• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hyr size katılmıyorum,ben vajinismustum ve gebe kaldım vajili arkadaslara umut ışıgı oldum.burada arkadaslar az cok birbirinin gecmişini biliyor ne asamalardan gectiğimizide biliyor.o yzden bırakında birbirimizin sevincinide,üzüntüsünü 2-3sayfaya sıgdıralım.bu topiğin amacı belli tabikide sürekli benim yada bir başkasının gebeliği konuşulmayacak.ben gebelik başlıgı altında devam edecm,yinede arkadaslara imkansız olmayck bi şeyi gösterdiği dşünüyorum ama uyarınız için yinede tesekkürler braz daha yumusak tavırlı olsanız seviniriz.

bende sana katılıyorum zehracım...nedne herkes üstümüze oynuyor acaba.. yada biri oıynuyorda şikayettmi bulunuyor konu dışı konuşuluyor diye anlamış değilim..

ya uzun zamandır giremiyordum neler olmuş böyle..
okudum bütün sayfaları zehracım çook sevindim valla gözlerim doldu çok mutlu oldum..
ayyyyyy teyze mi oluyoruz biz şimdi ya
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ALLAHım inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder.
kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum dicem ama şuan hamile kalmam çook mutsuz edeceği için sevincimi ifade edemiyorum.
ayy saçmaladım mı ne sevinçten
hihoyyyt

Merhaba,
Gebelik başka bir başlık Vajinusmus başka bir başlık Vajinusmu ile gebelik 3. bir ayrı başlık olarak sitede yer almakatadır lütfe ndoğru konulara paylaşım yapmanızı rica ediyorum.

Konu : 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!!

Vajinusmusum ama gebe kaldım değil !

ikisinin ayrı şeyler olduğunu biz de biliyoruz arkadaşım. konuyu bilmediğin için böyle uyarman normal ama biraz daha anlayarak uyarman daha doğru olur..
arkadaşımız vajinismusu bu konu altındaki paylaşımlar sayesinde yendi ve hamile kaldı. yani kendisinin de dediği gibi bir çok umutsuz kadına umut dağıtıyor burda.
ALLAH sana vermesin de vaji olmadığın için anlayamazsın.

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazasmadim ama bazi sorunlar yasadim evde ama simdilik gecti gibi görünüyor ben parmak egzersizlerimde yerimde sayiyorum :hulya:tek parmakta kaldim doktor acele etme diyor ama sabrimda kalmadi moralim cok bozuk oooffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
insallah birgün bu illeti yenebilirim
gerci sorunlardan zaman bulup egzersizde yapamiyorum yaaaa:delphin:

tek parmagı grdrebiliyormusun cnm moralini hiç bozma.kayganlaştırıcı kullanıyorsun dmi.2.parmagı anestolle devam edebilirsin hiç üzülme inş. sende yeneceksin allahın izniyle bir sorun olablrse bzlere sor buraya da sık grmeye çlş cnm.nefes egzerszlerini yap wc ye grip çıkarken.kegelide gnde 2-3 yada daha fazla yapmaya çlş

sanırımı bana uyarıda bulundu arkadaş ama ben şu an hamile değilim vajiliyim !!! vajili olduğum için bu sayfadayım....Eğer gerçekten hamilelik gibi bi durum varsa bu sayfadan değil o dediğiniz sayfadan yazarım...

sanırımı bana uyarıda bulundu arkadaş ama ben şu an hamile değilim vajiliyim !!! vajili olduğum için bu sayfadayım....Eğer gerçekten hamilelik gibi bi durum varsa bu sayfadan değil o dediğiniz sayfadan yazarım...

:))) boşver hpmize uyarı yptı işte anlıycn .gebe klsan gebeyim demişycnmi bze burada.çatlarız bz vallahi:))))

Selam ececim..yok henuz baslamadim..reglim bitmek uzere..bittikten sonra yavas yavas baslicam ins..gerci guya bu regli surecinde gidip kayganlastirici krem,,dilator falanda temin edicektim ama henuz bisey alamadim da..ama almayi dusunuyorum tabi..cunku ben dokunamiyorum bide parmagimi girdirmek dusuncesi bile beni kasiyor nedense..belki bu dilatorler ise yarar..bide doktorlarin tavsiye ettigini soyluyo arkadaslar..demekki ise yariyor ki doktor da tavsiye edebiliyor.. ole iste canim..nese ilgin icin tesekkurler.opuyorumnanaktan

canim bosver onlari onlar onemli degil almsasan da olur simdilik sadece aynayla bak dokunma bile bak bakalim bir hafta her gun bes dakka ondan sonra dusunuruz birlikte ne yapicagini

canımcım gerginliiğin konusunda bir fikrim yok ama bence bu şekilde düşünmemen gerekli sonuçta burda vajiyi yenen arkadaşımız hamile ve tabiki sevinicez ve bunu dile getircez yenemeyen arkadaşlarımız içinde kendileri ister özelden yazıyolar isterselerde burdan sorarlarsa cevap alabiliyorlar..

Bu durumdan şikayetçi olan varsa zaten yardım ister ve söyler düşüncesindeyim..

canim haklisin tabi ki yeni gelen bir bebege sevinmemek mumkun degil ama soyle de bir sey var dun gece girdim inan en az on sayfa bebek muhabbeti okudum vajinismusla ilgili sorulari samanlikta igne arar gibi buldm. herseyi paylasicaksak o zaman neden konu konu ayrilmis oyle degil mi. bir iki soru tamam da on sayfa bana da mantiksiz geldi

Teşekkürler canım. istemeden kendimi kasıyorum sanırım çok çalışıyorum çünkü egzersizlere.

mizmiz takiliyo yazmisin ya takilinca devam edip ittirmeye calisma cikar yeniden basla. goruceksin ki vajina icinden bi sivi cikiyo ordan bisey girmeye calisinca. zevk almanla alakali degil zevk almiyosun ya egzersizde oyle bile orasi sivi salgiliyo. o sivi yardimiyla tkilma gecicektir. zaten alistiktan sonra en bastaki tkailma da kalmicaktir

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazasmadim ama bazi sorunlar yasadim evde ama simdilik gecti gibi görünüyor ben parmak egzersizlerimde yerimde sayiyorum :hulya:tek parmakta kaldim doktor acele etme diyor ama sabrimda kalmadi moralim cok bozuk oooffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
insallah birgün bu illeti yenebilirim
gerci sorunlardan zaman bulup egzersizde yapamiyorum yaaaa:delphin:

tek parmaktan iki parmaga gecmeden once tek parmakla on onbes dakika egzersiz yap ondan sonra iki parmaga gec eger yanyana deniyosan kus sekline getirebilirsin parmaklarini ya da kus seklindeyse yan yana gtirebilirsin. ameliyat eldivenine parmaklarini gecirirsen daha rahat edebilirsin

he bi de her gun egzersiz yapmiyosan ondan da zorlanm is olabilirsin

Son düzenleme:

yok sana degil burada hamileyim yazan ve tebrik eden herkese yapilmis uyari. sen sonucta hakli olarak egzersizle ilgili bisey soruyosun. muhabbet cok uzadigi icin sikayet etmisler sanirim

mizmiz takiliyo yazmisin ya takilinca devam edip ittirmeye calisma cikar yeniden basla. goruceksin ki vajina icinden bi sivi cikiyo ordan bisey girmeye calisinca. zevk almanla alakali degil zevk almiyosun ya egzersizde oyle bile orasi sivi salgiliyo. o sivi yardimiyla tkilma gecicektir. zaten alistiktan sonra en bastaki tkailma da kalmicaktir

Aynen canım takılıyor gitmiyor zorlamıyorum. zorlasam da mümkün değil gitmesi zaten. çıkarıp tekrar deniyorum. yarım saat uğraştım olmadı 15 dk. bıraktım sonra tekrar denedim süper 20 tane yaptım. yaa anlamıyorum neden takılıyor bazen?
sıvıyada göremiyorum ben jellerden,,kremlerden..

Back
X