-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.581
Kızlarrr üzülmeyın psıkolojınızzı bozmayın siz kadınsınız doagmaız bu bızım benım ıcınde işkencce gıbıdı hersey1 yılı aşkın evelıyım ve yaniyendim yaşadıklarınızıın hepsını bende yasadımmm kesinlıkle egzersız sabah akşam 40 ar dkk ayana karssında calısın düşünün orayı ve esnedıgını görün beynınıze mesajları aynada görerek siz ztn olumlu mesaj yoluuosunuzz inananın sadce 2 hafta sıkı calsıtım hatta arya reglım gırdı ama ben daha ılk eş denemsınde yendimmm bukadr kolya olcagınn yemin ederim bilimıyodumm ama oldubugünü tarıh alın bugün egzersızıee daha bı sarılın aşama aşama haaberlerınızı beklıyorum
slm üzülmemek elde değil bunu eminim sen dee yaşamamızsın insan sadece yapamacakmıyım ne zman yapacagım diye yaşıyor. Bende 2 yıl olacak evleneli ocakta egzersizlere ii başladım sonra uzun süre ara verdim şimdi 10 cm çalışmaya başladım ama 10 cml eyapamadım tam daha ucu giriyor sendede aynı sorunlar olmusmuydu bir kemik gibi yer var bir türlü gitmiyor ordan 7-8 yapabiliyorum 10 cm de kaldım sence ne yapmalıyım
canım özelıne mesaj atıım orda oku cevabını beklıyorum bılgısayr basındayım kızlar yardımcıı olabılırım elımden geldııgı kadrr
canım özelıne mesaj atıım orda oku cevabını beklıyorum bılgısayr basındayım kızlar yardımcıı olabılırım elımden geldııgı kadrr
kızlar merhaba uzun bi süredir internetim olmadıgı için giremiyordum ve ben hala şu illeti yenemedim ama sayenizde sadece 1 parmak alabiliyorum artık desteklerınızı beklıyorum yıne
canım çok güzel böyle devam et 1 parmağı aldıktan sonra kendine güvenin gelmiştir ve orada gerçekten birşey olmadığını görmüşsündür diğer egzersizleri de çok rahat yapacaksındır eminim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
slm kızlar yeni gelin yokmu bugun
aynen öyle canım orası hep öyle zaten herşeyle dalga geçiyorlar dedik oakdar takmayın kafanıza diye açıkcası ben hiç takmadım yazmayada devam ederdim yani ilgilenmemek lazımdı yazık olan konuya oldu kapanmış çok üzüldüm keşke uzamasaydı bukadar 3 5 gün sürer o trafik sonra dururdu hayırlısı olsun canım üzme sen canını unutulur inşallah bi kaç güne ...
cecem bana kkaderimin maili varsa verir misin mağdur olduk konu kapanınca
Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...[/QUOTE
cecemm mühürlü bedeni okuayacam demiştin okudun mu ?
Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...[/QUOTE
cecemm mühürlü bedeni okuayacam demiştin okudun mu ?
okumadım canım maalesef...(