Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol nehircim ama hiç emla kullanmadım.jelle denedim hatta jele bile normalde ihtiyaç duymam çünkü benim ıslanma problemim yok ama bu defa çok gerildim neyseki çok şükür ki oldu. ağrılarında zamanla geçeceğini düşünürek avunuyorum.seninde öyle olmamış mıydı :1rolleyes:[/QUOTE

on sevısmeyı ne kadar uzun tutarsan o kadar ıyı oluyor sen öle ya canım Allah bıdaha böyle acılar yasatmasın:Saruboceq:

ilayda 7 ay önce yendin e hala ağrılı mı oluyo

yok canım herkezde agrılı olcak dıye bır sey yok afedersınız ama gene kullancam ön sevısmeyı ne kadar uzun tutarsanız o zaman hıc agrı sızı olmuyor ben vajıyı yendım dırek yapıyım nasolsa oluyor dıye yapmayın zevk almak ve vermek ıcın yapın o zaman cok kolay oluyor opuyorumnanaktan

evet haklısın konsantre olmak gerek, bakalım bizde daha 2.yi denemedik bu defa da 2.yi yapabilecek miyim diye düşünüyorum eyvahedigeldismile

bunu dusunme canım bırıncıyı yaptıysan ıkıncıyı ha haylı yaparsın ben yapacagına emınım emlayıda kulanabılırsın gleıt gel de kulanabılırsın ultrasyon jelıde kulabılırsın ama bunları kulanmaya bıle gerek yok on sevısmeyı ne kadar uzun tutarsan ınanılmaz derecede kolay oluyor bır ılıskıye gırcegınce acaba yapabılcem mı sorusunu kaldırmak lazım cunku sen artık yenmıssın bunu dusunmene hıc gerek yok bence artık sewınmelısınhihoyyyt

zaten bizim hastalığımız beynimizle olan konuşmalarımız, içimdeki ses o kadar çok konuşuyor ki bazen beni deli ediyo. ama dediğin gibi ön sevişmeyi uzun tutup bu düşünceleri kafamdan atmaya çalıuşıcam

ewet canım beynını telkın et vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı okudun mu bılmıyorum ama orda cok guzel anlatıyor kendıne nasıl motıve edecegını

yok okumadım. zaten bu formu allah çıkardı karşımada çok iyi geldi, moralim burası sayesinde düzeldi. çok yazamadım ama hep olup biteni takip etmeye çalıştım

inşlh canım bu hastalığın en çok öğretmenlerde ve narin yapalı bayanlarda çok olduğunu okumuştum....
ben ilk gece bacaklarımı açamadım eşim bana sarıldıkça yaklaşmasın diye ağlıyodum şimdi başını alabiliyorum çok pimpirikliyim herseyi çok düşünüp büyütürüm ve düşündüğüm şeyin gercekliğine de inanırım şimdi ezan okunuyor............

ezanlar hürmetine bize bu derdi verip sabretmemizi isteyen Rabbimden bende bizi bu dertten kurtarmasını ve size verdiği gibi birer bebek göndermesini diliyorum....isyankarca değill sabrediyorum dayanıyorum(z)...ama bunu bize adını anmayı hatırlatmak için de verdiyse sadece kendim için değil benden daha zor durtumda olan arkadaşlarım için de diliyorum ALLAHIM gelen dertte sen den şifa da biziii şifana nail et YA RABBİMM....

amin canım inşallah. ne güzel dua etmişsin öyle Rabbim dermansız dert vermez. bizde bigün kurtulacaz Allahın izniyle.

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Kad_er
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Smooty
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu
21- Aysecikkk
22- Nehir_0685

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- :nazar: Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5- :nazar: G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6- :nazar: Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
7- :nazar: Hayatnur86(25/04/2010):hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:hooray:

X