Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır canım devam etmiyor. Zaten aci degilde hafif basınçlı bir gaz sancısı gibi o da içeri tamamen girince hafifliyor. Girdikten sonra da bişey kalmıyor. Aci hissettiğinde beklet ve derin nefes al ver mucize gibi bir şey cok işe yarıyor.
Bu gece bu iş olacak de kendini sartlandir

canım girişin olduğu ilk gecede bile çıkınca hiçbir acı hissetmiyosun emin ol.

Yirtilma acisi hissettigim icin devam edemiyorum ama bazi arkadaslarimiz hissetmiyoruz bile yaziyor yanlis birseymi yapiyorum? Yanlis bir yerwmi deniyorum acaba

Yirtilma acisi hissettigim icin devam edemiyorum ama bazi arkadaslarimiz hissetmiyoruz bile yaziyor yanlis birseymi yapiyorum? Yanlis bir yerwmi deniyorum acaba

Bilmiorum Bende ilk denemede yanlis deligime girdi diye korktum cunku cok acidi girmedi devam Öle oluor bilmiorum Idral yerini de korkuorum orami diye iste girmeyince

hangı aşamadasn canm? okumuştum ama şuan tekrar bulamadım,

Egzersiz yapmiyorum canim direk zeytinag ile es denemesi yapiyorum ancak isaret parmagimin 1.cizgisi yani 1.bogum oluyor sanirim oraya kadar girdirebildim.. veee 2.5 senelik evliyim malesef su yirtilma hissi cok kotu yani yanlis birseymi yapiyorum diye dusunuyorum acikcasi

Melis kulak çubuğu dene ben bugün 1 tane sokmayı başardım küçücük ama mucize gibi geldi. Yarın 2 tane sokmayı denicem. Parmaktan daha kolay bence.

be baze ıkısıı bırde yasıyorum. E ıyısı öyle bır agrıyı unutup yapabılıyormus gıbı denemek.yeneriz inş.

Merhaba Arkadaslar

Benimde yedi senedir bu sorunum var. Evliligim bile bitti bu dertten dolayi. Artik ne yapicagimi bilmiyorum.
Yasamak bile istemiyorum bazen, cünki bi gelecek bile kuramiyorum. Yanliz ölüp gidicem diye korkuyorum.
Omzumdaki yük günden günde artiyor, gücüm yok artik. Lütfen yardim edin, cok kötü durumdayim...

Kizlar... ilk defa yaziyorum buraya.bundan once sessiz sesz sizi okudumm.. sadece okumakka burdakilerin yaptiklarini yapmakla dun gece ben bu hastaligi yendim..

Allahim sukurler olsun ki sonunda bugun cok farkli bir gun..

Bes aydir aynu yatakta uyudugum kocamin asil simdi gercekten karisiyim.

Tanidiklarimdan kimse anlamaZ bugun mutluyum desem niye derler cunku herkes zaten yapiyorum saniyorduuuu

Kkaderim. Belit06 canbilge tutkuuu ve ismi suan aklima gelmeyen yenip de buradakulere yardim icn yazanlar allah sizden razi olsun..gonlunuzden ne geciyirsa hayirlisiyla versin insallah..

bugun tam nir hafta oldu yeneli inanın korktugumuz kadr bsey degil ya keske daha once yapıp tadını çıkarsaymısım
Sana da cokk cok tesekkurlerr..yendin ama burayi birakmadin burdakilere ve bnm gibi sesdiz sessiz okuyan birsuru arkadasa yardimci oldugunuz icin cok tesekkyrler..allah gonlunuzdeki neyse onu nasip etsin

Arkadasim lutfenn vazgecme.bi kalk silkelen kendine gel once.ne demek yasamak istemiyorum..

Tek derdimiz olsun bu. Bu da bir imtihan ama asla asilamayacak birsey degil..ltfen kendinu uzme bu kadar..

Caresi var.ustelik doktorla felan da degil illaki.burda kal.inan olacak..sadece okuyarak bile yenenler var ki biri benim.. inan ne doktor ne birsey hicbirine gitmedm sadece kafaya koydum.okadar...

Ama fiziksrl bir sorun var mi once onun icin muayenr ol illaki ben burdan hemn baslayaman duyorsan..ama diyorumya inan hicbirsey yok orsa..koca bir bosluk.ve hasta olan herkes once orda bir duvar var saniyor hayir yok... bizm beynimiz yapiyor o duvari. Bak ilk sayfada kegel var onlarla basla ise.ve burada kal..firsat buldukca oku burayi.ilk yarari su olacak : boyle hisseden binlerce kadin var. Bz oramizda bir duvarla dogmus olamayiz..

Sonra burda yazanlarin yaptugi seyleri sen de yspabildikce bir guc gelecek sana.evet ya diyeceksin.oluyor..beynin oyle cabuk ikna olacak ki oranin acik olduguna.sen bile sasiracaksn nasil oldu bu muymus dye.

Ama en son yapacagin sey ertelemek olsun.. lutfen ise koyul canim.mumkunse hemen.bugun..

Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr

Esim surekli burda takildgmi sizi okuyarak motive oldugumu biliyorduya bu is dun gece tam anlamyla olnca cocuk gbi guldu adam arkasina da eklediii; kosss kos kizlara tesekkur et diye haha sevinc kahkahalari attik dun insallah komsular uyanmamistr

Bende sessiz takip edenlerdenim arkadaşlar..5ay sonra yendim bir aylık çalışmayla bu sitedeki arkadaşlar sayesinde.sayfayı baştan sona dikkatli okuyun ve uygulayın inanıyorum ki siz de yeneceksiniz yeterki azimli olun... Herkes gibi bende klasik olarak söyleyim ben yendiysem herkes yener!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…