- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.821
Yeni gelinlere tebrikler.. Özellikle çok yıllık arkadaşlara çok üzülüyorum lütfen yıllar heba olmasın ertelemyin isteyenlere yardımcı olurum seve seve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evlendim birdaha denicem sanırım egzersizden önce sadece başı girdi ve çok yanma ve acı oldu dayanmaya çalıştım ama ereksiyon bitince çıktı mecburen çok sağol dedğin gibi denemeye çalışıcam
Hangi jel ve kas gevşetici yazabilir misin? Birde jeli sadece dışarıya sürebiliyorum ben parmak egzersizi yapmadığım için dışarıya sürmenind efaydası oluyor dimi?
Kas gevşetici parafon jelde gleitgen cok cok faydası oluyo gercekten benim eşim içine dışına sürdü yoksa bende cesaret edemezdim içine sürmeyi önce anestolu içine sürdü ardından jeli ama kendinede sürdü jeli ben kendimi cok kasmama rağmen yinede oldu rabbim sizede yardım etsin insAllah en kısa zamanda sizde bu illetten kurtulursunuz
Arkadaslar Anestol recetesiz eczaneden alinabiliyormu? Ve vajina icine surebiliyormuyuz? Ben avrupada yasiyorum burda bulamiyorum yakin zamanda turkiyeye geliyoruz gelmisken aliyim..
Tesekkur ederim. Parmak denemesi basarili oluyor am es denemesinde basarisiziz. Bi kere bi olsa sonrasinda zorlanmiyacagimi dusunuyorum. Son care olarak anestol kullansammi bilemedim.reçetesiz alınıyor çok da uygun bir fiyatı var vajina içine de sürülebiliyor ama sadece eş denemesi yaparken kullanmak mantıklı egzersiz yaparken kullanırsanız egzersizin bir anlamı olmaz, kullanırken de önce girişe az sürülecek 5-10 dakika da etki ediyor sonra iç kısma tekrar tekrar sürebiliyorsunuz hafif yanma yapıyor ben bir yan etkisini görmedim ama tek başına fayda beklemeyin öncelik beyninizde, sonrasında belli bir süre bağımlı kalıyorsunuz, egzersiz yapın son aşamada çok zorlanırsanız kullanın derim.
canım özel msj kutun dolu msj atmıştım sana.Tesekkur ederim. Parmak denemesi basarili oluyor am es denemesinde basarisiziz. Bi kere bi olsa sonrasinda zorlanmiyacagimi dusunuyorum. Son care olarak anestol kullansammi bilemedim.
kastığınızda ilerleyemezsiniz hiç, zorlarsanız vajina dokusunda tahriş yırtık kanama görülür, yanma hissi yeterince ıslaklık kayganlık olmadığı içindir. yeterli kayganlığı sağlarsanız biz zeytinyağı tercih etmiştik,derin nefes alıp gevşediğinide aslında hiçbir engel olamadn ilerlersiniz. bu arada ilk girişte ve takıldığınız yerlerde yada kendinizi kastığınızda kabız olmuş gibi ıkının.canım merhaba bende 6 haftalık evliyim benimde ilk deneme de aynı şeyler olmuştu acı yanma falan ve diğer denemelerde de devam etti çünkü kendimizi kasıyoruz ve doğru yöne ittirmiyoruz.yani burda yazılanlardan bu sonuçları çıkardım...hemen vajinismusmuyuz diye düşünüyoruz ama belki de değil zaten bu rahatsızlıkta tamamen psikolojik ben burdaki arkadaşları dinlemeye çalışıyorum sende öyle yap krem kayganlaştırıcı egzersiz falan...inş bir an önce yendiğimizi de yazarız
kastığınızda ilerleyemezsiniz hiç, zorlarsanız vajina dokusunda tahriş yırtık kanama görülür, yanma hissi yeterince ıslaklık kayganlık olmadığı içindir. yeterli kayganlığı sağlarsanız biz zeytinyağı tercih etmiştik,derin nefes alıp gevşediğinide aslında hiçbir engel olamadn ilerlersiniz. bu arada ilk girişte ve takıldığınız yerlerde yada kendinizi kastığınızda kabız olmuş gibi ıkının.
vajinismus zaten eşiyle birlikte olamama durumu, yani psikolojik fizyolojik değil, yani hata ben hastayım diye düşünmek, yoksa korku ne olursa olsun eşinle beraber olamıyorsan vajinismus.isim koymaya gerek yok, ortada hastalık yok bunu aklınızdan çıkarın.
canım özel msj kutun dolu msj atmıştım sana.
bugün yada yarın bi deneme yapacağız kızlar sakin olmak için bi şurup aldım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama sakinleştirici şurup kullanan oldu mu daha önce
bitkisel şurup deneyip gör canım herkeste farklı etki yapar ben denedim uyku yaptı sadece, burda herşeyi deneyen oldu aklına ne gelirse; hacı, hoca, hipnoz, anestezi, sakinleştirici, alkol, uyuşturan kremler, ama en etkili yöntem egzersiz, ben hiç birine karşı değilim insan çaresiz kalınca medet umuyor kurtulmak için bir şeyler denemek istiyor başkasında işe yaramayan sende yarayabilir
ben penisin yarısını ve işaret parmağımın tamamını alabiliyorum ama yarısı girince panik oluyorum baskı oluyormuş gibi geliyo ve bırakıyordum. bir umut diye bugün krem ve şurup aldım birde öyle deneyeceğim canım inşallah faydasını görürürm
inşallah canım, yön problemi vardır değişik pozisyonda dene, o anda rahat bir nefes alıp kendini bıraksan baskı falan olmayacak ama, sona gelmişsin çok yakında iyi haberlerini alırız inşallah.
bugün yada yarın bi deneme yapacağız kızlar sakin olmak için bi şurup aldım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama sakinleştirici şurup kullanan oldu mu daha önce
selam kızlar. ben de şu aşamadayım: 7 cm mum ile denediğim zaman gayet rahatım. iki parmak hatta bugün ilk defa üç parmağa kadar girdi. fakat aparatı 9 cm ye çıkarınca ucu bile girmedi. anlamadım nasıl bir şey bu.geçen sefer p....s in sadece yarısına kadar alabilmiştim. eşimi çarşamba günü göreceğim. o zaman deneme yapmalı mıyız sizce? gel-gitler mi yaşıyorum acaba kafamda