim asistanımsın karını bu dertten kurtaracağız dedi.Nasıl sevişmemiz gerektiğini bile anlattı.Hiç bir şey bilmiyormuşuz.Yedi seansta(hafta da)bu illetten kurtuldum.Şimdi çok mutluyum bebek düşünüyorum.Pişmanlığım; bu iki yıl ben ne yapmışın neden oyalanmışım kendi kendime egzersz yapacağım diye kendimi mahfetmişim.Biraz kendinizi düşünüyorsanız kesinlikle mualla oktayla tanışmalısınız.Şimdi hemen tanışın 8 hafta sonra bambaşka biri olarak buraya yazacaksınz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Bu hastalığı yendiğiniz zaman ne kadar basit bi iş için neler yaşamışım diyeceksiniz.Rabbim bu yazıyı okuyan herkese vajinusmusu yenip, yüzüne baktıkça şükredeceği evlatlar nasip etsin.Merak ederim mualla hocama gidenler bana da yazsın.Duygularınızı paylaşalım.

bunlar çok normal eda bana hala oluyor bazen hiç giriş olmuyor 6 ay önce yenmeme rağmen.ama benim eşim eceleci davranıyor jel filan sürmüyoruz bunların da etkisi var tabi.regl döneminden önce çok daha rahat oluyor belki farketmişsindir

Yok kuzucum hiccc zor ve uzak degil sadece birazcik gayret ve inanmak gerekiyo yapacaksin sende bi gun inaniyorummm

Kizlar size birsey sorcam bu iki cm den sonrasi kolay diyorsunuz deme onu gecince aci batma basinc oluor mu ve herkesin vaji si aYni deme aYni aci batma basinc oluor deme hepimiz ayniyiz Öle degilmi

merhaba arkadaşlar gelemedim bi süre. yendikten sonra çok huzurluyum çok şükür Rabbim bir an önce hepinize nasip etsin inşş.tek sorun farklı pozisyon deneyemedik daha alışma evresi geçsin bakalım da. bi sorunu sıkıntısı olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buranın bana çok katkısı oldu

Kizlar size birsey sorcam bu iki cm den sonrasi kolay diyorsunuz deme onu gecince aci batma basinc oluor mu ve herkesin vaji si aYni deme aYni aci batma basinc oluor deme hepimiz ayniyiz Öle degilmi

canım 2 cm diye bilmiyorum ben ama evet ilk başı biraz zorluyor sonra rahat oluyor kendini kasmaz da zevk almaya odaklanırsan hiç acı batma falan kalmıyor.

iki cm den sonra biryer daha var maalesef canım hani penisin yarısı girdi orda bi duvar var sanki gerisi girmiyo diyenleri çok duymuşsundur ya işte tam orası :) ama en önemlisi giriş kısmı dediğin gibi girişi atlattıktan sonra gerisi kolay.giriş kadar zor değil yani o kısım.sadece yönünü bileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…