Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm üzülmemek elde değil bunu eminim sen dee yaşamamızsın insan sadece yapamacakmıyım ne zman yapacagım diye yaşıyor. bende 2 yıl olacak evleneli ocakta egzersizlere ii başladım sonra uzun süre ara verdim şimdi 10 cm çalışmaya başladım ama 10 cml eyapamadım tam daha ucu giriyor sendede aynı sorunlar olmusmuydu bir kemik gibi yer var bir türlü gitmiyor ordan 7-8 yapabiliyorum 10 cm de kaldım sence ne yapmalıyım

canım özelıne mesaj atıım orda oku cevabını beklıyorum bılgısayr basındayım kızlar yardımcıı olabılırım elımden geldııgı kadrr

kızlar merhaba uzun bi süredir internetim olmadıgı için giremiyordum ve ben hala şu illeti yenemedim ama sayenizde sadece 1 parmak alabiliyorum artık desteklerınızı beklıyorum yıne

kızlar merhaba uzun bi süredir internetim olmadıgı için giremiyordum ve ben hala şu illeti yenemedim ama sayenizde sadece 1 parmak alabiliyorum artık desteklerınızı beklıyorum yıne

canım çok güzel böyle devam et 1 parmağı aldıktan sonra kendine güvenin gelmiştir ve orada gerçekten birşey olmadığını görmüşsündür diğer egzersizleri de çok rahat yapacaksındır eminim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

ben de hala tam olarak bu illeti yenemedim. geçen yazdığım gibi denemeleri yaptım; başta ümitliydim yarısına kadar girdi; sonra yine paniğe kapılıp kasıldım 1 ay eşim yurtdışında. o gelene kadar egzersizlere devam umarım 1 ay sonra müjdeli haberleri veririm ve 1,5 yıllık lanet üzerimden kalkar

egzersizlere başlamıştım çevresi 2 cm falan iyi oluyodu sonra eşim parmağıyla denedi tek parmak da rahat oldu denemeye karar verdik ucu girdi ilk defa hissettim açıldığını ama biraz ilerlemeye çalıştığında çok fena acıdı ve kan geldi diğer günde regl oldum bi hafta ara verecez şu aşamada ne yapmalıyım

cecem bana kkaderimin maili varsa verir misin mağdur olduk konu kapanınca

Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...

Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...

ben burdaki yazılanları okudukça, başaranların sayısı arttıkça daha da umutlanıyorum ve kesin yeneceğim konusunda daha da ısrarcı oluyorum. ha gayret bizlere.

Ben burdakılerı okudukca dahada cesaretlendım hırs yaptım ve Allahın ıznıyle kısa sürede eş denemesıne geldim şükürler olsun.. umarım herkes ve ben mutlu sona ulaşırız kızlar.. burası baya sessızlesmıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…