- 3 Eylül 2013
- 569
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.741
canım düşünme öyle sevgi diye bırsey var bılıyorsun. Ayrıca kendıını hazır hısettıkce deneyın ve kendını motıve et ve eşinle konuş bılmıyorsa anlat senın destegın önemlı benım ıcın de ve buyüzden cınsel hayatını sogutma. Ortamı süsle seviş. Ağlama.. Inan bnde cok ağladım hala üzülüyorum ama bak şükret ılerledık ve yapıcaz Allahın ıznıyle. Bır zamanı var..
Mutluluk iliski degil biliorum sevgi cok önemli anlatiorum onu insallah allah yuva yikmaz olur elbette hersey saglik olsun yeter ki deme dusuncem iyimi sence Canim su agri aci basinc gitse sorun yok deme siz hep denuonmu ve yag ile mi deniorsun
shimarik napıyosun canım.ufaklık rahat vermediğimden sayfaya bakabiliyorum ama yazamıyorum
canım benim akşam yine deneme yaptık eşim erken pes etti
canım kesinlikle aynı yerde takılıyorum ucuda ucundan fazlasıda rahat griiyor o dar biyere gelince tıkanıyoruz bakalım onu ne zaman aşıcaz hayırlısı...
Sendemi aynı yerdesın cecemm sen nasıl hıssedıyorsun oraya gelınce, benim kalçamı acayip bi agrı gelıyor ve acı hıssedıyorum
kkaderim yaz sen bana özelden ne yöntemı merak ettım??
canım bana mail atma şansın var mı? ordan yollayım burdan içerik dolayısıyla zor oluyor.tabi zahmet olmayacaksa eğer.
arkadaslar bnde yeni yendm bebek istiorum üstte pozsyonda hamile kalırmıyım szce
canım bana mail atma şansın var mı? ordan yollayım burdan içerik dolayısıyla zor oluyor.tabi zahmet olmayacaksa eğer.
Tamam mail atıyorum arkadas. Kızlar dün ara vermıstım bugün inş. denicem yıne hepsini almaya calısıcam. Rabbim şu cuma gününün hürmetine hepimize şifa ve rahmet versin. kolayca yapalım İNŞAALLAH.
Kızlaar bebişş istiyorummmm.. benim gibi isteyenler varmı :)
heyyyyyyyyyyyyyyy kimse yok mu helppppppppppppppppppp!
yardımcı olmak bu kadar zor mu ya, egzersizleri ne aralıklarla nasıl yapıcağız lütfen yardım
Kizlar mrb bende annemdeydim 2 gundur bugunde esim biraz rahatsiz deneme falan yok hos olsada ilerleme yokki
Sendemi aynı yerdesın cecemm sen nasıl hıssedıyorsun oraya gelınce, benim kalçamı acayip bi agrı gelıyor ve acı hıssedıyorum
evet caNIM maalesef yırtılma hissi yaşıyorum bende sanki böyle biyerim yırtılıcakmış gibi bir karıncalanma bir sızı oluyo orda takılıyorum ve herzaman değil bazen ağrıda hissediyorum dediğin gibi canım..
bende dün başladım egzersizlere yardımcı olur musunuz lütfennnnnnnnnnnnn
ben ben kaldım malesefff
hep derdin seninde adını yıldızlı şekilde yazalım diye :26:
halen olmadı... ne zaman yazılcak banada o yızdızlardan
şimdiki arkadaşlar yıldız olayını bilmiyordur belki ama..
bak ben yenersem yapıcaksın tamammı
Kizlar yarin Eve dönuoruz annemgil deydim artik karar verdim kocami cok seviorum onun Icin tamamini almaya caliscam disimi sikcm bakalim olcakmi peki bi sorun agri aci batma basinc olsa bile iliski bitince de daha aciyormu yoksa cikinca geciormu allah buyuk insallah olcak sizleri seviorum