Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mutluluk iliski degil biliorum sevgi cok önemli anlatiorum onu insallah allah yuva yikmaz olur elbette hersey saglik olsun yeter ki deme dusuncem iyimi sence Canim su agri aci basinc gitse sorun yok deme siz hep denuonmu ve yag ile mi deniorsun

Mutluluk iliski degil biliorum sevgi cok önemli anlatiorum onu insallah allah yuva yikmaz olur elbette hersey saglik olsun yeter ki deme dusuncem iyimi sence Canim su agri aci basinc gitse sorun yok deme siz hep denuonmu ve yag ile mi deniorsun

canım Allaha dua et onun izniyle olur herşey.. Umutsuz düşünmemeye calıs ve gayret göster morel cok önemli. Ben anestol ve z.yagı denıyorum. Mutluluk aşk cinsellık evlılıkte hersey önemlı canım. Aranızdaki bağ cok önemlı bırbırınızı anlamanız gerekır. Güclü ol ve destek olsun eşin

Son düzenleme:
arkadaslar bnde yeni yendm bebek istiorum üstte pozsyonda hamile kalırmıyım szce

merhaba birkaç arkadaş daha yazmış ben şimdi gördüm, şimdi nasıl vajina ağzına sperm bırakma şeklinde hamile kalınıyorsa , tabiki üstte de hamile kalma şansınız var ama hamile kalmak için en iyi pozisyon kadının altta olduğu pozisyondur, her bünya farklıdır ya, bazıları zor hamile kalır, o yüzden herşeyi en ideal şekilde yapmasında fayda vardır, ben haydar dümeni tv de soru yanıtlarken dinlemiştim, bayan hamilelik istiyorum dediğinde ilişkiden sonra hemen banyoya gitmeyin ayaklarınızı 1 saat kaldırın demişti.

Canım olabildiğimiz kadar yardımcı olmaya calısıyoruz bırbırımıze. önce bir parmak sonra ıkı,sonra 3 parmak. istersen yapabiliyorsan dırek mum aparata gecebilirsin. egzersızler bırazda kişiye bağlı. sen kafana bunu ınandır gayret etmeye calıs ve eşin sana destek olsun

yardımcı olmak bu kadar zor mu ya, egzersizleri ne aralıklarla nasıl yapıcağız lütfen yardım

ben terapiste gittim kiraznar özet geçeyim sana ..ilk seanslarda aynayı al vajinanı incele egzersizi ve eşlerin birbirini okşama egzersizleri var birbirinizi tanımak yani nerden zevk aldığınızı anlamak için.birde gevşeme egzersizleri var.ben yaptım bunları ama durumum o kadar vahim değildi eşimle birbirimizi tanıyoruz çok şükür.yaptım ama vakit kaybı geldi bana seçim senin.sonraki seanslarda ilk önce işaret parmağı bir boğum,işaret parmağı 2 boğum.çift parmak 1 boğum,şift parmak iki boğum (bunların her biri birer hafta çalışılacak) sonra parmak egzersizlerinin aynıları eşle yapılacak.bu kısmı kesinlikle atlama çünkü eş parmağı kimisine daha kolay geliyor.mesela ben kendi parmağımla zor yaparken eş parmağında hiç acı duymamıştım.en son da iki parmak iki boğumda parmakları makas gibi açıp kapama hareketi var.amaç vajina girişini genişletme biliyorsun en önemli kısım bu.her terapistin tedavisi farklı ama eğer sana da 3 parmak fazla gelirse bu yöntemle dene bence kiraznar.

Kizlar yarin Eve dönuoruz annemgil deydim artik karar verdim kocami cok seviorum onun Icin tamamini almaya caliscam disimi sikcm bakalim olcakmi peki bi sorun agri aci batma basinc olsa bile iliski bitince de daha aciyormu yoksa cikinca geciormu allah buyuk insallah olcak sizleri seviorum

Sendemi aynı yerdesın cecemm sen nasıl hıssedıyorsun oraya gelınce, benim kalçamı acayip bi agrı gelıyor ve acı hıssedıyorum

evet caNIM maalesef yırtılma hissi yaşıyorum bende sanki böyle biyerim yırtılıcakmış gibi bir karıncalanma bir sızı oluyo orda takılıyorum ve herzaman değil bazen ağrıda hissediyorum dediğin gibi canım..

tatlım napıon neler yaptınn ??

canım arkadaşım uzunca bir ara verdim ama hep aklımda acaba yendi mi diye? arkadaş listemi sildim forum akışta gözüküyor bu dertten kurtulanların çoğu da rahatsız oluyor diye, artık kurtulmuştur diye umuyordum ama hala bu dert başında çok üzüldüm okuyunca, bana yazdığın cevabı daha yeni gördüm, sen yeter ki yen söz yazarım adını.

acı yok canım baştan kendini acıycak diye şartlama, ilişki bitince sadece rahatlık hissediyorsun hele ki yendiğin zaman dünyanın bütün yükü üzerinden kalkmış gibi oluyor, Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…