yagmurcukkusu kullanıcısından alıntı
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.
yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dedi yuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.
çoğumuz bu yöntemi denedik arkadaşlar sonuç verdi belki faydası olur.