- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.561
arkadaşlar ben komple gidiyorum hakkınızı helal edin. ulaşmak isteyen arkadaş olursa msn mi bilen birilerinden öğrenirseniz ordan elimden gelidğince yardımcı olurum. ayrıca site açabilirsek falan haber veririm hepinize. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin. tanımasamda hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ben saçma sapan insanlar mahremimize dil uzattıkça burda duramıyorum.engel olanda yok bari sinirimiz bozulmasın.
bişey sorabilirm ben 10 cm ile çalışma yapamıyorum sadece uc kısmı oldu sen ilk seferdee yapabildim mi yardımcı olrsan sevinirimmm
arkadaşlar ben komple gidiyorum hakkınızı helal edin. ulaşmak isteyen arkadaş olursa msn mi bilen birilerinden öğrenirseniz ordan elimden gelidğince yardımcı olurum. ayrıca site açabilirsek falan haber veririm hepinize. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin. tanımasamda hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ben saçma sapan insanlar mahremimize dil uzattıkça burda duramıyorum.engel olanda yok bari sinirimiz bozulmasın.
Iki parmagimi sokamiyorum kizlar :-(
işaret parmağımi ve orta parmagimi ayrı ayrı rahatlıkla sokabiliyorum ama ikisini birlikte alamiyorumm ilerletemiyorum. Daha fazla ileri gitmiyor. Hatta hafiften yanma hissi oluyor. Napcam ben yaaa :'( akıl verin nolurr
parmaklarını dikey yada yatay olarak dene hangi şekilde acın olmuyorsa ıkınarakve yavaş yavaş itmelisin..ıkınmak çok önemli
İki parmak yapmadan eş denemesi yaparsak başarısız mı olurum yine :'( tükendim gücüm.kalmadı artık. Çok Yoruldum psikolojim çok kötü. :'(
İki parmak yapmadan eş denemesi yaparsak başarısız mı olurum yine :'( tükendim gücüm.kalmadı artık. Çok Yoruldum psikolojim çok kötü. :'(
Kızlar hayırlı akşamlar napıyorsunuz? Bu egzersızlerde adet günlerı harıc mümkün oldugunca ara vermemeye calısın. umarım herkes bıran önce yener inş. bu durumu. dualarımız müşterek olsun. arkadaşlardan kımseler yokmu.
Ben varim))Canim olmazmi
kızlar bır avuç pislık ınsanlar yuzunden sıkmayın canınızı yardım ısteyen arkdslar özelden msj atbılırzz daha 3 hafta önceye kadr vajiliydım ama suann degılım yendımm hemde gyt koly oldu:)
Bende gorurmuyum ki yendgmi
Cnm nasıl yendin. Bize biraz cesaret versene on gündür ilk defa bu akşam yapmak istemiyorum
Eşimle bu konuyu hiç konuşmuyoruz. Bu durum benim psikolojimi daha çok bozuyor.