- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.761
arkadaslar bnde yeni yendm bebek istiorum üstte pozsyonda hamile kalırmıyım szce
heyyyyyyyyyyyyyyy kimse yok mu helppppppppppppppppppp!
yazmayı unutmuşum zeytin yağını eş denemesinde ihmal etme bence.ben eş denemesine geçince önce bi tıkanıp kaldım ne yaptıysam olmadı sonra kaderimin yöntemiyle ilk giriş gerçekleşti.
Merhaba arkadaşlar. Yaklasik bir kaç ay önce buldum bu sayfayı. Gece yarilarina kadar okuyup cesaret toplamaya çalıştım. Gercekten erteleme hastalığı imis. Hep erteledim. Ama artık bir yerden başlamam lazım deyip egzersizlere başladım. Çünkü bende de doktorlara verecek para yok. Buradaki basari hikayeleri de cesaretlendirdi.
Önce serçe parmakla başladım. Dört gecedir yirmi dk yapıyorum. Orta parmağı alınca iki parmak denedim. İkinci bogumakadar itince bu gece yani dördüncü gece kendime aparatyyaptım. Capi 8 cm derin nefes alıp vererek ikinarak soktum. Ama i lk denemede girmedi. Ben de önce tek parmak ile biraz alışmaya çalıştım. Sonra aparatı soktum. Biraz girdi ama popo yönünde itsem de 6-7 cm gibi içeri girdi. Daha fazla girmedi. Okuduklarimda girişi atlatinca kolayca o bosluga ilerleyecek sandım ama olmadı. Ben de binbir zahmet icime az da olsa sokmusken kegel yapip derin nefes alir vermeye çalıştım.
Lütfen bana da yardım edin niye yedi cm den fazla içeri sokamadim. Parmağımi soktuğumda da öyle bosluga girmiyor parmağımda sıkı bir yere girmiş gibi. Hani sonsuz boşluk falan denilince girişi atlayinca ici bos kese gıbı bir yere geçiş yaptığımi hissetmiyorum. Bu egzersizleri nejkadar yapıcam. Bacaklarimdaki kasılma halen devam ediyor. Ne zaman geçer. Lütfen bana da yardım edin. Cesaretinize ihtiyacım var.
Kizlar yarin Eve dönuoruz annemgil deydim artik karar verdim kocami cok seviorum onun Icin tamamini almaya caliscam disimi sikcm bakalim olcakmi peki bi sorun agri aci batma basinc olsa bile iliski bitince de daha aciyormu yoksa cikinca geciormu allah buyuk insallah olcak sizleri seviorum
Kizlar yarin Eve dönuoruz annemgil deydim artik karar verdim kocami cok seviorum onun Icin tamamini almaya caliscam disimi sikcm bakalim olcakmi peki bi sorun agri aci batma basinc olsa bile iliski bitince de daha aciyormu yoksa cikinca geciormu allah buyuk insallah olcak sizleri seviorum
Yirtilma acisi hissettigim icin devam edemiyorumama bazi arkadaslarimiz hissetmiyoruz bile yaziyor yanlis birseymi yapiyorum? Yanlis bir yerwmi deniyorum acaba
Yirtilma acisi hissettigim icin devam edemiyorumama bazi arkadaslarimiz hissetmiyoruz bile yaziyor yanlis birseymi yapiyorum? Yanlis bir yerwmi deniyorum acaba
hangı aşamadasn canm? okumuştum ama şuan tekrar bulamadım,
evet caNIM maalesef yırtılma hissi yaşıyorum bende sanki böyle biyerim yırtılıcakmış gibi bir karıncalanma bir sızı oluyo orda takılıyorum ve herzaman değil bazen ağrıda hissediyorum dediğin gibi canım..
Sana da cokk cok tesekkurlerr..yendin ama burayi birakmadin burdakilere ve bnm gibi sesdiz sessiz okuyan birsuru arkadasa yardimci oldugunuz icin cok tesekkyrler..allah gonlunuzdeki neyse onu nasip etsinbugun tam nir hafta oldu yeneli inanın korktugumuz kadr bsey degil ya keske daha once yapıp tadını çıkarsaymısım
Merhaba Arkadaslar
Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...
Tebrikler canim darisi bizerin basina umarimm :)Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adamarkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr
Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adamarkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr