Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 3 parmağı yapmak daha zor bence, aparatın uc kısmını ince yap, bu aşamadan sonra sık sık deneme yapman daha doğru yarısından sonra penis kalınlaşmıyor vajina daralmıyor, yapacağım diye kararlı olursan yaparsın, ben nerdeyse bitirmişim diye düşün ki öylesin zaten.

canım çok sağol desteğin için. dediklerin çok doğru. dediğin gibi penise de vajinaya da birşey olduğu yok yarısından sonra. dediğini de uygulıycam; yarın aparatın ucunu daha ince ayarlamaya çalışıcam. belki ben yanlış yapıyorum. allah hepimize sabır ve moral versin.

Hayırlı akşamlar kizlar dilatörlerim geldi Allahima şükürler olsun.. dilatörlerimle çalisirkende yağlamam lazimmi kullananan varmi ne sürmeliyim.. lütfen banads dua edin sabrim kalmadi çok çabuk pes ediyorum

Hayırlı akşamlar kizlar dilatörlerim geldi Allahima şükürler olsun.. dilatörlerimle çalisirkende yağlamam lazimmi kullananan varmi ne sürmeliyim.. lütfen banads dua edin sabrim kalmadi çok çabuk pes ediyorum

canım kayganlaştırıcı kullansan iyi olur, ne kadar çabuk başlar ve kararlılıkla devam edersen o kadar çabuk yenersin, Allah yardımcın olsun.

Selam kızlar forumda yeniyim ve özellikle bu konu için üye oldum belki küçükte olsa bir yardımım dokunur diye. 7 aylık evliyim ve evliliğim ilk 4 ayı bu problemi yaşadım aslında 4 ay demeyeyim 2,5 ay falan yaşadım ve hemen doktoruma gittim kızlık zarımın çok etli ve kalın olduğunu söyledi ve küçük bir operasyon ile kızlık zarımı aldırttım sonrasında da 40 günlük bir nekahat dönemi geçirdim. Bu süre biter bitmez hiç deneme yapmadan (moralim bozulmasın diye) bir erotik shopa gidip yapay penis aldım. Şunu da belirteyim 2 parmağa kadar alıyordum ama hiç kendim denememiştim ama uzmanlar özellikle bu parmak sokma işini kendimizin uygulamamız gerektiğini öneriyorlar diye hergün bunu denedim ve öncelikle kendimle barıştım sonra aldığım yapay penisi kayganlaştırıcı kullanarak sokmaya başladım ve inanın sadece 3 günde bu işi çözdüm önce başı sonra yarısı ve ardından tümü. Sonraki birkaç günde tamamen içimde kaldığı süreyi uzattım.

Bunu çözünce eşimle denemelere başladık. Tavsiyemdir üstte olun çünkü inanın çok daha rahat oluyor ve ayrıca tüm kontrol sizde olduğundan rahatlıyorsunuz. Sorunu çözmüş biri olarak diyorum ki inanın ki aslında hiç kafamızda büyüttüğümüz kadar değilmiş çok kolay bir olaymış. Dilerim hepiniz bu sorunun üstesinden gelir ve mutlu bir cinsel hayat yaşarsınız.

caanım hastalık değil ama bi nevi psikolojik bi rahatsızlık olmuyor mu? evet dediğin gibi yeterince kayganlık olmuyo zorlama sonra tahriş sonra can yanması ve bırakma...bugünde deneme köt sonlandı eşimin canı sıkıldı bende oturdum ağladım sonra geldi üzülme olacak birgün falan dedi ama yoruldum, kendimi hazır hissediyorum sadece eşime sen dur kontrol bende olacak diyorum yok illaki acele ediyo e bende kasılıyorum ona anlatamadım ki ne yapacam şu an egzersiz yapıyo olmam gerekirdi hiç içimden gelmiyo.(((

galiba bu gidişle bende bi doktora gideceğim...ama canım bir şey soracam hani kızlık zarında kalınlık varmış ya sen doktora gitmeden önce hiç bir şekilde girme olmuyormuydu yani parmak falan ya da egzersiz aparatları falan, ben eşimin parmağını alabilmiştim birde bi kaç egzersiz aparatıyla yaptım ama çok kalın değillerdi tabi eş denemesi henüz olmuyo da doktora gitsem psikolojik yardımı olur mu diye düşünüyorum

Denemekte fayda var eger bulabilirsen cok sevinirim tesekkur ederim ilgin icin

Bn vagınayamı sokucam o kulak copunu? Kızlık zarımı kendım yırtmaktan cok korkuyorum cesaret edemıyorumkı onu yapmaya (

Haklsın esım cok anlayıslı bu konuda hatta bn yurt dısından geldım turkıyeye evlendıkten sonra doncektım yalnız bu ıs olmayınca donemedım cok bunaldım hatta cunku burda derdmı paylasabılcegım kımsem yoktu. Sızın dedınız gbı yapmayıncaa yıllar gecyor ama korkularımıda yenemıyorum elımdedegıl sankı bakırelıgımı kendım bozcam gıbı gelıyor

Bende bu gun basliyorum su vajinismusa gununu gosterelim hep beraber
canim senle ayni basladik benim guzel gecti yani ıkınınca güzel açılıyo ben anca bir boğum çalışabildim kremsiz ve jelsiz bu arada senden ve tüm arkadaşlardan vajinaya zarar vermeyecek jel ve krem ismi istiyorum bu şeklde zor oluyo.senin nasil gecti calismalar

Canim ne icin canini sıktığını bilmiyorum ama inanki hiçbisey icin degmez hersey insanin suafasinda bitiyo ben onu anladim her namazda hepimize dua ediyorum allah hepimizin yardimcisi olsun.

Sağol arkadaşım.. İnsan hayata nekadar güclü olursa olsun kalbi kırılınca gücsüz hıssedıyor. Pek bu sorunla alakalı bırdurum degıl. Özel dua ıstıyorum dua edersen.. Rabbim razı olsun

bence siz vajinusmus değilsiniz sadece ilk gece korkusu var ikisi çok farklı şeyler.

3 ay boyunca ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyo daha eşim bana dokunmadan çığlık atmak onu istem dışı itmek ve daha bi cok sey..... Ben kafamda bitirmeye karar werdim vajinusmusu yenmek için illa psikiyatriye gitmeye gerek yok hersey kafamızda bitiyo ben jinekolağa gittim hiç bi sorun olmadığını soyleyince cesaret geldi bana ve eşimi daha fazla mutsuz edemezdim onun için kafamda olacağına kendimi inandırdım ilk gece korkusu 3 ay sürmez ki hala kendimi cok kasıyorum ve eşimi istem dışı itiyorum ama olsun sonucta basardım bunlarıda yenicem kendimi rahat bırakıcam herşey zamanla olucak rabbim herkesi bu dertten kurtarsın....

arkadaşım öncelikle egzersize başlamakla vajinismusu yarı yenmiş sayılıyorsun tebrikler şimdiden
bende medikalden hijyenik eldiven almıştım marketlerde de satılıyo hepsi canım ayrıca sana alışveriş listemi yazayım daha aydınlatıcı olması açısından:
*eldiven
*okey kayganlaştırıcı sıcak temas (bende yanma yaptığı için kullanamadım)
*durex çilekli kayganlaştırıcı (herhangi bir yanma yapmadı tavsiye ederim)
*bakkal mumu
*havlu peçete
*streç film
*prezarvatif
ben parmakları tek tek yapmıştım ama 2 parmak yapamadığım için muma peçete sarıp streçleyip öyle egzersiz yapmıştım en son etrafı 8 cmye kadar yapabilmiştim.ama sonra burda kkaderim diye bir arkadaşımız vardı o z.yağı önermişti direkt eşli deneme yaptık ve o şekilde yenebildim 15 aylık evliyim ve artık korkularım bitti çok şükür.1 aydır falan da komili z.yağlı bebeyağı biye bir bebeyağ aldım marketten şu an onunla kayganlaşmayı sağlıyoruz
umarım yardımcı olabilmişimdir benim de hikayem budur marka adı falan verdim ama yardımcı olabilmek adına şimdiden kolay gelsin:13:

streç filme sardıktan sonra da prezarvatife geçiriyordum aparatı ve öyle kayganlaştırıcı sürüyordum etrafına o zaman daha kolay giriyordu onu yazmayı unutmuşum ama hiç uğraşmayayım derseniz kkaderimin tavsiyesini bende size tavsiye ederim p..si ve vajinayı z.yağı ile kayganlaştırıp hergün adım adım eşli deneme yaparak da 1 aya kalmaz çözersiniz ve gün geçtikçe p..si daha çok alabilirsiniz vaji içine.zamanla alışıyosunuz zaten ve normalde ben ağrı eşiği çok düşük biriyim ama arkadaşlar söylerdi de inanmazdım acı yok ağrı yok sadece ihtiyacımız olan şey cesaret o kadar ve afedersiniz kabız olduğumuzda popomuz sızlar ya hani çok az birşeycik işte ilk başardığımda bende de inceden bir sızı oldu o kadar yani bu yaşanan sıkıntının yanında devede kulak kalıyor.bu kadar kolay olduğunu bilseydim hiç bu kadar beklemezdim diyeceksiniz inanın :13:

canım kan olayı falan yok o yanlış sokma esnasında zara zarar verdıgınde cıkan bırsey. benım kadın dogumum bana 1 dmla gelır yada gelmez demstı bız denedık bızdede kan gelmedı. o duvar dedıgın olayı bende gecen gun hallettım ıkınmam gerekıyo sadece ıkıncaksın kendını o ıse odaklıcaksın nefes alıcaksın sonra bırden kayıverıo tatlım sıkma canını yapıcaksın pes etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…