Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler arkadaşım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inş. darısı tüm arkadaşlarımızın başına

amin canım ınsallah gerçekten hala ınanamıyorum dun esım tekrar ınanıyım dıe yapmamızı ıstedı artık ınan dıye alttayken gene bıraz kasar gıbı oluorm ama onu da atlatcıam ustteyken hıc ole olmuyo bı anda soktum ve nerdeyse ben bıle zevk alıcaktım allahım hepımıze yardımcı olsn ınsallah temennım sımdı bı bebege sahıp olmak ınsallah

Denemekte fayda var eger bulabilirsen cok sevinirim tesekkur ederim ilgin icin :-)

ben paylaştım canım birkaç sayfa arkada ama nedense cevap verdiğim arkadaşlar bile okumuyor gibi geliyor, sanırım tanımadıkları için ben 6binli sayfalarda yendim genelde buralardayım bebişten sonra yazmaya ara verdim şimdi yardım ederim belki faydam olur diye yazayım diyorum ama girdiğimde sadece yenenlere rastlıyorum.

galiba bu gidişle bende bi doktora gideceğim...ama canım bir şey soracam hani kızlık zarında kalınlık varmış ya sen doktora gitmeden önce hiç bir şekilde girme olmuyormuydu yani parmak falan ya da egzersiz aparatları falan, ben eşimin parmağını alabilmiştim birde bi kaç egzersiz aparatıyla yaptım ama çok kalın değillerdi tabi eş denemesi henüz olmuyo da doktora gitsem psikolojik yardımı olur mu diye düşünüyorum

canım bir sürü aşama kaydetmişsin kalınlığı gerçekten önemli değil, rahatlatacağını düşünüyorsan git doktora ama doktor da sana egzersiz önerecek, eşinle konuş senin dediklerin dışında birşey yapmayacağına söz versin çünkü güvenmek önemli kontrol sende olunca rahat hissedersin.

Bn vagınayamı sokucam o kulak copunu? Kızlık zarımı kendım yırtmaktan cok korkuyorum cesaret edemıyorumkı onu yapmaya :KK43:(

canım kulak çöpü ile tek parmakla hymen bozulmaz kapalı değil ki, penis büyüklüğünde aparatla belki, bu konuda korkun varsa eşinle doktora git sonra başla egzersize.

Bn vagınayamı sokucam o kulak copunu? Kızlık zarımı kendım yırtmaktan cok korkuyorum cesaret edemıyorumkı onu yapmaya :KK43:(

Canım evet ben direkt sokmuştum ama streçleyip jellersen daha iyi kayar yönü onunla keşfedersin o girince zaten olmuş gibi mutlu olacaksın sonrada kalınlaştırarak devam et kızlıga gelince genelde bu şekilde esniyor ve yırtılmıyor ama sen eşinle konuş doktora gidip zar muanesi ol eşinde emin olsun..

canim senle ayni basladik benim guzel gecti yani ıkınınca güzel açılıyo ben anca bir boğum çalışabildim kremsiz ve jelsiz bu arada senden ve tüm arkadaşlardan vajinaya zarar vermeyecek jel ve krem ismi istiyorum bu şeklde zor oluyo.senin nasil gecti calismalar:-)

mavi bepanten krem ve su bazlı jel, femolup, femore, gleitgelen,okey 'inde var jel sanırım çoğu da medikallerden ultrason jeli alıp kullandı kendin kayganlığı sağlarsan gerek de yok aslında. bak ne güzel başlamışsın muhakkak devamını getir ilk boğumu rahat yapıyorsan hemen ikinci boğuma geçeceksin zorlanmadan yaptığın her aşamadan sonra muhakkak bir sonraki adıma geç yaptığını görünce zaten motive olacaksın.

Kızlar okadar üzgünümkı ne vajıyı dsünmek ıstıyorum ne bişe.. Dualarınızı beklıyorum

Allah yardımcın olsun canım, ama pes etmek depresyona girmek yok üzülmek yerine daha azimli olacaksın o seni değil sen vajinismusu yeneceksin, hayaller yıkılır, hüsrana uğrarsın ama bu rahatsızlık yüzünden evliliğim zarar görüyor kurtulup düzene sokmalıyım de bu dermanı olan bir dert bak etrafına ne dertlerle uğraşıyor da yine pes etmiyor insanlar.

canım nasıl hastalık değil vajinismus psikolojik bir hastalık cinsel işlev bozukluğu, ama tedavisi olan, çözümü olan bir hastalık.

canım yazdığıma tam dikkat etmemişsin sanırım, vajinismus muyum bilmiyorum demiş ya arkadaş bende dedim ki, korku ne olursa olsun eşiyle beraber olamama durumu vajinismustur, (en azından bizim bildiğimiz kadarıyla), psikolojik bir durum fizyolojik değil yani kendine hasta gözüyle bakmasın diye söyedim, bazı arkadaşlar bu durumu yapısal sanıyor çünkü, ama dedim hata hastalığa isim bulmak,bunu düşünmeyin ortada hastalık yok unutun demekle söylemek istediğimde, kendinize hasta muamelesi yapmayın, hani hep ben hastayım dedikçe insanlar daha da kötüleşir ya. işte bu anlamda söyledim.

caanım hastalık değil ama bi nevi psikolojik bi rahatsızlık olmuyor mu? evet dediğin gibi yeterince kayganlık olmuyo zorlama sonra tahriş sonra can yanması ve bırakma...bugünde deneme köt sonlandı eşimin canı sıkıldı bende oturdum ağladım sonra geldi üzülme olacak birgün falan dedi ama yoruldum, kendimi hazır hissediyorum sadece eşime sen dur kontrol bende olacak diyorum yok illaki acele ediyo e bende kasılıyorum ona anlatamadım ki ne yapacam şu an egzersiz yapıyo olmam gerekirdi hiç içimden gelmiyo.(((

canım sizde dikkat etmemişsiniz sanırım zaten psikolojik , fizyolojik değil dedim ben. yani kendinizi hasta gibi görmeyin, kendinize acımayın asla, siz eksik değilsiniz.bak mesela ağladım demişsin ya bende çok ağladım , intihar günah olmasa ve arkamdan üzülenler olmasa dedim kendi kendime. ama kendime acımayı bıraktığımda çözüm aramaya başladım ve işte tam da bu noktada aştım vajinismusu.moralinizi bozmayın diyemem insanın elinde değil biliyorum ama acaba hasta mıyım diye düşünmeyi bırakıp, hastalığı kafanızdan atıp, benim kedi köpek korkusu, örümcek korkusu gibi bir korkum var ve bunu nasıl aşarım, onu gözümde büyüterek değil, hafife alarak, üstüne giderek diye düşünüp pes etmemek lazım. bu arada eşiniz de anlayış göstermeli benimkide bir süre hep kontrol onda olsun istedi ama nafile, kontrol bende olduğunda oldu.

3 ay boyunca ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyo daha eşim bana dokunmadan çığlık atmak onu istem dışı itmek ve daha bi cok sey..... Ben kafamda bitirmeye karar werdim vajinusmusu yenmek için illa psikiyatriye gitmeye gerek yok hersey kafamızda bitiyo ben jinekolağa gittim hiç bi sorun olmadığını soyleyince cesaret geldi bana ve eşimi daha fazla mutsuz edemezdim onun için kafamda olacağına kendimi inandırdım ilk gece korkusu 3 ay sürmez ki hala kendimi cok kasıyorum ve eşimi istem dışı itiyorum ama olsun sonucta basardım bunlarıda yenicem kendimi rahat bırakıcam herşey zamanla olucak rabbim herkesi bu dertten kurtarsın....

canım birden kendiliğinden oldu yazınca öyle sandım ama bunun da dereceleri var, jinekologa gidip muayene olmak, kafada bitirmek bunlar bizim gözümüzde fazla büyür, o bir cesaretin gelmesi yıllarımızı alıyor çoğu zaman sen başta halletmişsin ne güzel, cinsellik birden hayatına giriyor adapte olmak için zaman gerekiyor yakında geçer hepsi.

ve size çok teşekkür ederim tam zamanında geldiğiniz ve arkadaşlara destek olduğunuz için.sizi ekşiciler mi atadı yoksa , kadro açtık gel diye =)) şaka yapıyorum tabi ki zamanlama çok iyiydi Allah razı olsun.

Son düzenleme:
galiba bu gidişle bende bi doktora gideceğim...ama canım bir şey soracam hani kızlık zarında kalınlık varmış ya sen doktora gitmeden önce hiç bir şekilde girme olmuyormuydu yani parmak falan ya da egzersiz aparatları falan, ben eşimin parmağını alabilmiştim birde bi kaç egzersiz aparatıyla yaptım ama çok kalın değillerdi tabi eş denemesi henüz olmuyo da doktora gitsem psikolojik yardımı olur mu diye düşünüyorum

aysebasar arkadaşım ben doktora gitmeden önce de alıyordum iki parmağı ama canım biraz yanıyordu kaldı ki parmak gibi sert şeyler normalde de can yakara fakat penis yumuşak bir et olduğu için ne kadar sert olsa da parmak acısı gibi bir acı yaşatmıyor.İçine yapay bi penisi tümüyle aldıysan inan bana eşinle de başarılı olursun. Doktora git istersen ama hala kızlık zarın duruyorsa ve benimki gibiyse aldır acı olayı biter.

canım yazdığıma tam dikkat etmemişsin sanırım, vajinismus muyum bilmiyorum demiş ya arkadaş bende dedim ki, korku ne olursa olsun eşiyle beraber olamama durumu vajinismustur, (en azından bizim bildiğimiz kadarıyla), psikolojik bir durum fizyolojik değil yani kendine hasta gözüyle bakmasın diye söyedim, bazı arkadaşlar bu durumu yapısal sanıyor çünkü, ama dedim hata hastalığa isim bulmak,bunu düşünmeyin ortada hastalık yok unutun demekle söylemek istediğimde, kendinize hasta muamelesi yapmayın, hani hep ben hastayım dedikçe insanlar daha da kötüleşir ya. işte bu anlamda söyledim.

canım sizde dikkat etmemişsiniz sanırım zaten psikolojik , fizyolojik değil dedim ben. yani kendinizi hasta gibi görmeyin, kendinize acımayın asla, siz eksik değilsiniz.bak mesela ağladım demişsin ya bende çok ağladım , intihar günah olmasa ve arkamdan üzülenler olmasa dedim kendi kendime. ama kendime acımayı bıraktığımda çözüm aramaya başladım ve işte tam da bu noktada aştım vajinismusu.moralinizi bozmayın diyemem insanın elinde değil biliyorum ama acaba hasta mıyım diye düşünmeyi bırakıp, hastalığı kafanızdan atıp, benim kedi köpek korkusu, örümcek korkusu gibi bir korkum var ve bunu nasıl aşarım, onu gözümde büyüterek değil, hafife alarak, üstüne giderek diye düşünüp pes etmemek lazım. bu arada eşiniz de anlayış göstermeli benimkide bir süre hep kontrol onda olsun istedi ama nafile, kontrol bende olduğunda oldu.

anladım canım, ama psikolojik mi fizyolojik mi olduğuna doktor karar versin hep diyorum muhakkak muayene olun fizyolojik bir sorundan dolayı olur boşa vakit kaybedersiniz diye, ben gitmiştim jinekologa kızsın alttan bakamam dedi hala cesaret edemiyorum hamilelikte ultrason ile baktı keseye doktor hymeni sordum artık onlara kafanı takma dedi cevap vermedi sezeryanla doğum yaptım sonda takıldı ama ben hala jinekolojik muayene olamam ilişki anlamında hiç sorunum yok ama muayene olamam, o yüzden arkadaşlara muhakkak doktora görünün diyorum çoğu düşünüyor kapalı mı? kalın mı? vajinada yara mı var? arkadaş gitmiş sorun yok deyince kafası rahatlamış böyle olmalı, doktorunuzu da araştırıp gidin benim doktor gibi olmasın onun yüzünden cesaretim kırıldı, insanı depresyona sokan bir durum ne zaman ki kararlı oluyorsun 1-2 haftada bitip gidiyor, ben 3,5 yıllık evliydim sene sonuna kadar kendime şans tanımıştım oldu oldu olmadı boşanacağım diyordum eylülde yendim ekimde hamileydim hep acabalarım oldu ama nasıl olsa yöntemi biliyorum dedim kendime sonrasında da hiç sorun yaşamadım, kimse ertelemesin beynimizde yanlış kodlanmış bir şeyi doğru kodlamayı öğreniyoruz.

ve size çok teşekkür ederim tam zamanında geldiğiniz ve arkadaşlara destek olduğunuz için.sizi ekşiciler mi atadı yoksa , kadro açtık gel diye =)) şaka yapıyorum tabi ki zamanlama çok iyiydi Allah razı olsun.

onlardan daha önce de geliyordum canım ara ara hep geldim, beraber başlayanlar zamanla arkadaş oluyor kendi arkadaşlarından başka yazanları okumuyorlar bile yenmiş unu kuru tuzu kuru diye düşünüyorlar sanırım, ayrıca sizler gelin ordakilerin işi gırgır ama burdakilerin ihtiyacı var desteğe, kendi hemcinslerimiz bile arada gelir dünyanın en zevkli işi siz niye yapamıyorsunuz diye alay edip giderlerdi, ordakilerin çoğu erkek empati kuramazlar kadınlar kuramıyorken onlar hiç kuramaz o yüzden takma bence arkadaşlarının duası yeter.

anladım canım, ama psikolojik mi fizyolojik mi olduğuna doktor karar versin hep diyorum muhakkak muayene olun fizyolojik bir sorundan dolayı olur boşa vakit kaybedersiniz diye, ben gitmiştim jinekologa kızsın alttan bakamam dedi hala cesaret edemiyorum hamilelikte ultrason ile baktı keseye doktor hymeni sordum artık onlara kafanı takma dedi cevap vermedi sezeryanla doğum yaptım sonda takıldı ama ben hala jinekolojik muayene olamam ilişki anlamında hiç sorunum yok ama muayene olamam, o yüzden arkadaşlara muhakkak doktora görünün diyorum çoğu düşünüyor kapalı mı? kalın mı? vajinada yara mı var? arkadaş gitmiş sorun yok deyince kafası rahatlamış böyle olmalı, doktorunuzu da araştırıp gidin benim doktor gibi olmasın onun yüzünden cesaretim kırıldı, insanı depresyona sokan bir durum ne zaman ki kararlı oluyorsun 1-2 haftada bitip gidiyor, ben 3,5 yıllık evliydim sene sonuna kadar kendime şans tanımıştım oldu oldu olmadı boşanacağım diyordum eylülde yendim ekimde hamileydim hep acabalarım oldu ama nasıl olsa yöntemi biliyorum dedim kendime sonrasında da hiç sorun yaşamadım, kimse ertelemesin beynimizde yanlış kodlanmış bir şeyi doğru kodlamayı öğreniyoruz.

canım mutlaka dr a gidiyorlar genelde, onu bizde söylüyorduk, dr a gittin mi, kadın doğumcuya gidin eğer anormal bir durum hissediyorsanız ama seanslara verilen paraya gerçekten yazık , ha durumları iyidir güvenilir bir dr a gitsinler zaman kaybetmesinler tabi, ama çoğu arkadaşımızın bütçesini zorlayacak cinsten meblalar konuşuyor malesef.

canım mutlaka dr a gidiyorlar genelde, onu bizde söylüyorduk, dr a gittin mi, kadın doğumcuya gidin eğer anormal bir durum hissediyorsanız ama seanslara verilen paraya gerçekten yazık , ha durumları iyidir güvenilir bir dr a gitsinler zaman kaybetmesinler tabi, ama çoğu arkadaşımızın bütçesini zorlayacak cinsten meblalar konuşuyor malesef.[/QU

evet bazı doktorlar hastadan çok müşteri muamelesi yapıyor, gitmek isteyen olursa büyük şehirlerde özellikle üniversite hastanelerinde bölüm var paraları gitmiyor, kendim halledemem diyenler gitsinler muhakkak.

onlardan daha önce de geliyordum canım ara ara hep geldim, beraber başlayanlar zamanla arkadaş oluyor kendi arkadaşlarından başka yazanları okumuyorlar bile yenmiş unu kuru tuzu kuru diye düşünüyorlar sanırım, ayrıca sizler gelin ordakilerin işi gırgır ama burdakilerin ihtiyacı var desteğe, kendi hemcinslerimiz bile arada gelir dünyanın en zevkli işi siz niye yapamıyorsunuz diye alay edip giderlerdi, ordakilerin çoğu erkek empati kuramazlar kadınlar kuramıyorken onlar hiç kuramaz o yüzden takma bence arkadaşlarının duası yeter.

canım ben genelde arkadaşlarıma değil, yardım isteyen herkese yazıyordum burdayken, yetişebildiğim kadarıyla.zaten ben vajinismustan kurtulduktan sonra buldum burayı ve üye oldum.bizimle sitede de çok alay eden oldu, basit bir kapris yada alınganlık değil benimki, olamazda zaten sizede yazmış mıydım msj da bilmiyorum, ben yeri geldi eşim girme diye kızdığı halde, ağladım o gitti yine geldim.sitede kızlar rahat konuşamıyorum dediği için msn de verdim her msj ımda , neymiş dr için mi çalışıyormuşum dendi , üyeliğimi iptal ettiler, yöneticiyi aradım dert anlattım, ben çok çabaladım inan ki kolay olmadı benim için.çünkü arkadaşların ne yaşadığını , eşim yada bir başka erkek anlayamaz ben anlarım, siz anlarsınız.ama bu durum evliliğime de zarar verecekti eğer gitmeseydim.tabi site yönetimide umursamayıp cezayı bana kestiği için daha çok üzüldüm. neyse konuyu açmanın anlamı yok malesef olan oldu.fatura bana kesildi.

Son düzenleme:
ben paylaştım canım birkaç sayfa arkada ama nedense cevap verdiğim arkadaşlar bile okumuyor gibi geliyor, sanırım tanımadıkları için ben 6binli sayfalarda yendim genelde buralardayım bebişten sonra yazmaya ara verdim şimdi yardım ederim belki faydam olur diye yazayım diyorum ama girdiğimde sadece yenenlere rastlıyorum.

Tesekkur ederim aksam fazla giremedim hemen bulup not aliyorum siz yeneli ne kadar oldu bebeginizin olmasina cok sevindim ben en cok onun ozlemini cekiyorum ve senin gibilere imrenerek bakiyorum insallah bir gun bende senin gibi yazarim birde ne kadar surede yendiniz baslamadan once ne durumdaydiniz lutfen yazarmisiniz bana zahmet olmazsa

canim senle ayni basladik benim guzel gecti yani ıkınınca güzel açılıyo ben anca bir boğum çalışabildim kremsiz ve jelsiz bu arada senden ve tüm arkadaşlardan vajinaya zarar vermeyecek jel ve krem ismi istiyorum bu şeklde zor oluyo.senin nasil gecti calismalar:-)

Fena degildi ayna karsisinda biraz calistim ama parmak denemedim ben kayganlastirmak icin zeytim yag kullanacagim kaderimin tavsiyesi bana mantikli geliyor istersen dene sen jelsiz bile yaptiysan supersin benden cok cesaretlisiz kiskandim simdi seni :-):-)

3 ay boyunca ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyo daha eşim bana dokunmadan çığlık atmak onu istem dışı itmek ve daha bi cok sey..... Ben kafamda bitirmeye karar werdim vajinusmusu yenmek için illa psikiyatriye gitmeye gerek yok hersey kafamızda bitiyo ben jinekolağa gittim hiç bi sorun olmadığını soyleyince cesaret geldi bana ve eşimi daha fazla mutsuz edemezdim onun için kafamda olacağına kendimi inandırdım ilk gece korkusu 3 ay sürmez ki hala kendimi cok kasıyorum ve eşimi istem dışı itiyorum ama olsun sonucta basardım bunlarıda yenicem kendimi rahat bırakıcam herşey zamanla olucak rabbim herkesi bu dertten kurtarsın....

Amin canim nasil yendin kendini ikna etmek icin ne yaptin

X