melisa_ak kullanıcısından alıntı
4 gündür siteye giremediğim için şu ekşi sözlük muhabbetini yeni görebildim....
yazdıklarını üzülmek bozulmak yerine gerçekten gülerek okudum..... bi çoğunluğunu ergenlermizin oluşturduğu insanların "hastalık "dediği olguyla dalga geçebilecek zeka seviyesine sahip olduklarını bilmek KOMİK. sırf kendilerine malzeme olsun die insanalrın duygularıyla oynayabilecek ergenlerin kimbilir hangilerinin ablaları arkadaşları kız kardeşleri bu sitede acaba..... ÇEVREMDE DE BENİ KİMSE VAJİNİSMUS OLARAK BİLMEZDİ YA... hele arkadaşımızın biri şu cümleyi kurmuş ergen beyinlilerimiz için
"
şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar hahahah işte buna çok güldüm ben....
beyin olarak değilde yaş olarak ergenlikten çıkıp evlenecek bu gençlerimze evlendikleri gece bu "şoku" yaşatsın rabbim onlara diyeceğim ama ne halleri varsa görsünler.dalga geçmeye devam etsinler napalım. onarı sallayanda kabahat
o benzin muhabbetini ben yazdım =)) ilk sayfayı komple sildim canım, küfürler biter mi diye yerinede o cümleyi yazdım, insanın içinden neler geliyorda, dedim bunlar rahatça konuşur da biz a desek ceza alırız dedim, içimdekileri kısmen yazdım parantez içi ünlem işaretini gerçi onlar anlamaz da siz anladınız
içimdekileri kibarca bu cümleyle anlattım malesef.bize kezban diyenleri yetiştirenler kezban ki bu kadar aciz insanlar çıkmış ortaya.üstelik bunların arasında bayan(!)larda var, hem cinslerini utanmadan eleştirenler.
birde ne kadar akıllı olduklarını düşün, senin gerçek adının melisa soyadın ak sanıyorlar.
kezban kim düşün artık.yarın demiş birisi google a yazınca bunlar vajinismuslu çıkmayacak mı adları soyadlarını nick yapmışlar diyecek kadar üstün zekalılar düşün.