- 2 Mart 2010
- 893
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.821
nehircim bana özel den mesaj atmışsın,yeni gördüm bende,desteklerin için çok saol canım,
önemlı degıl canım her hangı bır sorun olursa bana sorabılırsın elımden geldıgınce yardımcı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nehircim bana özel den mesaj atmışsın,yeni gördüm bende,desteklerin için çok saol canım,
sağol nehircim ama hiç emla kullanmadım.jelle denedim hatta jele bile normalde ihtiyaç duymam çünkü benim ıslanma problemim yok ama bu defa çok gerildim neyseki çok şükür ki oldu. ağrılarında zamanla geçeceğini düşünürek avunuyorum.seninde öyle olmamış mıydı :1rolleyes:[/QUOTE
on sevısmeyı ne kadar uzun tutarsan o kadar ıyı oluyor sen öle ya canım Allah bıdaha böyle acılar yasatmasın:Saruboceq:
ilayda 7 ay önce yendin e hala ağrılı mı oluyo
evet haklısın konsantre olmak gerek, bakalım bizde daha 2.yi denemedik bu defa da 2.yi yapabilecek miyim diye düşünüyorum eyvahedigeldismile
yok okumadım. zaten bu formu allah çıkardı karşımada çok iyi geldi, moralim burası sayesinde düzeldi. çok yazamadım ama hep olup biteni takip etmeye çalıştım[/QUOTE
Çok şükür kurtulmuşsun çocuk düşünüyormusunuz
yok ya bi süre dah düşünmüyoruz. sen?
inşlh canım bu hastalığın en çok öğretmenlerde ve narin yapalı bayanlarda çok olduğunu okumuştum....
ben ilk gece bacaklarımı açamadım eşim bana sarıldıkça yaklaşmasın diye ağlıyodum şimdi başını alabiliyorum çok pimpirikliyim herseyi çok düşünüp büyütürüm ve düşündüğüm şeyin gercekliğine de inanırım şimdi ezan okunuyor............
ezanlar hürmetine bize bu derdi verip sabretmemizi isteyen Rabbimden bende bizi bu dertten kurtarmasını ve size verdiği gibi birer bebek göndermesini diliyorum....isyankarca değill sabrediyorum dayanıyorum(z)...ama bunu bize adını anmayı hatırlatmak için de verdiyse sadece kendim için değil benden daha zor durtumda olan arkadaşlarım için de diliyorum ALLAHIM gelen dertte sen den şifa da biziii şifana nail et YA RABBİMM....
kızlar nasılsınız varmı guzel haber bugun