- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.101
Siz egzersiz yapmışmıydınız yoksa yapmadan mı başardınız
evet egzersiz yapmadan ve aparat kullanmadan.ya ben parmaktan daha çok korkarım açıkcası canımın daha çok yanacağını düşürdüm ondan egzersiz yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz egzersiz yapmışmıydınız yoksa yapmadan mı başardınız
sakın sakın zeytinyağı kullanmayın vajinanın ph dengesini bozuyor, hamile kalmak isterseniz spermleri öldürüyor enfeksiyon yapar
birazdan sazanları görürüm zaten.
sevgili belit06, inan eylul ayindan bu yana pek bi takibim yok sitede,bugun ilk kez yaziyorum..ve emin ol seninle ilgili ne bi bilgim ne bi tanisikligim ne de fikrim vardi.. yani sana yonelik bisey yapma niyetinde degilim..amacimiz burda yardimci olmak..yani kimsenin kimseyle ugrastgni sanmiyorum..kim kimi taniyo ki..yani paranoya yapmanin alemi yok,insanlarim bunca derdi varken kimsenin derdi sana laf atmak degildir..sevgilerbirazdan sazanları görürüm zaten.
farkında mısın bilmiyorum ama gerçekten bir tavır var şimdi burda ben mi sinirliyim, assslaaaa bu ne yani tahrik olmayım mı yanıt vermeyim mi?
k bakma ama çok yanlış davranıyorsun canım sazan da kimmiş yani yapma böyle bukadar kin niye şu yaptıgın yorumla gerçekten komik duruma düştüğünün farkında değilmisin yaşın kaç bilmiyorum ama bu şekil gerginlikle çatık kaşlarla kasıntı bi halde burda kendini üzmekten başka birşey yapmazsın sen kendini diyorum bak boşuna anlıyormusun...
tavırların çok sert arkadaşım.olayı tahrik olma diye algılıyosun.hayır cevap verme olmalı.bizim burda amacımız birbirimize yardımcı olmak.mutlaka seninde amacın budur
daha once alistign parmak ertesi gun aci verebiliyor canim..cok normal,korkma..vucudun o an kasilmis olablr..ruh halin kacindirmis olablr..eyvah olmadi geriye gidiyorum diye dusunmeKızlar ben parmak egzersizi yopiyorum araya regliden girdi ve şimdi deniyorum işaret parmak oluyor ama daha önce rahatlıkla yaptığım aparat olmuyor normalmi lütfen yardım
Kızlar ben parmak egzersizi yopiyorum araya regliden girdi ve şimdi deniyorum işaret parmak oluyor ama daha önce rahatlıkla yaptığım aparat olmuyor normalmi lütfen yardım
bırak ya canım millet yazınca komik duruma düşmüyor da ben mi düşeyim hiç tanımadığım insana ne kin duyayım sadece sinirlenirim o kadar, yaşım 35 canım gergin çatık kaşlı ve kasıntı bir halde dolaşmıyorum tek amacım yardım etmekti ama ona bile izin vermiyorsunuz, aynı mesaja sen ne karşılık verirdin merak ettim doğrusu?
arkadaslarin benim tarafimi tutacagi bi durum yokki..kimse tanimiyor beni : ) ben de onlari..'asla'diye o kreme yonelik yazdim..seninle ne derdim olacak yapma lutfen : )akşam size sordum onda bile gerildiniz, mesajınızın altına biri aslaaa yapmayın yazıyor bu mu cevap verme canım biraz tarafsız gözle bakın.
bak kaderimden bahsediyorsan kadın ozaman birsürü dertle uğraşıyordu yahu kendini yerine koy neler dendi çizildi dava açılcak dendi tv lere çıktı yani kadının en hassas olacak dönemiydi seninde o şekil yorumunu okuyunca ki kaderimi tanıyorum öyle dediyse öyledir takılmış sana bayada açıklama yapmış uzun uzunn alıntı yaparak seni ikna etmeye çalışmı şsen halenn ordasın halen birilerinin sana ters gittiğini düşünüyorsun kaderim konusuda kapandı gitti günler oldu e az önce arkada şada öyle çıkış yaptın işte Tatlinektarin di galiba o ne yaptı sana ben kaderimle konuştugunuz zaman farkındaysan hiç olaya mudahale etmedim aranızda halledersiniz diye düşündüm ama şimdi o yok bu kız ne yaptıda onada sert çıkışıyorsun ben bunun için sana yazdım anladınmı arkadaşım yaşında olgunmuş yani sazan mazan bunlarıda yakıştıramadı mbu yaştaki birine kbakma...
yok canım az önceki mesaja diyorum aslaa yapmayın diyen mesaja ne derdin diye? hepiniz tarafsınız kaderimin bununla ne alakası var ben değil siz ordasınız kin duyan da ben değil sizmişsiniz şu yazdıklarınıza bakınca.
yok canım az önceki mesaja diyorum aslaa yapmayın diyen mesaja ne derdin diye? hepiniz tarafsınız kaderimin bununla ne alakası var ben değil siz ordasınız kin duyan da ben değil sizmişsiniz şu yazdıklarınıza bakınca.
komik duruma düşmek derken emla, anestol kullanmayın diyenler düşmüyor da ben zeytinyağı kullanmayın deyince mi düşeceğim manasında söyledim, kkaderimin komik duruma düştüğünü düşünmüyorum kendi yendiği yöntemle birilerine yardımcı olmaya çalışmış bir grup gelmiş alay etmiş bu onları bağlar,sizin aklınıza ondan bahsettiğimi düşünmenizin gelmesine anlam veremedim gayet medeni bir şekilde bana hissettirdiklerini söyledim o da yanlış düşündüğümü söyledi o kadar o yüzden karıştırmayın lütfen.
kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş