Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok heyecanlıyım çünkü bugün başlıyorum artik kegele başarabilir miyim sizce bende bu sayfalara başarı öykümü yazabilecek miyim biraz endişe biraz heyecan...Benimle beraber yani pztsi kegele başlayacak tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun umarım bu erteleme hastalığını hepimiz yeneriz bu konuda hepinizden destek bekliyorum hepimiz biliyoruz ki moral ve destek çok önemli şimdiden hepinize çok tşk ederim:-)

Bende bu gun basliyorum :-) su vajinismusa gununu gosterelim hep beraber :-)

Arkadaslar bana anastol krem ve kas gevsetici olarak ne onerirsiniz sizce faydasi varmi kullanmalimiyim cok kararsizim daha yolum cok uzun onlara daha cok var ama aklima takildi esim ilac konusunda cok hassas zarar verici olabilir diye istemiyor rica etsem bilgilerinizi paylasirmisiniz herkese simdiden cok tesekkur ederim.

ben anestol kullandım genital bölge için kullanılıyor yine de eczacıya sor, burda bir arkadaş doktorunun yöntemini paylaşmıştı çoğumuz öyle yenmiştik, bulup paylaşırım, yalnız kullansan bile sonrasında o olmadan yapamayanlar oluyor bağımlı kalıyorsun ben ilk denemelerimde kullandım sonra onu da kayganlaştırıcıyı da bıraktım, yendikten sonra karşındaki hep mi böyle hazırlık yapacaksın falan deyip beklentisini çoğaltıyor.

yagmurcukkusu kullanıcısından alıntı

cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.

yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dedi yuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.

çoğumuz bu yöntemi denedik arkadaşlar sonuç verdi belki faydası olur.

Son düzenleme:
Önce şöyle söyliyim 1yıl 3 aylık evliyim . evliliğimin 2.ayında vajinismus yenme calısmalarına başlamıştım a dan z ye herşeyi araştırdım soruşturdum. aramadığım doktor kalmadı ama param yoktu. bi sürü sıkıntı ve ertlememden dolayı boyle yıl oldu. bi arkadaşı tanıdım bana telefondan msjda herşeyi anlattı yardımcı oldu destek oldu zorladı kızdı bağırdı çağırdı parmak egzersizi yapmaya basladım aaa dokunamazdım bıle ben orama sonra mumu soktum dusunun mum ya parmagımı zor sokmuşum neyse tüm egzersizlerden snra denemelerde başarısız oldm cunku duvar vardı basını sokuodm ama tam gırmıodu hıc. hep canım yanıodu hep aglıodum. nese gel zaman gıt zamaaaaaaaaan dun aksam bırden bıre esımle uyurken bana yakınlastı deneyelım hadı olsun artık dedı nese ıslaklığı saglamak ıcın ugrastık sonra denedım soktum ama yıne ıtemedım esım ısrar ettı ve benı kendıme getırmemı sagladı cunku pes edıcektım. sonra tekrar ucunu soktum ust pozisyondaydm alttayken zorlanıorum gırısını soktuktan sonra ıkındım ıkınınca bırden kayıverdı ve tamamıyle gırdı ınanırmısınız kocaman bı bosluk cok saskındım ama esımse delı gıbı mutluydu ınanılmaz sevındık fakat gıt gel yapmalarda canım cok yandı onu anlayamadım ıste neticede oldu cok mtlym cok saskınım cok tarıf edılemez bı duygu gercekten evlı oldugumu sımdı daha ıyı anladım allah hepimizin yardımcısı olsun. gerçekten aslında o kadar basit bişeymiş ki hay kafama dyip durdum butun gece allah ım sukurler olsun rabbiime

Önce şöyle söyliyim 1yıl 3 aylık evliyim . evliliğimin 2.ayında vajinismus yenme calısmalarına başlamıştım a dan z ye herşeyi araştırdım soruşturdum. aramadığım doktor kalmadı ama param yoktu. bi sürü sıkıntı ve ertlememden dolayı boyle yıl oldu. bi arkadaşı tanıdım bana telefondan msjda herşeyi anlattı yardımcı oldu destek oldu zorladı kızdı bağırdı çağırdı parmak egzersizi yapmaya basladım aaa dokunamazdım bıle ben orama sonra mumu soktum dusunun mum ya parmagımı zor sokmuşum neyse tüm egzersizlerden snra denemelerde başarısız oldm cunku duvar vardı basını sokuodm ama tam gırmıodu hıc. hep canım yanıodu hep aglıodum. nese gel zaman gıt zamaaaaaaaaan dun aksam bırden bıre esımle uyurken bana yakınlastı deneyelım hadı olsun artık dedı nese ıslaklığı saglamak ıcın ugrastık sonra denedım soktum ama yıne ıtemedım esım ısrar ettı ve benı kendıme getırmemı sagladı cunku pes edıcektım. sonra tekrar ucunu soktum ust pozisyondaydm alttayken zorlanıorum gırısını soktuktan sonra ıkındım ıkınınca bırden kayıverdı ve tamamıyle gırdı ınanırmısınız kocaman bı bosluk cok saskındım ama esımse delı gıbı mutluydu ınanılmaz sevındık fakat gıt gel yapmalarda canım cok yandı onu anlayamadım ıste neticede oldu cok mtlym cok saskınım cok tarıf edılemez bı duygu gercekten evlı oldugumu sımdı daha ıyı anladım allah hepimizin yardımcısı olsun. gerçekten aslında o kadar basit bişeymiş ki hay kafama dyip durdum butun gece allah ım sukurler olsun rabbiime

tebrikler arkadaşım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inş. darısı tüm arkadaşlarımızın başına

Kızlar bana da bir yardım edin dün ben daha ilk denememi yaptım penisin başı girdi acı ve yanma oldu kan gelmedi. Çok az girdiğini hissettim ama ilerlemedi sanki duvar vardı. ilerlemeye çalıştıkça daha çok acı oldu. Eşim ereksiyonu kaybetti ve çıktı.Çıkarkende bir acı oldu. Daha parmak egzersizi fln hiç bişey yapmadım ilk denemem olduğu için ama bu penis başındaki acı beni biraz korkuttu. Şu an nasıl bir yol izlemeliyim? İkinci denememi yapıp ne olursa olsun acıya katlanıp devam ettirmeye mi çalışmalıyım? Doktora mı gitmeliyim? ne olur biriniz yardım edin

Tebrik ederim arkadaşım.. Rabbim herkeze bu mutluluğu yaşatsın Rabbim büyük. hadi kızlar gayret edelim bu hafta ıcınde herkes yensin hadi!!!!! herkes durumunu bıldırsın. egzersız,aparat,eş denemesi ertelemeyin!!!!!! haberlerinizi bekliyoruz hadi!!! Rabbim yardımcımız ol.. ayrıca unutmayın kendinizi rahat hissetmeniz önemli aceleye getirmeyin ama hırs yapın morelınızı bozmayın ve devam edinn kontrolde sızde olsun hadi bakalımmmmm :emir_bebek: :KK3:

Kızlar bana da bir yardım edin dün ben daha ilk denememi yaptım penisin başı girdi acı ve yanma oldu kan gelmedi. Çok az girdiğini hissettim ama ilerlemedi sanki duvar vardı. ilerlemeye çalıştıkça daha çok acı oldu. Eşim ereksiyonu kaybetti ve çıktı.Çıkarkende bir acı oldu. Daha parmak egzersizi fln hiç bişey yapmadım ilk denemem olduğu için ama bu penis başındaki acı beni biraz korkuttu. Şu an nasıl bir yol izlemeliyim? İkinci denememi yapıp ne olursa olsun acıya katlanıp devam ettirmeye mi çalışmalıyım? Doktora mı gitmeliyim? ne olur biriniz yardım edin

Canım bir doktor muayenesi herzaman iyidir ve gerekir. fakat tavsiyem egzersız yap önce parma sonra 2 parmak makas haraketi ve sonra mum aparatla yap. kendını hazır hıssettıgındede eş denemesi yavas yavas ama.. bu süre bir günde bile olabilir azmine bağlı birazda. eşin destek olsun ve ön sev. uzun tutun muhabbet edin daha renklendirmeye daha cok sevdirmeye calısın bu sev.yi. bu arada orda duvar yok emin ol. o bölge tamamen kastır. giren şeyin şeklini alır hiç korkma kendini kasma ve sıkmamaya calıs. kayganlastırıcı veya z.yağı kullan kontrol sende olsun ve yavaş.. aparat gıbı düşünerek yap. eşinde o sırada sabretsın kıpırdamamaya calıssın. o yanma ve acı korkup kastıgımız ıcın cok rahat ol bacaklarını sal sıkma. umarım yaparsın haberlerını beklıyorum bak :KK16:

EWETTTTTT sonunda bende yendim :) tam ümidimi kesmişken doktora gitmeye karar verdim çünkü artık bunalmıştım muayene oldum ve doktor ilişkiye girmemi engelleyecek hiç bi sorun olmadığını rahatlıkla olabileceğini söyledi jel anestol krem ve kas gevşetici verdi ve eşimle parmak egzersizi yapmamamızı söyledi akşam hemen egzersiz yapmaya karar werdik ben kas gevşeticiyi içtim eşimde vajinanın içine anestol ve jel sürdü eşimin 3 parmağı girdi ben farketmedim bile eşim bunu görünce hemen deniyelim dedi ben karşı geldim daha hic egzersiz yapmadık dedim ama eşim beni dinlemedi iyikide dinlemedi :) olduğuna ben inanamadım eşime defelarca sordum gerçekten oldumu diye yeneli 15 gün oldu ilk hafta jel ve anestolu kullandık ama cok şükür dün sadece bebek yağıyla denedik ve cok rahat oldu cok şükür darısı yenemeyenlerin başına inşallah ama lütfen bi jinekolağa görünün mutlaka ve hic umutsuzluğa düşmeyin benim olacağına zerre kadar ümidim kalmamıştı ama olduuuuuuuuuuuuuuu :):KK9:

slm cnm bnce biraz es denemesi yapma hic egzersiz yapmqdign icn vajina esnk olmadigi icn zorlanmis olabilirsin bide duvar vardi diyosunya o p...s yanlis ilrledigi icn oldu asagi dgru ilerltcksin popoya dogru dik degl yni cnm oky bikac gun parmk egzersizi faln yap istrsen cnm mutlaka ascksin korkma

slm cnm bnce biraz es denemesi yapma hic egzersiz yapmqdign icn vajina esnk olmadigi icn zorlanmis olabilirsin bide duvar vardi diyosunya o p...s yanlis ilrledigi icn oldu asagi dgru ilerltcksin popoya dogru dik degl yni cnm oky bikac gun parmk egzersizi faln yap istrsen cnm mutlaka ascksin korkma

Acaba parmak egzersizi yapmadan bikere daha mı denesem diyorum. Kafam çok karışık. İlk denemede olmaması vajinismus göstergesi midir

EWETTTTTT sonunda bende yendim :) tam ümidimi kesmişken doktora gitmeye karar verdim çünkü artık bunalmıştım muayene oldum ve doktor ilişkiye girmemi engelleyecek hiç bi sorun olmadığını rahatlıkla olabileceğini söyledi jel anestol krem ve kas gevşetici verdi ve eşimle parmak egzersizi yapmamamızı söyledi akşam hemen egzersiz yapmaya karar werdik ben kas gevşeticiyi içtim eşimde vajinanın içine anestol ve jel sürdü eşimin 3 parmağı girdi ben farketmedim bile eşim bunu görünce hemen deniyelim dedi ben karşı geldim daha hic egzersiz yapmadık dedim ama eşim beni dinlemedi iyikide dinlemedi :) olduğuna ben inanamadım eşime defelarca sordum gerçekten oldumu diye yeneli 15 gün oldu ilk hafta jel ve anestolu kullandık ama cok şükür dün sadece bebek yağıyla denedik ve cok rahat oldu cok şükür darısı yenemeyenlerin başına inşallah ama lütfen bi jinekolağa görünün mutlaka ve hic umutsuzluğa düşmeyin benim olacağına zerre kadar ümidim kalmamıştı ama olduuuuuuuuuuuuuuu :):KK9:

Tebrik ederim eşinizin 3 parmağı girdiyse nasıl parmak egzersizi yapmadınız onu anlayamdım ben irkilirim mesela 3 parmakta

slm kizlar yni gelinler var neguzl tebrikler rabbm herkesi kurtarsin bu derttn ins yenenler yenemeynlere destk olsnlar moralinizi yuksek tutn kndinize guvenin hepinz asicksiniz hepinz buraya yazicksinz burayi birkmayin ve egzersizide tabiki :)))

Acaba parmak egzersizi yapmadan bikere daha mı denesem diyorum. Kafam çok karışık. İlk denemede olmaması vajinismus göstergesi midir

sen ynimi evlndin yni ilk gece yapamayip snra yni bihafta snra yapnlarda var vajinusms saylmaz heralde cesartin varsa dene ozamn sioyle yap on se.....snra ac backlarini esinde p...s vajinaya koysun ve yavsca itsin snkndini sikma ama raht birk o yolunu bulur yavs ilerlesin ama snde nefes alip ver raht birk kndini oky olur ozamn

sen ynimi evlndin yni ilk gece yapamayip snra yni bihafta snra yapnlarda var vajinusms saylmaz heralde cesartin varsa dene ozamn sioyle yap on se.....snra ac backlarini esinde p...s vajinaya koysun ve yavsca itsin snkndini sikma ama raht birk o yolunu bulur yavs ilerlesin ama snde nefes alip ver raht birk kndini oky olur ozamn

Yeni evlendim birdaha denicem sanırım egzersizden önce sadece başı girdi ve çok yanma ve acı oldu dayanmaya çalıştım ama ereksiyon bitince çıktı mecburen çok sağol dedğin gibi denemeye çalışıcam

Inş guzel şeyler bekliyoruz canim :) kendini hazır hissettik ce acele etmeden yapmaya çalış. Hırs yap ve dua et eşinden destek olsun olucak ınş. Sonra bebek aşaması hayırlısıyla :):KK1:

çok sağol canım büyük ihtimal bügün bi deneme olacak gibi:) bebek daha düşünmüyoruz önce şunu yenelim sonra Rabbim aratmadan nasip etsin inş bebeği de...

X