• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nefesini kontrol et cnm derin nefesler al bende hemen alışamadım çünkü boyu p...s kadardı bi taraftanda sabırsızlanıyordum son aparatta bitsin artık da deneyelim diye çalıştıkça sona yaklaştıkça beni heyecan basmıştı acaba penisle olacakmı diye ama büyük aparata göre penis daha rahat oldu.büyük aparatta biraz daha gayret gerekiyor nasıl rahatlayabilirsinnn sonuca çok yaklaştığını düşün çalışırken güzel şeyler düşün cnm

Kesinlikle güzel şeyler düşünmek lazım çok işe yarıyor , kasmıyorsun rahatlıyorsun a.s bende p..s de daha rahat olacağını düşünüyorum canım..

arkadaşlar ben 2. parmağımıda aldım bugün şimdi napıcam yaaa acaba denesemmi eşimle birlikte yoksa biraz dahamı beklesem bilmiyorumki :((

herşe kafada biter arkadaşlar biliyorum çok zor bi durum bende atlattım bunu
balayı reziloldu bi halt edemedik kaydirigubbakcemile3 ne doktor ne ilaç kendim yendimbunu
bize demesi çok kolay şu an farkındayım ama bunu yaşamış biinsan olarak söylüyorum aklınızdan nelergeçiyo bilemiyorum ama emin olun hiçbiri olmayacak keyfini çıkarın
hiçbişey yapamıyorsanız alkol alın dicem son olarak o da işe yarayacak emin olun

3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadım günü hatırlamıyorumöyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değil gerçi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...

arkadaşlar ben 2. parmağımıda aldım bugün şimdi napıcam yaaa acaba denesemmi eşimle birlikte yoksa biraz dahamı beklesem bilmiyorumki :((
canım ne kadra guzel egerkı kendını hazır hısssedıyorsan dene ama hazırsan kararsızsan basaramzsın ama ben bu ısı yapıcam dersne dene .ve belkı ılk gırıs zor aolabılır sakın bırakma ..nefesle odaklan bence cok az kalmısssshihoyyyt

biz dün yine denedik,ikinci seferdir yine yarısına yakın alabildim p..nisi,hiç acı duymadım çünküuyuşturucu sıktık,ve jel sürdük,birde öncesinde üç parmak iki boğuma ytakın yarım saat egzersiz yaptım.
amaa yarıdan fazlasına yine devam edemedik ben panik oldum,giriş kısmını hallettik artık ondan korkmuyorum ama bu seferde o duvar gibi yerden sonra korkuyorum acıyacak diye off:a015:
tabi bunların hepside uyuşturucu ve jelle oluyor onlar olmadan asla giremicekmiş gibi geliyor:a015:
o yarıya yakın duvar gibi yere gelince oradan sonrası acıyormu kıazlar?:uhm::1no2:

birde tam o işi denedik hemen iki saat sonra kan geldi meğer adet kanıymış ama daha ona beş gün vardı niye böyle önden gelmiş olabilir uyuşturucunun spray ucunu biraz ilerlere sokmuştum ondanmı önce geldi kafam çok karışık:uhm:

biz dün yine denedik,ikinci seferdir yine yarısına yakın alabildim p..nisi,hiç acı duymadım çünküuyuşturucu sıktık,ve jel sürdük,birde öncesinde üç parmak iki boğuma ytakın yarım saat egzersiz yaptım.
amaa yarıdan fazlasına yine devam edemedik ben panik oldum,giriş kısmını hallettik artık ondan korkmuyorum ama bu seferde o duvar gibi yerden sonra korkuyorum acıyacak diye off:a015:
tabi bunların hepside uyuşturucu ve jelle oluyor onlar olmadan asla giremicekmiş gibi geliyor:a015:
o yarıya yakın duvar gibi yere gelince oradan sonrası acıyormu kıazlar?:uhm::1no2:

birde tam o işi denedik hemen iki saat sonra kan geldi meğer adet kanıymış ama daha ona beş gün vardı niye böyle önden gelmiş olabilir uyuşturucunun spray ucunu biraz ilerlere sokmuştum ondanmı önce geldi kafam çok karışık:uhm:
tebrık ederım..sımdı bend eaynı sne gıbı basradım yanı 4 denem falan yarısı oldu o kısmında acycak dye cok koruyordum her yapmada bıraz daha ıktırmeye calsı ve ınan dusunduugn gıbı bır acı falan olmuyor zaten hepsını almana cok az kalmıs ve uyusturucusuz olmuycak dıye sakın dususnme ...bır kac denem sonrası bırak uyusturucuyu ve o dar kısma gelıce derın nefes al ve ıkın cok yava sılerlet ...hepsı olunca sasıırcaksın nasıl olduguna kokrma acı yok o dar kısm cok kısa bır yer sonrası genıs bır aazı ve popoya dogru sakın unutma:lepi:

gunaydınnnn olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar son günlerde bakıyorumda eskisi gibi değil sanki forum:olmaz: Önceleri daha çok yazan soru soran vardı başaranlar oldukça azalıyor galiba sorularboshayallersmile Ama bahar sana çok teşekkürler hep buradasın ve çok güzel cevaplar veriyorsun sakın bırakma bizikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?

Arkadaşlar bende gleıt gelen jel kullanıyordum tüpler halinde o ama biraz pahalıydı.. ben size DUREX KAYGANLAŞTIRICI JEL i öneriyorum.. marketlerde de bulabilirsiniz ( carrefour da var ) baya büyük hem daha hesaplı... kesinlikle tavsiye ediyorum...

günaydın güzeller a.s.ben bu gün acayip mutluyum dün akşam eş parmağını yaptık kendimi süpergirl falan hissettim kaydirigubbakcemile3 yine uçtum havalara zıp zıp zıpladım hihoyyyt

hayatta burdan gıtmem herkez basaracak anca o zamna ....

İnşallah ağzından bal damlıyorkaydirigubbakcemile3 baharcım ben tek parmakda çok iyiyim inanamıyorum hepsini alıyorum.İki parmakda iki boğum falan oluyor ama 3 parmağı denemedim doktoruma sordum gerek yok p..s denemesine geç dedi fazla sıkda yapamadık bu ara misafir eşimin mesaisi derken adet zamanım geldi geçen ay bugün olmuştum bakalım bekliyorum.Bu yaza güzel bir şekilde girmek istiyorum inşallah.kaydirigubbakcemile2

tebrık ederım..sımdı bend eaynı sne gıbı basradım yanı 4 denem falan yarısı oldu o kısmında acycak dye cok koruyordum her yapmada bıraz daha ıktırmeye calsı ve ınan dusunduugn gıbı bır acı falan olmuyor zaten hepsını almana cok az kalmıs ve uyusturucusuz olmuycak dıye sakın dususnme ...bır kac denem sonrası bırak uyusturucuyu ve o dar kısma gelıce derın nefes al ve ıkın cok yava sılerlet ...hepsı olunca sasıırcaksın nasıl olduguna kokrma acı yok o dar kısm cok kısa bır yer sonrası genıs bır aazı ve popoya dogru sakın unutma:lepi:

bahar teşekkür ederima.s onu bir beynime anlatabilsem o kapalı yerden sonra acımayacağını:1no2:
inşallah bidahaki denemede daha ,ilerleriz,benim uyuşturucum uzun borusu var ince onu içime sokarken bile panik oldum zaten,eşimde sen daha bu incecik boruyu sokarken panik oluyorsun dedi,sanırım o dar yere kadar sıktım,birdahakine yine iyice derinlere kadar sıkıcam,tamamını alabilsem sonra yavaş yavaş bırakıcam inşallah uyuşturucuyu.
tabi bu işlemler gerçekleştiği için ben hiçbişey hissetmedim ne zevk ne bişey:1no2:sanki bir görevi yapıyormuş gibi:1no2:allahım inşallah düzelir...

Back
X