- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.261
denedınız mı oldu mu ust pozısyonda ?
kızlar ,
medıcallerde satılıyor dılator , ozelden bırkac kısı ıle konusmustum , alıcaklrdı aldılar mı ? Hu u uuu huuuu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedınız mı oldu mu ust pozısyonda ?
nefesini kontrol et cnm derin nefesler al bende hemen alışamadım çünkü boyu p...s kadardı bi taraftanda sabırsızlanıyordum son aparatta bitsin artık da deneyelim diye çalıştıkça sona yaklaştıkça beni heyecan basmıştı acaba penisle olacakmı diye ama büyük aparata göre penis daha rahat oldu.büyük aparatta biraz daha gayret gerekiyor nasıl rahatlayabilirsinnn sonuca çok yaklaştığını düşün çalışırken güzel şeyler düşün cnm
canım ne kadra guzel egerkı kendını hazır hısssedıyorsan dene ama hazırsan kararsızsan basaramzsın ama ben bu ısı yapıcam dersne dene .ve belkı ılk gırıs zor aolabılır sakın bırakma ..nefesle odaklan bence cok az kalmısssshihoyyytarkadaşlar ben 2. parmağımıda aldım bugün şimdi napıcam yaaa acaba denesemmi eşimle birlikte yoksa biraz dahamı beklesem bilmiyorumki(
tebrık ederım..sımdı bend eaynı sne gıbı basradım yanı 4 denem falan yarısı oldu o kısmında acycak dye cok koruyordum her yapmada bıraz daha ıktırmeye calsı ve ınan dusunduugn gıbı bır acı falan olmuyor zaten hepsını almana cok az kalmıs ve uyusturucusuz olmuycak dıye sakın dususnme ...bır kac denem sonrası bırak uyusturucuyu ve o dar kısma gelıce derın nefes al ve ıkın cok yava sılerlet ...hepsı olunca sasıırcaksın nasıl olduguna kokrma acı yok o dar kısm cok kısa bır yer sonrası genıs bır aazı ve popoya dogru sakın unutma:lepi:biz dün yine denedik,ikinci seferdir yine yarısına yakın alabildim p..nisi,hiç acı duymadım çünküuyuşturucu sıktık,ve jel sürdük,birde öncesinde üç parmak iki boğuma ytakın yarım saat egzersiz yaptım.
amaa yarıdan fazlasına yine devam edemedik ben panik oldum,giriş kısmını hallettik artık ondan korkmuyorum ama bu seferde o duvar gibi yerden sonra korkuyorum acıyacak diye off:a015:
tabi bunların hepside uyuşturucu ve jelle oluyor onlar olmadan asla giremicekmiş gibi geliyor:a015:
o yarıya yakın duvar gibi yere gelince oradan sonrası acıyormu kıazlar?:uhm::1no2:
birde tam o işi denedik hemen iki saat sonra kan geldi meğer adet kanıymış ama daha ona beş gün vardı niye böyle önden gelmiş olabilir uyuşturucunun spray ucunu biraz ilerlere sokmuştum ondanmı önce geldi kafam çok karışık:uhm:
gunaydınnnn olumunekankayizsmilegünaydın bahar kaydirigubbakcemile5
gunaydınnnn olumunekankayizsmile
arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?
hayatta burdan gıtmem herkez basaracak anca o zamna ....
tebrıkler canım naısl gectı es parmagı tek parmaklamı yaptınız ...günaydın güzeller a.s.ben bu gün acayip mutluyum dün akşam eş parmağını yaptık kendimi süpergirl falan hissettim kaydirigubbakcemile3 yine uçtum havalara zıp zıp zıpladım hihoyyyt
tebrık ederım..sımdı bend eaynı sne gıbı basradım yanı 4 denem falan yarısı oldu o kısmında acycak dye cok koruyordum her yapmada bıraz daha ıktırmeye calsı ve ınan dusunduugn gıbı bır acı falan olmuyor zaten hepsını almana cok az kalmıs ve uyusturucusuz olmuycak dıye sakın dususnme ...bır kac denem sonrası bırak uyusturucuyu ve o dar kısma gelıce derın nefes al ve ıkın cok yava sılerlet ...hepsı olunca sasıırcaksın nasıl olduguna kokrma acı yok o dar kısm cok kısa bır yer sonrası genıs bır aazı ve popoya dogru sakın unutma:lepi: