• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLAR ,

SIZE BISEY SORACAGIM ,

Ilac kullanmayı unuttum bıgun , sımdı ne olacagını bılmıyorum , bu durumdayken aletlerle deneem yapamaz mıyım sızce ? ne dersınız bılgısı olan versın nolur

benim bacaklarımda hiç kasılma falan yok direk vajiyle ilgili p....s dik gelip değince itiriyorum girmesini çok istememe rağmen bilinç altım istemiyor sanki...yani ilerleyen zamanlarda belki olur bilemiyorum...ama emin olduğum bişey var kesinlikle psikolojik bir durum çünkü rahat değilim endişelerim vardı yavaş yavaş gidiyor onlarda drlar bizi sadece yönlendiriyor aslında biz kendi kendimizi tedavi ediyoruz tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım temelde hepimizin endişeleri aynı ama cinsel geçmişimiz, aşamalarımız, eşimizle yakınlığımız ve bunlar gibi faktörler çözüm aşamalarımızın zamanını ve şekillerini yönlendirebiliyorlar...ben vajili birine sadece jinekoloğun yardımcı olabileceğine inanmıyorum açıkçası yardımı olabilir ama tamamen yok edemez....

KIZLAR ,

SIZE BISEY SORACAGIM ,

Ilac kullanmayı unuttum bıgun , sımdı ne olacagını bılmıyorum , bu durumdayken aletlerle deneem yapamaz mıyım sızce ? ne dersınız bılgısı olan versın nolur

doğum kontrol hağımı canım?

bugün içmeyimi unuttun?ikisini bir al bişi olmaz
hem çalışmanı etkilemezki bu alakası yok yani

benim bacaklarımda hiç kasılma falan yok direk vajiyle ilgili p....s dik gelip değince itiriyorum girmesini çok istememe rağmen bilinç altım istemiyor sanki...yani ilerleyen zamanlarda belki olur bilemiyorum...ama emin olduğum bişey var kesinlikle psikolojik bir durum çünkü rahat değilim endişelerim vardı yavaş yavaş gidiyor onlarda drlar bizi sadece yönlendiriyor aslında biz kendi kendimizi tedavi ediyoruz tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım temelde hepimizin endişeleri aynı ama cinsel geçmişimiz, aşamalarımız, eşimizle yakınlığımız ve bunlar gibi faktörler çözüm aşamalarımızın zamanını ve şekillerini yönlendirebiliyorlar...ben vajili birine sadece jinekoloğun yardımcı olabileceğine inanmıyorum açıkçası yardımı olabilir ama tamamen yok edemez....
tamamına kesınlıkle katılıyorummvereliniortak

ben jinekologa gitmistim orada tek parmagi iceri o sokmustu cokda guleryuzlu bi kadindi ben tek basima asla yapamazdim gibi geliyo ama o orda yaptiktan sonra bana neler yapmam gerektiigini anlatti orada bir guc oldu bana demek ki parmak girebiliyomus diye sonrasinda da burada arkadaslarin yardimiyla egzrsizlere devam ettim/ kadini da ara da sirada aradim yardimci oldu. o baslamasaydi ben devam ettiremezdim. bence yardimci olabilir ama aynen senin dedigin gbi anca yonlendiriyolar sonrasi bize kalmis. azimli olmak onemli.

Yanı bır ay sonra bellı olur , hamılemıyım degıl mıym ? ısteben bu sure ıcınde aletlerle deneme yapsam olmaz mı dıyorum , olur demı ?

ya canim biz olur deriz sonra yaparsn hamilesindir bir sorun cikar belli mi olur. saglik konusu bu. ustelik bebek zarar gorur mu gormez mi bilemeyiz ki. sen bir doktora telefon ac sorsana ya da istersen bir site var doktor sitesi orda sorulara yanit veriyolar bir iki gune cevap gelyo oraya sor

bu arada penis dik olarak degmemeliymis vajinaya cunku beyin bunu tehdit olarak algilarmis. popo yonune dogru egik bir sekilde giris olmaliymis.

Yanı bır ay sonra bellı olur , hamılemıyım degıl mıym ? ısteben bu sure ıcınde aletlerle deneme yapsam olmaz mı dıyorum , olur demı ?

canım 1 gün unutmayla hamile kalınmazki?ancak unuttuğun gün ilişkiye girdiysen ve sakat gündeysen azda olsa kalma şansın var
ama ben senin sormak istediğin tam net anlayamadım inan?yani hamileliktenmi şüphe edipte aletli çalışma yapmıyosun yoksa ilacı unuttunda çalışma yaparsan bişey olurmu diye korkuyosun inan anlamadım :uhm:

canım 1 gün unutmayla hamile kalınmazki?ancak unuttuğun gün ilişkiye girdiysen ve sakat gündeysen azda olsa kalma şansın var
ama ben senin sormak istediğin tam net anlayamadım inan?yani hamileliktenmi şüphe edipte aletli çalışma yapmıyosun yoksa ilacı unuttunda çalışma yaparsan bişey olurmu diye korkuyosun inan anlamadım :uhm:

Bir gün hap unutulursa ondan sonraki 1 hafta içinde hamile kalınabilir canım...
Bir tanıdığımız hapı kullanmayı unutmuştu ve o gün ilişki yaşamadığı halde sonraki birkaç gün içinde hamile kaldı ve dr bunu söyledi...

Bir gün hap unutulursa ondan sonraki 1 hafta içinde hamile kalınabilir canım...
Bir tanıdığımız hapı kullanmayı unutmuştu ve o gün ilişki yaşamadığı halde sonraki birkaç gün içinde hamile kaldı ve dr bunu söyledi...

bende aksi bişi demedim zaten canımcım benimde bu şekilde hamile kalan çok tanıdğım var

hapı düzenli kullanıyorsan ve unuttuysan ve eğerki tehlikeli günler içinde ilişkiye girdiysen kalma şansın var diyorum
ama kişi hapı örnek veriyorum dün gece unuttuysa ve bugün aklına geldiyse hemen alırsa hapı bişicik olmaz
ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve sorunla karşılaşmadım çok şükür..

bu arada pe...s dik olarak degmemeliymis vajinaya cunku beyin bunu tehdit olarak algilarmis. popo yonune dogru egik bir sekilde giris olmaliymis.

Pe....s denemesi yapacak olan arkadaşlara tek bir pozisyon öneririm,o da oturur pozisyonu.Kontrol tamamen bayanda olduğu için en rahat edeceginiz pozisyondur.Krem ya da kaygnlaştırıcı kullanımıda göz ardı edilmemeli!

Hepiniz muhakkak üstesinden geleceksiniz ve "-aaa bumuymus,bunun için mi korkmuşum" diyeceksiniz!

bu arada penis dik olarak degmemeliymis vajinaya cunku beyin bunu tehdit olarak algilarmis. popo yonune dogru egik bir sekilde giris olmaliymis.

Aynen öyle canım ilk zamanlar deneme yaparken kimin aklına geliyo gerçi gelsede bilmiyodumki o nereye nasıl girer nasıl olmalı zemuszemus tehdit olarak algılıyor çünkü ben deliğimin olmadığını sanıyodum :bbo: hatta iddia ediyodumki eşime bende onun gireceği bir yer yok diye Şeniz yeni yeni öğreniyoruz (ne kadar kör cahilmişim)

bende aksi bişi demedim zaten canımcım benimde bu şekilde hamile kalan çok tanıdğım var

hapı düzenli kullanıyorsan ve unuttuysan ve eğerki tehlikeli günler içinde ilişkiye girdiysen kalma şansın var diyorum
ama kişi hapı örnek veriyorum dün gece unuttuysa ve bugün aklına geldiyse hemen alırsa hapı bişicik olmaz
ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve sorunla karşılaşmadım çok şükür..

Zaten doktorlar da unuttuğunu hatırladığın anda içmeni öneriyorlar ama yine de tehlike varmış...

ilk zamanlar deneme yaparken kimin aklına geliyo gerçi gelsede bilmiyodumki o nereye nasıl girer nasıl olmalı zemuszemus tehdit olarak algılıyor çünkü ben deliğimin olmadığını sanıyodum :bbo: hatta iddia ediyodumki eşime bende onun gireceği bir yer yok diye Şeniz yeni yeni öğreniyoruz (ne kadar kör cahilmişim)

İlk denemeler için sizi en rahat olacagınız pozisyon seçilmeli.Pe...s denemesi parmak ya da aletli egzersizlerden çok çok daha kolay inanın.

tweetty selulit yapiyo mu? kilo aldirdi mi? bir de reglin ikinci gununde ictim ben sonra reglim azaldi ve sanki o siskinligim gitmedi ucuncu dorduncu gunu baslasam olur mu? bir de cinsel isteksizlik yapiyo mu sacma bi soru oldu ama

tweetty selulit yapiyo mu? kilo aldirdi mi? bir de reglin ikinci gununde ictim ben sonra reglim azaldi ve sanki o siskinligim gitmedi ucuncu dorduncu gunu baslasam olur mu? bir de cinsel isteksizlik yapiyo mu sacma bi soru oldu ama

bana kilo aldırmadı aksine zayıfladım sayesinde zemuszemus bünyeye göre değişiyor
zaten başlamışlsın sen kullanmaya ikinci kutuda yine verilen süreye göre yani bıraktıktan sekişzinci günü başlıcaksın şaşırma günlerini
yeni başladın sende sanırım.?ilk başlarda hormonlar düzelene kadar bir ay felan öle olur zaten bende ilacı alıyorum ertesi günü azalıp bitiyo korkulcak bişi yok yani
onun dışında yan etkilerde o dediğin isteksizlik yazıyo ama maşallah ne bilim öle bişeyle karşılaşmadım sanırsam kaydirigubbakcemile3

Back
X