- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.381
kızlar bu arada aranızda doktora giden bana dr önerecek kişi varmı bu arada ?
ist. anadolu yakasındayım.
daha önce jiinekologa gittim jel verdi kas gevsetici verdi dene dedi olmazssa psikytra git dedide ondan soruyorum
ayrıca kadın kontrol edicem ama cubuk sokmıcam demesine ragmen ayy felan dedim ama böyle yaparsan bakamam ne var bunda canım felan dedi iyice üzüldüm zaten kasmasam sana gelmem demiineyse eliyle dudakları actı baya tabiii tırsak ve canı az ben acıdı dedim baktı bi sorunun yok olmassa psikytara git dedi anlattım ama bana vajinismus olabilirsnde demedi yani beni pek aydınlatmadı basından savdı desem yeriiii . ALLAH yardımcımız olsun kızlar ama umarım sizin olumlu hbrleriniz sayesnde bugun olmadı 1 ay snra yenerim bende umarım
merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?
canım bende vajıyı yenıp devamını getıremeyenlerdenım doktora gıtmeyı düşünüyorum egerki yakınsak gıtcegım doktoru begenırsem tavsıye edıcem özel msj atamıyorum. ama şu varki doktora ısınmak guevenmeek cok onemli her ınsanın ısındıgı guvendıgı doktor farklı oluyo her hastaya aynı davranmayabiliyolar.rabbıım yardımcımız olsun.(
ben yendım ama devamını getıremıyorum eşim ya işten bunalıyo keyfı olmuyo o ogle olunca benımde hevesım kaçıyo yada ben eşime bi sebepten dolayı kızmış oluyorum ara uzuyo ümidimizi kestık sanki farkında olmadan ilk denememle son denemem arasında çok fark var ılk heeycanlıydım ama sonrası isteksizce iletişim eksikliği var(( ama eşimi cok sevıyorum oda bide vajınam etrafında uzak bı yerde siğil gibi bişiy çıktı ıkı üç tane bi ay once falan onu kafaya taktık araştırdım vajınal siğilmiş doktora gitmme gerekiyomuş hala gıdemedım aldırmasssam rahım agzı kanserı falan dıyodu.eşime dedim ondanmı uzaklaştı benden of yaaaa çok sabırsızım ben
canım sana ne oldu yenmiştin sen birlikte yenmiştik:26:
Mormutluluk sendemi bendensin yoksa? yanlış alıntı yapmışım. vajiyi yenip devamını getiremeyenlerdenim diye yazdığın yeri alıntı yapacaktm.
evet canım ya benım işim çok uzadıgı için toparlanamıyorum ıkı sene olduhem ist gelin geldim ailemden uzak olmak birsürü şey üstüste hemen olamıyo
ben yendım ama devamını getıremıyorum eşim ya işten bunalıyo keyfı olmuyo o ogle olunca benımde hevesım kaçıyo yada ben eşime bi sebepten dolayı kızmış oluyorum ara uzuyo ümidimizi kestık sanki farkında olmadan ilk denememle son denemem arasında çok fark var ılk heeycanlıydım ama sonrası isteksizce iletişim eksikliği var(( ama eşimi cok sevıyorum oda bide vajınam etrafında uzak bı yerde siğil gibi bişiy çıktı ıkı üç tane bi ay once falan onu kafaya taktık araştırdım vajınal siğilmiş doktora gitmme gerekiyomuş hala gıdemedım aldırmasssam rahım agzı kanserı falan dıyodu.eşime dedim ondanmı uzaklaştı benden of yaaaa çok sabırsızım ben
geçmiş olsun canım siğilleri ihmal etme olur muanlamadığım sizin ortam olmadığı için mi olmuyor yoksa deneme esnasında mı olmuyor?psikoloji çok önemli gerçekten.bugün biz de eşimle bunu konuştuk.Benim işle ilgili problemlerim vardı bir de ayağım ve dizim çok şiddetli ağrıyordu bundan dolayı vajinin üstüne düşememiştim.çok şükür şuan hepsini atlattık.eşin senden neden uzaklaşsın ki kuzum dediğin gibi işte huzurlu değilse ister istemez sana yansıyordur.eee tabi vaji dönemini de düşünecek olursak kolay bir şey değil.herşey düzelir merak etme.sen daha iyi bilirsin gerçi ama şöyle başbaşa güzel bir yemek yeseniz de sorunlarını dile getirsen.sonra belki deneme de yaparsınız.
doktora gıdıcem evet inş:26: ortam olmuyo sanki bana göre ilk yatıgımda eşim çok hevesliydi o hevesını ıstıyorum onda bulamayınca bende heves kalmıyo istenmedıgımı becermedıgımı düşünüyorum ögle hissettiriyo.ben susarım susarım bi konsuurm tam konusurum.susmalarım uzun sürdügü için başlayamıyoruz.neyse kızlarr sizin kafanızıda karıştırmıyım ben allah razı olsun hepinizden sevıyorum sizi :))
canlarrrrrrrrııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
canım mesajların geldi okudum ck teşekkür ederm sana ve diger kızlara yeni üyeyim diye msj atamıyorum bunu bilmeni istrm hatta bir daha aynı sekilde yazmıstım yeni üyeyim diye cevap atamadm diye. doktora giteyide düşünüyorum ama bildiğiinz önerdiğiniz dr varmı daha önce kadın doguma gittim kontrol etti vjel verdi kas gevsetici verdi olmssa psikatra git dedi ama önerdiğiniz bi dr varmı anadolu yakasında ? ben tek basıma yapamıcam sanırım denmeye calısıcam gene amaa bilmiyorum burdaki güzel haberlri aldıkca hevesim artıyo ama cok tırsagım ben
arkadaşlar.. ben egzersizlere dün yeniden başladım.. regliy dönemim geçti... 10 tane kulak çöpünü bir araya getirip üstüne pamuk sardım... yapabildim.. ama şu mumlarla yapamıyorum... illa mumla yapmam gerekiyor mu?? kulak çöpüyle devam etsem olur mu?? kulak çöpüyle bunu yenen yok mu??
kızlar bu arada aranızda doktora giden bana dr önerecek kişi varmı bu arada ?
ist. anadolu yakasındayım.
daha önce jiinekologa gittim jel verdi kas gevsetici verdi dene dedi olmazssa psikytra git dedide ondan soruyorum
ayrıca kadın kontrol edicem ama cubuk sokmıcam demesine ragmen ayy felan dedim ama böyle yaparsan bakamam ne var bunda canım felan dedi iyice üzüldüm zaten kasmasam sana gelmem demiineyse eliyle dudakları actı baya tabiii tırsak ve canı az ben acıdı dedim baktı bi sorunun yok olmassa psikytara git dedi anlattım ama bana vajinismus olabilirsnde demedi yani beni pek aydınlatmadı basından savdı desem yeriiii . ALLAH yardımcımız olsun kızlar ama umarım sizin olumlu hbrleriniz sayesnde bugun olmadı 1 ay snra yenerim bende umarım
canım ben doktorla yendim anadolu yakasında saygın beye gittim.o tarafta başka doktor varmı bilmiyorum.umut yeşım hanıma gidiyo onada bir sor istersen doktorundan memnundu bildiğim kadarıyla ama sen genede pes etme kendin biraz uğraş.o parayla balayı yaparsın
Merhaba saygın beyin ismini duyunca yazmak istedim.Bende kendisinde tedavi oluyorum.En son aşamayı da geçtim.Ama araya regl girdi henüz deneme yapamadım.Bütün aparatları yapmama rağmen yine de aklımda ya olmazsa düşüncesi var.Sen yendin mi?Yendiysen birkaç şey sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?