Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

norbitim canım benim canım benim hoş geldinnn :KK24::KK52::KK52::13::13:

ilk burayı bulduğumda sen vajiyi yenmeye çalışıyordunn sen yenince çokk duygulanmıştım sanki kendim gibi şimdi bebek istiyorsun umarım bende onları düşünürüm inşallah

olumsuz hiç düşünme canım.en kısa zamanda sende yeneceksin ve o zaman bebişlerimizi konuşuruz burada :)).bende çok ağladım deniyoruz olmuyo ben başlardım ağlamaya sanki ağlayınca olacaktı :) 3-3.5 ayım hep böyle geçti.benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam inan herkes yapar.İnşallah hemen yenersin canım.

İnşallah canimmm ağzından bal damlıyor tatlım valla bitecek artık yolun sinu göründü inşallah sen neler yaptın

temizlik yaptım ne yaptın diyince hehe :) biliyorsun canım ben hep eş denemesi yapıyorum şu küçük delikciği bi denk getirsek itcezz içeri başkada bişey yapmıyorummm :)) güzel haber vermişsin sendeee

olumsuz hiç düşünme canım.en kısa zamanda sende yeneceksin ve o zaman bebişlerimizi konuşuruz burada :)).bende çok ağladım deniyoruz olmuyo ben başlardım ağlamaya sanki ağlayınca olacaktı :) 3-3.5 ayım hep böyle geçti.benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam inan herkes yapar.İnşallah hemen yenersin canım.

inşallahhh canım :)

canım kesinlikle aynı yerde takılıyorum ucuda ucundan fazlasıda rahat griiyor o dar biyere gelince tıkanıyoruz bakalım onu ne zaman aşıcaz hayırlısı...

Sendemi aynı yerdesın cecemm sen nasıl hıssedıyorsun oraya gelınce, benim kalçamı acayip bi agrı gelıyor ve acı hıssedıyorum

canım bir arkadaşa birşey yazmıştım ama işine yarayacak mı bakalım haber vermesini denemesini bekliyorum. istersen sanada aynen yollayım yazdıklarımı. özelden ama biraz çekinirim

kkaderim yaz sen bana özelden ne yöntemı merak ettım??

çok sevindim arkadaşım.İnşallah gönlünüze göre bir de bebişiniz olur.aynı soruyu bende 2 gün önce düşündüm :44:

Hayırlı olsun yenen arkadas :) evet bende bunu düşünüyorum.. nasipse elbette olunur. ben hemen ondan sonra bıraz ayaklarımı kaldırıyorum bılmıyorum faydası olurmu :)

Hayırlı olsun yenen arkadas :) evet bende bunu düşünüyorum.. nasipse elbette olunur. ben hemen ondan sonra bıraz ayaklarımı kaldırıyorum bılmıyorum faydası olurmu :)

Canim sen tam olarak yendinmi nasil agrin peki o cok igrenc daha var Benim yapmak istemiorum bile korku var dua edin yenim korkumu sanki patliyacak mis gibi delik yok girmior gibi senindemi öle

canım kesinlikle aynı yerde takılıyorum ucuda ucundan fazlasıda rahat griiyor o dar biyere gelince tıkanıyoruz bakalım onu ne zaman aşıcaz hayırlısı...

yenicez inşaAllah orayıda cecemm.

best cim nasılsın canım :) bu arada o boğum dediğin yer beni mahvetti canım ya hep orda takılıyorum artık rahatça oraya kadar alabiliyorum orda tükeniyorum onu bi geçebilsek bugüne kadar 2 kez geçtim orayı oda geçince korkudan kendimi geri çektim yani olmicayk bişiy değil aslında olduğunuda gördümde oanki cesareti birdaha nezaman bulucam acep..

bnde aynen öle yapıorm inş olur raabm verecek olduktan snra gönlünüze göre inş
amin. Öyle canım.. Aynızamanda hamıle kalabılırız ozaman :)
Canim sen tam olarak yendinmi nasil agrin peki o cok igrenc daha var Benim yapmak istemiorum bile korku var dua edin yenim korkumu sanki patliyacak mis gibi delik yok girmior gibi senindemi öle
hayır cnm tam olarak bıtmedı yarısında kalıyorum öyle inş. Yapıcaz. Sen neler yapıyorsun ? Eşlerın destegı önemlı unutmayın kontrolde sızde olsun

amin. Öyle canım.. Aynızamanda hamıle kalabılırız ozaman :)

hayır cnm tam olarak bıtmedı yarısında kalıyorum öyle inş. Yapıcaz. Sen neler yapıyorsun ? Eşlerın destegı önemlı unutmayın kontrolde sızde olsun

Ja Ben cok deneyemiyorum bazen basi bazen yarisi Öle cok ta deneme yapmiorum korkudan bakalim nezaman yencez allahima dua ediorum olur insallah yeneriz ama bu yuzden yuvamiz yikilmaz deme hersey iliski degil deme kafami cok taktim agliorum suanda kocami seviorum ama korkuda var iste allahim yuvamiz yikilmasin

Ja Ben cok deneyemiyorum bazen basi bazen yarisi Öle cok ta deneme yapmiorum korkudan bakalim nezaman yencez allahima dua ediorum olur insallah yeneriz ama bu yuzden yuvamiz yikilmaz deme hersey iliski degil deme kafami cok taktim agliorum suanda kocami seviorum ama korkuda var iste allahim yuvamiz yikilmasin

canım düşünme öyle sevgi diye bırsey var bılıyorsun. Ayrıca kendıını hazır hısettıkce deneyın ve kendını motıve et ve eşinle konuş bılmıyorsa anlat senın destegın önemlı benım ıcın de ve buyüzden cınsel hayatını sogutma. Ortamı süsle seviş. Ağlama.. Inan bnde cok ağladım hala üzülüyorum ama bak şükret ılerledık ve yapıcaz Allahın ıznıyle. Bır zamanı var..

X