Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

madem sordun canım ben dün akşam BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM . Ama daha kaliteli olduğu zaman başardım haberini vermek istedim. zamanla olacak inan buna vaji zamanla alışıyor ve genişliyor. ben çok zor bir hastaydım vajim şimdi çok alıştı. eminim buradaki bütün arkadaşlar başaracaklar. Ben yapabildiysem herkes yapar diyorum.. ama dogru yöntem çok önemli. tekrar söylüyorum parmakla çalışmak bana göre imkansız hala sokamam parmağımı.parmakla çalışamayan arkadaşlar lütfen kendinize dilatör bulun zamanınızı boşa harcamayın derim. İnanıyorum ki hepiniz başaracaksınız. Ayrıca çok zorlanan arkadaşlara doktor yardımı almalarını tavsiye ederim. Doktorum olmasaydı ben bu hastalığı kendi çalışmalarımla asla yenemezdim. Ben buradaki bir çok kişi gibi kendi başına parmakla,aletle çalışabilecek durumda değildim çünkü o yüzdende yapamayan arkadaşlar mukakkak yardım alın hayatı kendinizede, eşinizede zindan etmeyin.

Ayyy Tebrik ederim Arkadasim ..Dun sordum bugun super bir cevapla dönmussun :)))
Mutlulugun daimi olsun!..darisi bizlerede ins.:Saruboceq:
eee artik dilatorle nasil calismaya basladin,,asama asama neler yapmistin bizede anlatirsin..kac gun deneme yapiyodun boyut degistirmeden once dilatorlerde..bide hangi pozisyoda denediniz basardigin gun..dualarini bekliyoruz..tekrar tebrik ederim ..supersin..:lepi::lepi::lepi::lepi::nazar::nazar::teytey::teytey::hooray:

arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm

Canim ben daha deneme yapmadim ama tam girdigini HISSETIM diyosun,,eger esinde oyle diyor ve gormusse basarmissindir yani..Kan gelmesine niye takiliyosunki..onemli olan birlesme islemini yapabilmeniz degilmi? Birlesmenin oldugu sadece kan gelmesiyle anlasildigini sanmiyorum ben..ayrica burda bir cok arkadasta birlesme sonrasi kan gelmemis..Yani kisacasi : TEbrikler bitmis bu is bence..sen ne asamadaydin ..nasil yendin yaz yinede olur mu?..:hooray::hooray:

arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm
ya ne kadar guzel gene bırı basarmıs...ya kızlar su kırmızı olayına takılmanızıanlamıyorum benımde gelmedı ılalakı gelecek dıye bır sey yok...sonucta amac pe... basarmak degılme ...canım hıc dusunme basarmıısn ıst etebrıkkıkkk edıyorummm senı:hooray::hooray:

bılıyom canım kurtuldugunuda hanı cok cok alışınca belkı ıstersın gıbısıne soyledım.. tercih senin tabı bana laf düşmez

Yok canım yaa bunun ilişkiye alışmakla hiç alakası yok. Kişisel bişey sevmiyorum çocukları... Yani hiç sabrım yok onlara karşı...

X