Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok yalnızız kkaderim tam umutlandım derken konu kapandı bi çok insanın günahına girdiler

Iki parmagimi sokamiyorum kizlar :-(
işaret parmağımi ve orta parmagimi ayrı ayrı rahatlıkla sokabiliyorum ama ikisini birlikte alamiyorumm ilerletemiyorum. Daha fazla ileri gitmiyor. Hatta hafiften yanma hissi oluyor. Napcam ben yaaa :'( akıl verin nolurr

bişey sorabilirm ben 10 cm ile çalışma yapamıyorum sadece uc kısmı oldu sen ilk seferdee yapabildim mi yardımcı olrsan sevinirimmm

Cnm üzülme ben de ilk denemede yapamadım. Sonra burdaki arkadaşların yaptigini yaptım. Önce 7 cm ile girip birkac dk sonra on cm ile devam ettim. Ilk bi kac gun benzer sıkıntıları yaşayabilirsin. Sakın moralini bozma. Bu bir surec ve asama aşama üstesinden geleceğiz.

Yeterki sen egzersizlerini düzenli yap[/QUOTE]
anladımm canm teşekkür ederim işten yeni geldim birazdan yapacağım egzersizleri umarım olurrr . moral kalmadı artık aslında direniyorum.. şu sıkıntının bittiği sabahı ahh bir görsem kuşlar gibi rahatlayacağım

yeni okuyorumyazdıklarını canını hiç bir şeye sıkma sende hakkını helal et ...

kızlar bır avuç pislık ınsanlar yuzunden sıkmayın canınızı yardım ısteyen arkdslar özelden msj atbılırzz daha 3 hafta önceye kadr vajiliydım ama suann degılım yendımm hemde gyt koly oldu:)

parmaklarını dikey yada yatay olarak dene hangi şekilde acın olmuyorsa ıkınarakve yavaş yavaş itmelisin..ıkınmak çok önemli

İki parmak yapmadan eş denemesi yaparsak başarısız mı olurum yine :'( tükendim gücüm.kalmadı artık. Çok Yoruldum psikolojim çok kötü. :'(

ben önce 2 parmak denemesi yaptım..beynime kalın bişeyin de oraya girebileceğini göstermek için...ya tek parmağın girerse 2 parmak da giriyor ya..eşini karşına al sana destek versin...yaparsın emin ol....

İki parmak yapmadan eş denemesi yaparsak başarısız mı olurum yine :'( tükendim gücüm.kalmadı artık. Çok Yoruldum psikolojim çok kötü. :'(

iki parmağını eldivenin tek parmağına geçirerek dene işaret parmağının üzerine orta parmağını koy öyle dene, aslında yenmiş sayılırsın canım önemli olan cm.ler değil büyük aşama kaydetmişsin pes etmeden azimle dene olacak, eğime dikkat et popoya doğru eğimli vajinanın yapısı.

Kızlar hayırlı akşamlar napıyorsunuz? Bu egzersızlerde adet günlerı harıc mümkün oldugunca ara vermemeye calısın. umarım herkes bıran önce yener inş. bu durumu. dualarımız müşterek olsun. arkadaşlardan kımseler yokmu.

Erkek kardeşim haziranda evlendi eşi hamile.
Görümcemin ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim birkaç gün önce.
Dünde okuldaki öğretmen arkadaşımın evleneli birkaç ay olmasına rağmen hamile olduğunu öğrendim.
Çok mutsuzum.

Kızlarrr üzülmeyın psıkolojınızzı bozmayın siz kadınsınız doagmaız bu bızım benım ıcınde işkencce gıbıdı hersey1 yılı aşkın evelıyım ve yaniyendim yaşadıklarınızıın hepsını bende yasadımmm kesinlıkle egzersız sabah akşam 40 ar dkk ayana karssında calısın düşünün orayı ve esnedıgını görün beynınıze mesajları aynada görerek siz ztn olumlu mesaj yoluuosunuzz inananın sadce 2 hafta sıkı calsıtım hatta arya reglım gırdı ama ben daha ılk eş denemsınde yendimmm bukadr kolya olcagınn yemin ederim bilimıyodumm ama oldubugünü tarıh alın bugün egzersızıee daha bı sarılın aşama aşama haaberlerınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…