- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.041
Evet göremediğin için korku daha da azalıyor, birde kendimi kasmamayı başarsam. Peki sen egzersiz gibi şeyler yaptın mı sadece bu pozisyonumu deneyerek başardın ?
nasıl egzersiz yapabildin onunla çok fena yakıyor.bak bir yıkama jeli maduru da benim ama benimki biraz komikvajiyi yendikten sonra uygulama aşamasındayken jel bitti ve prezervatifin yanında numune verdikleri jel ve temizleme jeli vardı eşimden jeli istedim.neyse sonra bende bir acı bir yanma yangııınnn vaaaaarrrr diye bağırasım geldi meğer eşim yanlışlıkla temizleme jelini vermiş.sen bana süikast mı düzenledin diye söylendim durdum adama ben 11.5 cmde yenmıstım ama bukadar kolay olduğunu bilseydim okadar beklemezdim kesinlikle.senin zaferin de yakın görünüyor.en kısa zamanda kurutulursun inşallah
kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ?? [/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam onadaha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz
Canım Ben Bunu Zamanlaa Yeneceğine İnanıyorum. Zamanla Başka pozisyonlara geçersiniz önemli olan beyninee senin yön vermen. Eşin Neden İçine Boşalamıyo ?? Hızlı Yapamadığınızdan mı ?? Aslındaa Sen kendine tam olarak yendiğini anlatamamışsın. Sen Vajinismusu yendin. Artık her şekilde yapabilirsin. Korkucak gerçekten bişe yok. Hızlı bir şekilde git gel yapmasındada bişey yok. Hiç Bişey Olmazz. Artık İzin ver tam anlamıylaa olsun herşey. Kafana takma. Sakin Ol ve Bunu Herkesin Yaptığını düşün..
oh be aksam yıne oldu yapamıcam dıye cok korktum:))) baya bı ara verrmıstım anestolden dolayı bır sey hıssetmıyorum ama onsuzda alamıyorum cok ozel olacak ama vajıyı yenen arkadaslar organzm olayı ne durum da ? bende artık hıssetmek ıstıyorum uyustugu ıcın mı boyle oluyo acaba
kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep
Canım elektrikler kesildi evin neti gitti msn e giremiyorum:-(
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ??
Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artıkparmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın.
egzersiz olarak ne aparatı kullanmalıyım yanı mum aklıma geldı ama nasılolcuak mumu aldıgım gıbı mı kullanıcam bıraz yardm etsen cnm
Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.
[[/COLOR][/B]
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyseım.. sevgiler[/
sen yendın bu işi acı yok en azından bunu gormus oldun p... s denemesını de aparatı aldıgın şekılde dene nefes ve ıkınma teknıklerını unutma sakın ha olmadınmı o zaman sakın umutsuzluga kapılma bu gun olmazsa yarın sen bunu yeneceksın ınanıyorum
benim de doktorum erkekti. iyi de bir adama benziyordu ama göründüğü gibi çıkmadı malesef:/ neyse artık..
hah tamam o zaman, içim rahatladı şimdi :)
Kızlar vallaha cadılığım tutacak artık
Yahu biraz geçmiş sayfalara dönüp okuyun ama
O kadar vajina resmi paylaştım, duvar olmadığını göstermeye çalıştım... Ama kimse okumasın diye hazırlamadım ben onu
Sürekli yazmak benim için zor oluyor en azından profilime tıklayın yazdığım cevapları karıştırın sık sorulan sorular başlıklı olacak
Yok orada duvar yokkkkkkkkkkk, et parçası falan değil o , bastırınca giriyor içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?