Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allam ya hergün zamanım yok diyon bak pc başında oturuyon :mymeka: ya uzandın yerde uğraş bi ...yanlış anlama sakın bacım ha seni motive edebilmek moral vermek için diyom..:teselli:.

sağol alevsi.egzersizlere devam. tek parmağımın bütününü yaptımda şimdi 2 parmağı denemek kaldı. gerçeğini yaparım kolay gibi geliyor.iş başa düştümü kaçıyorum.pöffffff

sağol alevsi.egzersizlere devam. tek parmağımın bütününü yaptımda şimdi 2 parmağı denemek kaldı. gerçeğini yaparım kolay gibi geliyor.iş başa düştümü kaçıyorum.pöffffff

elbette kolay eğer 1 parmak tamamında sorun yoksa parmağını küs işareti şeklinde yaparsan çok daha kolay olacak işaret ve orta parmağınla. allah kolaylık versin. bu arada soruların olursa muhakkak yaz özelden de mesaj atabilirsin.

bı kerde vurayım dalgaya ole deneyımmmmm hadı parmak ciciş sen ben ortak iş aldık becerırız hadı hooppppp naz yapmazlar umarımlaelaelaelaelae

evet canım allaha şükür bu siteyi ve sizleri buldum kaydirigubbakcemile5 4 gün boyuunca bilgisayarın başından kalkmadım ya derdimin ne oldugunu bulmak için ..en tatmin edici site buydu çünkü benim gibi olan insanlarla sohbet etme imkanı ve yardım alabilme imkanı vardı.iyi ki sizi buldum opuyorumnanaktan

ya böyle hikayeleri anlatmayın yaaaaa zaten korkuyoz tutmuş anlatıosunuz en azından özele falan yazzzz biz duymak istemiyoz yaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…