Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar ben bır yıldır evlıyım gecen sene uye oldum ama bır ılerleme yok bu ılletten kurtulacagıma ınanamıyorum ..arık bır doktora gıdıp muayne olmayı dusunuyorum aranızda gıden varmı korkuyorum alttan bakarlar mı dıye yada bır sorun cıkacak dıye .. adetlerımdede duzensızlık var off off cevp verırsenız cok sevınırım

quote_icon.png
melisa_ak kullanıcısından alıntı
4 gündür siteye giremediğim için şu ekşi sözlük muhabbetini yeni görebildim....
yazdıklarını üzülmek bozulmak yerine gerçekten gülerek okudum..... bi çoğunluğunu ergenlermizin oluşturduğu insanların "hastalık "dediği olguyla dalga geçebilecek zeka seviyesine sahip olduklarını bilmek KOMİK. sırf kendilerine malzeme olsun die insanalrın duygularıyla oynayabilecek ergenlerin kimbilir hangilerinin ablaları arkadaşları kız kardeşleri bu sitede acaba..... ÇEVREMDE DE BENİ KİMSE VAJİNİSMUS OLARAK BİLMEZDİ YA... hele arkadaşımızın biri şu cümleyi kurmuş ergen beyinlilerimiz için
"şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar hahahah işte buna çok güldüm ben....
beyin olarak değilde yaş olarak ergenlikten çıkıp evlenecek bu gençlerimze evlendikleri gece bu "şoku" yaşatsın rabbim onlara diyeceğim ama ne halleri varsa görsünler.dalga geçmeye devam etsinler napalım. onarı sallayanda kabahat :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

o benzin muhabbetini ben yazdım =)) ilk sayfayı komple sildim canım, küfürler biter mi diye yerinede o cümleyi yazdım, insanın içinden neler geliyorda, dedim bunlar rahatça konuşur da biz a desek ceza alırız dedim, içimdekileri kısmen yazdım parantez içi ünlem işaretini gerçi onlar anlamaz da siz anladınız :KK66: içimdekileri kibarca bu cümleyle anlattım malesef.bize kezban diyenleri yetiştirenler kezban ki bu kadar aciz insanlar çıkmış ortaya.üstelik bunların arasında bayan(!)larda var, hem cinslerini utanmadan eleştirenler.
birde ne kadar akıllı olduklarını düşün, senin gerçek adının melisa soyadın ak sanıyorlar.:KK1:kezban kim düşün artık.yarın demiş birisi google a yazınca bunlar vajinismuslu çıkmayacak mı adları soyadlarını nick yapmışlar diyecek kadar üstün zekalılar düşün.:nazar::KK1:

arkadaslar ben bır yıldır evlıyım gecen sene uye oldum ama bır ılerleme yok bu ılletten kurtulacagıma ınanamıyorum ..arık bır doktora gıdıp muayne olmayı dusunuyorum aranızda gıden varmı korkuyorum alttan bakarlar mı dıye yada bır sorun cıkacak dıye .. adetlerımdede duzensızlık var off off cevp verırsenız cok sevınırım

Ben almanyada gitti Canim doktora evet alttan bakiorlar ama aci falan yok Sade kizligini söluor Bende Öle di adet duzensizliyi Bendede var hemde hep bazen Bir ay gelmior bazen ilk ay basi bazen son offf o nasil gider bilmiorum hic egsersiz yaptinmi

kaderim buralarda neler oldu pek bilmiyorum giremedim ama canını sıkmışlar anladığım kadarıyla, sen Allaha havale et, o en güzel cevabı en doğru zamanda verir onlara.bir de zeytinyağı konusuna ben hala girebiliyorum, kapandı gibi şeyler okudum burda.
son olarak da vajinismus egzersizlerine başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlar ben de sizlere yardımcı olabilirim,tekrar buralardayım artık :)

Ben almanyada gitti Canim doktora evet alttan bakiorlar ama aci falan yok Sade kizligini söluor Bende Öle di adet duzensizliyi Bendede var hemde hep bazen Bir ay gelmior bazen ilk ay basi bazen son offf o nasil gider bilmiorum hic egsersiz yaptinmi

cevap ıcın cok tesekkurler..
gecen sene denedım ama basaramadım cok korkuyorum aparatla da deneyemıyorum ıdrar falan tuttum ama korkuyorum

kaderim buralarda neler oldu pek bilmiyorum giremedim ama canını sıkmışlar anladığım kadarıyla, sen Allaha havale et, o en güzel cevabı en doğru zamanda verir onlara.bir de zeytinyağı konusuna ben hala girebiliyorum, kapandı gibi şeyler okudum burda.
son olarak da vajinismus egzersizlerine başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlar ben de sizlere yardımcı olabilirim,tekrar buralardayım artık :)

tatlım Allah razı olsun ,aynen dediğin gibi görecekler nasıl olsa, giriliyor konuya da yoruma kapalı tatlım, ama dışardaki şaklabanlara hala açık, odatv diye bir yere de konu olmuşuz düşün.

arkadaşlar ben komple gidiyorum hakkınızı helal edin. ulaşmak isteyen arkadaş olursa msn mi bilen birilerinden öğrenirseniz ordan elimden gelidğince yardımcı olurum. ayrıca site açabilirsek falan haber veririm hepinize. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin. tanımasamda hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ben saçma sapan insanlar mahremimize dil uzattıkça burda duramıyorum.engel olanda yok bari sinirimiz bozulmasın.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben komple gidiyorum hakkınızı helal edin. ulaşmak isteyen arkadaş olursa msn mi bilen birilerinden öğrenirseniz ordan elimden gelidğince yardımcı olurum. ayrıca site açabilirsek falan haber veririm hepinize. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin. tanımasamda hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ben saçma sapan insanlar mahremimize dil uzattıkça burda duramıyorum.engel olanda yok bari sinirimiz bozulmasın.

canım ne desen haklısın o yüzden sana birsey diyemem..asıl sen bize hakkını helal et..lütfen birsey için canını sıkma..

Neden gitme Sade o salaklar yuzunden mi yapma onlar affedersin hersey yapmis Off agsim bozuldu simdi Off gitme nasil ulascam sana msn yok Bende Mail var

kaderimin başlatmış olduğu bir konu sayesinde hergün yüzlerce kişi tarafından tıklanan ve geniş kitlelere ulaşan bu sitenin büyük bir prestij kaybına uğradığını düşünüyorum.
elbette ki bu sitede binlerce konu var. ama bu konu da kimileri için siteye girme sebiydi. mesela ben sadece bu konu için siteye giriyordum. yazık oldu bu yüzden de bir çok üye kaybedeceğini düşünüyorum.

kaderimin başlatmış olduğu bir konu sayesinde hergün yüzlerce kişi tarafından tıklanan ve geniş kitlelere ulaşan bu sitenin büyük bir prestij kaybına uğradığını düşünüyorum.
elbette ki bu sitede binlerce konu var. ama bu konu da kimileri için siteye girme sebiydi. mesela ben sadece bu konu için siteye giriyordum. yazık oldu bu yüzden de bir çok üye kaybedeceğini düşünüyorum.

ben olsamm kadınlar klübü kurucuusu yaa yöneticeleri olarakk bi el atarım durumaa çünküü burda zeytin yagınınn zararlı olabılıcegıı tamam fazla kullanmdaa dogruu olabilirr ama kaderimin kendisidee bi kaç kullanımdann sonra gerek kalmıcakk dedii bunda onun tek bi suçu yokturr! bu kadar uzatmayaa da gerekk yokk. dediğinn gibii kadınlar klübü bayaa üye kaybına ugrayabiilir. böle devamm ederse konuşulanlarlaa yapılanlarlaa insanlarınn ınandıklarıylaa alay edilipp iğrenç küfürleree maruzz bırakılırsaa bu sitee harbidenn büyükk kayıpp ben bile şu sayfadann çıkmazdım şimdii yazmayaa çekiniyorummm hatta onlarınn cümlelerii içinde yer almakktann utanıyorumm ve iğreniyorumm..

Bırılerı saglık yönünden bırseylere müodahele etmekse amacı bunu profosyenelce yapması gerekır uygun dillerle. Burası sadece yazı ortamı olsa bıle gercek kalpler tasıyor yazılanlara dıkkat etmek gerekır. Bir arkadaşımız gayet doğal olan z.yağını tavsıye etmıs aşırı olmamak üzere. Genelde bıle bır yerın agrısa z.yagı yavsıye edılır buna kıyasla.. Bukadar uzatılmaya gerek yok herkes ne yaptıgını bılıyor. Kkaderim arkadasım kendını dınlendır kafayada takma uğraşma boşuna. Çokkişinin duasını aldın. Daha fazla yıpratma kendını dıyorum ben. Rabbim sağ selamet ferahlık nasip etsin. Bizlerıde duanda unutma inş

kesinlikle size katılıyorum kızlar bu sayfanın bütün üyelerini burda toplayan ve gecesini gunduzune katan bir arkadaşımız soz konusu..buu siteyi hepimiz kaderim sayesinde keşfettik ve konu sadece bu da deil birbirimize bir cok konuda yardım ettik hatta arkadaş bile edindik..kaderimin olmaması bu sitede birçok eksiği beraberinde getirecek ve uye kaybı gözle gorulur bir sekilde dususe geçecek..isterdimki sayfa kurucuları bu duruma müdahale etsin ama gordugum kadarıyla sessiz kalmayı seçtiler..diyecek pek biseyim yok kaderim sen yoksan bizde yokuz zaten

Neden gitme Sade o salaklar yuzunden mi yapma onlar affedersin hersey yapmis Off agsim bozuldu simdi Off gitme nasil ulascam sana msn yok Bende Mail var

bavulumu unutmuşum burda da =) onu almaya geldim, şimdi gördüm canım bende zaten maille anlaşıyorum msn yok, sende kayıtlıydım konuşuruz. Allaha emanet olun.

Tamamen kararlı olmak gerekiyormuş bunu anladım ben..5 aylık evliyim deliler gibi yenmek istiyordum ama iş icraata gelince sürekli yan çiziyordum..sonra YETER dedim artık..kaderimin açtığı konuyu günlerce takip edip icraata geçtim..önce eşimi ikna ettim..parmak egzersizi yaptım önce orta parmak..2 gün bununla uğraştım.sonra eşime artık orta parmağımı alabildiğimi söylediğimde bana inanmak için o da parmağıyla denemek istedi..ittim onu..olmadı yani yapamadım.kendi başıma olduğum zaman herşey çok gü,zel ama eşim karşıma geçince yine kasıldım..eşimin yüzündeki ifade beni çok tetikledi.1 günlük yastan sonra eşim içerdeyken seslendim ve ben hazırım dedim parmak denememiz nihayet sonuç verdi..sonra 2 parmağımı aldım.ve mutlu son dün akşam yaşandı:)).eşim hiç umutlu değildi ama hatta deneme yapacağımızı bile bilmiyordu..ama oldu çokşükür..inanamadım önce ..eşime defalarca sordum oldu mu die..benim sıkıntım zaten yarıya kadar alabiliyordum ama dün akşam nihayet başarıya ulaştıkk..EŞİMİN YÜZÜNDEKİ MUTLULUKKK...İŞTE BU TARİF EDİLEMEZ...ONU BU KADAR MUTLU GÖRECEĞİMİ BİLSEYDİM ÖNCEDEN DENEMEYE BAŞLARDIM

ama zaten yarıya kadar alıyomussun canm biz yani benm gbiler hiç degdiremiyoruz bile

kızlar adetım bıtmek üzeree Rabbim sen bızlere yardım et.. bende cogunu aldım ama batma hıssederek nekadar sıkmamaya calıssamda. denemelere basladıgımda hemen yaparım inş. hayırlısıyla.. :emir_bebek:

X