Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsallah canim ese daha var:KK50:

Bir tane kulk copunu kagt hawluya sararak 4 farkli aparat yaptm dsuni strecle przrwtf gcr bu apartlrdan biri serce parmk gbi biri orta parmktan braz kalin biri pbs boyutnda biride pnsten biraz kuck seklde guzlce stril bi sklde yaptm przrwtf gcrdm bebe yagi doktum aaaa bide baktm ilk iki boy cuuuppp icinde hic agri szi yok ucuncude hemn gryo ama ona braz dha clisp en sonuncya gecucem hic cann acimyo

Bir tane kulk copunu kagt hawluya sararak 4 farkli aparat yaptm dsuni strecle przrwtf gcr bu apartlrdan biri serce parmk gbi biri orta parmktan braz kalin biri pbs boyutnda biride pnsten biraz kuck seklde guzlce stril bi sklde yaptm przrwtf gcrdm bebe yagi doktum aaaa bide baktm ilk iki boy cuuuppp icinde hic agri szi yok ucuncude hemn gryo ama ona braz dha clisp en sonuncya gecucem hic cann acimyo

Evet canim aci yok bu bir gercek

aynı ben de anlattığın gibiydim hatta biz vajililer hepimizin ruh hali senin gibi. doktora gitsen de buradaki söylenenlerden farklı bir şey yaptırmayacak. ben devletin cinsel terapistine gidiyorum önce beyindeki tabuları yıkmak için cinsel olarak resimlerle anlatıyor. sonra ödevler veriyor. bi önceki yazımda anlattım ne ödev verdiğini. parmak egzersizini asla yapamam diyen ben , şimdi serçe parmağımın tamamı ile işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum tek parmak olarak. psikologum parmak yapma ona daha zaman var sen sadece dediğim ödevleri yap dedi ve toplamda da 2buçuk ay verdi yenmem için. bakalım yılbaşına kadar kendim yenemezsem hem onun verdiği ödevleri yapacağım hem de burayı takip ederek kızların tavsiyelerini dinleyeceğim. telefondan üye girişim yapılmıyor amaaa her an her dakika otobüste minibüste yatarken uyanırken mutfakta misafirlikte, okula giderken, okuldan gelirken sürekli ziyaretçi olarak okuyorum, takibimdesiniz kızlar:) Allah hepimize yardım etsin.

Bende aynı sekılde devlet doktoruna gıdıyorum doktorum cok ıyı daha yenı basladık hayrlısı.sadece orta parmagımı alabılıyorum onuda onden degıl bacagımın altından alabılıyorum onden olmuyor :KK43:

[/LEFT]ben geldim kizlar egzersizlerimi yaptim super gecti yaptigim aparat oldu ve hic canim yanadi bana parmaktan daha kolay geldi kizlar hala olcu hakkinda kmse bilgi vermedi lutfen merak ediyorum

ölçü olayını bende bilmiyorum canım çok sevindim yapabildiğinee :)) bende iki parmak çalıştım dün ama biraz zorladım 2 parmak 2 boğum oldu sonrasında biraz acıdı ama şimdi geçti bende aparatla devam edecem artık :KK19:

tabi yardım etmek isterim ama senı buradan takip etmem cok zor istersen mailimi veriyim istermsn bana ordn ulas

dudum26@hotmail.com

bana burdan mail at rahatca konusup derdini dinliyip yardımcı olaym sana canım aynısını benım bı arkadsım da bana yapmıştı onun sayesınde vajınsmustan kurtuldum. emın ol dırek konustugunda daha cok rahatlıo ınsan

Tamam ozaman arkadaşlar BAŞLIYORUZZ :)) sıralıyalım hemennnn.. yarışmaya katılanları.. :)
öncelik kendimi yazayımm bari :)))

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8-
Egeguezeli89

Katılmak isteyenler söylesin ekliyelim inşallah toplu şekilde başarırız Arkadaşlar...

can arkadaşım benide 2. sıraya koymuş :) canımsın yaaa inşallah herkes için güzel sonuçlanır

canlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi psikiyatriye randevu alıcam orada önce jinekoloğa gittinmi diye soruyorlarmı ilk psikiyatriye giden varmı aranızda

canlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi psikiyatriye randevu alıcam orada önce jinekoloğa gittinmi diye soruyorlarmı ilk psikiyatriye giden varmı aranızda

Bana sormamıştı.bazıları soruyormuş ama.ben hiç gitmedim jinekoloğa.bir problem yoktu çok şükür.ama olabilirdi de.imkanın varsa git istersen.

jinekoloğa git önce zaten zarında problem yok esınle dene 1 ay dıyo eğer yapamassan zorlamayın psıkologa gıt dıe yonlendırıyo canım jinekologa git önce

X