Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ya farklı bi ortam ii geldi ..bide otel odası havası ii geldi.....:) atmosfer yani önemli...

canım benim hemen kanamadı..hatta ben zamanında aparat diye o kadar şey sokup çıkardım ki kanamaz diye düşünmüştüm..yani olmuştur diye düşümmüştüm ama öle olmadı..saatler sonra farkettim..çamaşırımda kanı...

gidelim en iyisi ayarlayıp bende inanıyorum farklı ortamın iyi geleceğine

canım giidin...bu olay yüzünden insan kendi yatağından nefret ediyo..ben çok zor bir buçuk yıl geçirdim..tam anlamıyla aşamadım ama önemli bi aşama kaydettiğime inanıyorum...hiç bişi olmasa bile eşinle kendinize zamn ayırmış olursunuz birlikte bişiler yapmak en güzeli....bence deneyin...

canım giidin...bu olay yüzünden insan kendi yatağından nefret ediyo..ben çok zor bir buçuk yıl geçirdim..tam anlamıyla aşamadım ama önemli bi aşama kaydettiğime inanıyorum...hiç bişi olmasa bile eşinle kendinize zamn ayırmış olursunuz birlikte bişiler yapmak en güzeli....bence deneyin...

teşekkür ederim cnm :) öyle yapalım gidelim :)

kkaderim sonunda oldu ravzaaaaa tutkuuu allah sizden razi olsun sonunda p tamamen içeri aldim ama git gel yspamadik nasil olcak o tavsiyeniz varmi girince fazla haraket edemedim ne yapmam lazim sizce gitgel üstteyken nasil olur kkaderim Allah senden binlerce kez razi olsun

kkaderim sonunda oldu ravzaaaaa tutkuuu allah sizden razi olsun sonunda p tamamen içeri aldim ama git gel yspamadik nasil olcak o tavsiyeniz varmi girince fazla haraket edemedim ne yapmam lazim sizce gitgel üstteyken nasil olur kkaderim Allah senden binlerce kez razi olsun

Tebrik ederim cnm. Senin adına çok sevindim. Çarşamba da benim denemem var. Esim iple çekiyor. Yine hayal kırıklığı olacak ve aramız açılacak diye odum kopuyor. :KK43:(
Sen nasıl başardın. Üstte miydin. Git gel neden olmuyor acaba.

Canim ben üstteydim ilk ònce dilatörle çaliştim sonra dilatörü çikartip hemen eşimin penisini aldim ve vajinama değdirdim tabiki bolca zeytinyagi sürdük sonra nefes alip verdim ikindim sonra elimle penisi vajinanin agzina koydum sonra bi öne bi arkaya dogru hareket ettim yariya kadar girdi sonra yavaşca oturdum baktim oldu hemde aci yok canim ben yaptuysm sende yaparsin çünKü ben ne kendim vajinaya dokunmayi birak bakamiyodum bile hakimiyet sende olsun banada dua et sadece git gel olmadi bu kadar olduya onuda yaparim insallah sende yaparsin canim inşallah ama çalismaya baslamadan once dua et Allah yardimcin olsun canim

Canim ben üstteydim ilk ònce dilatörle çaliştim sonra dilatörü çikartip hemen eşimin penisini aldim ve vajinama değdirdim tabiki bolca zeytinyagi sürdük sonra nefes alip verdim ikindim sonra elimle penisi vajinanin agzina koydum sonra bi öne bi arkaya dogru hareket ettim yariya kadar girdi sonra yavaşca oturdum baktim oldu hemde aci yok canim ben yaptuysm sende yaparsin çünKü ben ne kendim vajinaya dokunmayi birak bakamiyodum bile hakimiyet sende olsun banada dua et sadece git gel olmadi bu kadar olduya onuda yaparim insallah sende yaparsin canim inşallah ama çalismaya baslamadan once dua et Allah yardimcin olsun canim

tebrikler orkidecim. Ne olur bana da dua et. Dün deneyelim dedik. Konsantre olamadık bıraktık :KK43: Kanaman oldu mu canım?

Son düzenleme:

orkidemmmmmm harikasınnnn canımmm benimmm yaaa ne kadar sevindim vala sabah sabah senin müjdenle uyandım bu kadar olmuşken artık gerisi gelecektir tatlım tek sorunun git gel olsun o da olacak önemli olan onu içeri tamamen almandı azimle başardın sen artık korkma sen bi gelinsin artıkkk kendim yapmış kadar sevindim başarı görmek beni çok mutlu etti canım :))))))))))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

orkideeee tebrikler aynı aşamadayız şu anda:) bizde orda kaldık cumartesi günü..bakalım gerisi nasıl olcak..eşin hareket etsin o zaman alışıo.sen tuhaf hisserdin içinde bişi oynuo ama o halde eşin daha rahat hareket edebilir.
gözünaydı tekrar....inşallah bizimde normal bi hayatımız olcak.....

Ravzaaa canim hakkini helal et benimle çok ilgiendin Allah razi olsun ben bunalimdan dUn çiktim bu kadar olduysa geriside gelir insallah ben inaniyom sende yapacaksin Allah kalbindeki bütün hayir muratlarini versin inşallah

zelalcanan arkadasim ben bu kadae yaptiysam herkes yapar çünkü ben vajinusmusta tavandim dokunmayi birak bakamiyodum bile biz ne zaman denesek hüsrandi sonuç sonra eşim internetten dilatör seti aldi onla çalistim daha önce hiç girmemisti dün denedik tamami girdi kan gelmedi canim sende yaparsin canim çok dua ederek başla canim

zelalcanan arkadasim ben bu kadae yaptiysam herkes yapar çünkü ben vajinusmusta tavandim dokunmayi birak bakamiyodum bile biz ne zaman denesek hüsrandi sonuç sonra eşim internetten dilatör seti aldi onla çalistim daha önce hiç girmemisti dün denedik tamami girdi kan gelmedi canim sende yaparsin canim çok dua ederek başla canim

ilk yılbaşı gelinimiz orkideye çççoookkk tebriklerr ::KK8:::KK8:::KK8:::KK8:::KK8:::KK8:::KK8:

Son düzenleme:
arkadaşlar size tavsiyem önce
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33212924
bu konuyu inceleyin ilk sayfayı sonra sorunuz varsa sorun, ilk önce bu şekilde deneme yapın baktınız olmuyor birkaç denemeye rağmen ilerleme yok, o zaman egzersizlere geçin derim.ama ilkönce bence bir deneyin söylediğim şekilde.

Teşekkür ederim bunların çoğunu denedim zaten balayındayken baktım olmuyor bu siteyi buldum yazılanları takip etmeye başladım dün psikiyatriste gittim bana 8 seans da halledicez dedi bende psikoloji son sınıf öğrencisiyim aslında yapmama gerekenleri biliyorum ancak uygulayamıyorum ilk başlarda eşimden utandığım için olmuyor diye düşündüm ama sonradan artık iş iyice ciddiye bindi bu ıkınma olayını ben her seferinde deniyorum ama ıkınırken hiç açılmıyor yada ben ıkınmayı bilmiyorum bakalım psikiyatrist bana neler diyecek

orgazm topiğinde egzersiz yapılıyor mu diye soruyor arkadaşım, bir öneri olarak ordakilere önerebilirsin.

merhaba arkadaşım orgazm sayfasına girmiyorum şuan burası benim için daha önemli, tamam o durumda önemli ama o kadar zamanım yok malesef,birde kendim denemediğim için bilmiyorum ilk sayfada yazan şu kegel egzersizlerinde öyle birşey gözüme çarpmıştı tamamını okumadım ama. eğer siz giriyorsanız isterseniz siz önerebilirsiniz.

canım benim gözün aydın , Allah senden de razı olsun, ilk başlar için kendini çok zrolama kasma yani, ilkde bende yavaşça çıkarır gibi yapıp sonra girdirip yavaş yavaş yapmıştım alışsın diye, sonra çıkarıp tekrar girdirmeye çalışmaktan da korkma, çıkar hemen tekrar girdir, biraz uğraş tekrar çıkar, yani beynini ikna et bak acımadan giriyor çıkıyor diye :KK66: Allahım başka dert vermesin darısısda bu sıkıntıyı yaşayan heekese olsun canım.

bi öne bir arkaya hareketini söylediğim halde çoğu kişi unutuyor aferin sana tatlım :13:bundan sonra herşey yoluna grecek Allahın izniyle sen bitirdin artık bu arada zar kanaması yeni olduysa 3 gün bekle tatlım.zorlama kendini.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bunların çoğunu denedim zaten balayındayken baktım olmuyor bu siteyi buldum yazılanları takip etmeye başladım dün psikiyatriste gittim bana 8 seans da halledicez dedi bende psikoloji son sınıf öğrencisiyim aslında yapmama gerekenleri biliyorum ancak uygulayamıyorum ilk başlarda eşimden utandığım için olmuyor diye düşündüm ama sonradan artık iş iyice ciddiye bindi bu ıkınma olayını ben her seferinde deniyorum ama ıkınırken hiç açılmıyor yada ben ıkınmayı bilmiyorum bakalım psikiyatrist bana neler diyecek

ıkınmakla beraber zeytinyağ denemesi yaptınız mı peki, ben herşeyi denedim en son egzersiz kalmıştı zaten ama bu denemeyi yaptığım gün kurtuldum, ilk denemede yerini bulamayabiliyorsunuz ama pes etmeyip çabalamak önemli olan, bende pes ettiğim gün eşim ısrar etmeseydi devam etmeyecek belki o gün öylece kalacaktım, kimbilir daha ne kadar süre sürüp gidecekti.
ıkınma tek başına yeterli değil tabi birkaç şeye dikkat etmek lazım, psikolok özel değilse devletse gidin ama özelse eğer ben size yardımcı olmaya çalışıym eğer hala olmuyor derseniz gidin. o kadar para dökmenizi istemiyorum yazık inanın yapabileceğiniz birşey, imkansız diyenler yaptı şimdiye kadar.tamam dr lar başımızın tacı gerektiğinde de gidin ama önce yardımcı olmamıza izin verin olmazsa gidin derim ben.

tatlım tebrik ederim darısı başımıza ne kadar zaman çalıştın egzersizler toplam ne kadar zamanını aldı

X