Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler güzelim:124: işte bu hızla devam elinden geldikçe vakit buldukça yapmak lazım yapmamız lazım yavaş yavaş alışıyoruz artık şükürler olsun

Son düzenleme:
Kızlar içimi ferahlattınız Allah razı olsun hepinizden. tekrar başa dönmek istemem. ben dediğiniz gb ilişki öncesi mumumla tekrar bi görüşeyim....zaten ben istemiodum pek hani hiç istekli ve hazır değildim... İnşallah yaparım kızlar..

canım bende vajıyı yenıp devamını getıremeyenlerdenım doktora gıtmeyı düşünüyorum egerki yakınsak gıtcegım doktoru begenırsem tavsıye edıcem özel msj atamıyorum. ama şu varki doktora ısınmak guevenmeek cok onemli her ınsanın ısındıgı guvendıgı doktor farklı oluyo her hastaya aynı davranmayabiliyolar.rabbıım yardımcımız olsun.(

merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?

ben yendım ama devamını getıremıyorum eşim ya işten bunalıyo keyfı olmuyo o ogle olunca benımde hevesım kaçıyo yada ben eşime bi sebepten dolayı kızmış oluyorum ara uzuyo ümidimizi kestık sanki farkında olmadan ilk denememle son denemem arasında çok fark var ılk heeycanlıydım ama sonrası isteksizce iletişim eksikliği var(( ama eşimi cok sevıyorum oda bide vajınam etrafında uzak bı yerde siğil gibi bişiy çıktı ıkı üç tane bi ay once falan onu kafaya taktık araştırdım vajınal siğilmiş doktora gitmme gerekiyomuş hala gıdemedım aldırmasssam rahım agzı kanserı falan dıyodu.eşime dedim ondanmı uzaklaştı benden of yaaaa çok sabırsızım ben

canım sana ne oldu yenmiştin sen birlikte yenmiştik:26:

Mormutluluk sendemi bendensin yoksa? yanlış alıntı yapmışım. vajiyi yenip devamını getiremeyenlerdenim diye yazdığın yeri alıntı yapacaktm.

Son düzenleme:
evet canım ya benım işim çok uzadıgı için toparlanamıyorum ıkı sene oldu hem ist gelin geldim ailemden uzak olmak birsürü şey üstüste hemen olamıyo

Cnm üzülme, benimde neredeyse 1 sene olacak yeni yeni yendim ama bugun denedik yine eskisi gb kastım ittim eşimi, ama kızlar sağolsun toparlandım sayelerinde, yine gaza geldim yapıcaz inş. yine, sende yapacaksın..

geçmiş olsun canım siğilleri ihmal etme olur mu anlamadığım sizin ortam olmadığı için mi olmuyor yoksa deneme esnasında mı olmuyor?psikoloji çok önemli gerçekten.bugün biz de eşimle bunu konuştuk.Benim işle ilgili problemlerim vardı bir de ayağım ve dizim çok şiddetli ağrıyordu bundan dolayı vajinin üstüne düşememiştim.çok şükür şuan hepsini atlattık.eşin senden neden uzaklaşsın ki kuzum dediğin gibi işte huzurlu değilse ister istemez sana yansıyordur.eee tabi vaji dönemini de düşünecek olursak kolay bir şey değil.herşey düzelir merak etme.sen daha iyi bilirsin gerçi ama şöyle başbaşa güzel bir yemek yeseniz de sorunlarını dile getirsen.sonra belki deneme de yaparsınız.

doktora gıdıcem evet inş :26: ortam olmuyo sanki bana göre ilk yatıgımda eşim çok hevesliydi o hevesını ıstıyorum onda bulamayınca bende heves kalmıyo istenmedıgımı becermedıgımı düşünüyorum ögle hissettiriyo.ben susarım susarım bi konsuurm tam konusurum.susmalarım uzun sürdügü için başlayamıyoruz.neyse kızlarr sizin kafanızıda karıştırmıyım ben allah razı olsun hepinizden sevıyorum sizi :))

cnm ben de aynı şeyleri yaşıyorum bazen eşimle durduk yere tartışabiliryoruz ama Allahtan uzun sürmüyor çabuk barışıyoruz büyütmemk lazım bu gibi durumları hassaslaştık çünkü iyce her iki tarafta bu duurmdan dolayı, bu vaji gerçekten hepimizi yıprattı hele de sürelerin uzaması sinirleri daha da gerdi ama bak yendik ne güzel yavaş yavaş sorunlar da bitecek inşş siğil için de bir an önce doktora git cnm ihmal etme o da geçecektir tedaviyle merak etme

özel atamadığını biliyorum ama foruma da mesajı aldım yazmadın, o yüzden gidip gitmediğinden emin olamamıştım.

anadolu yakasında yeşim yerçok diye bi jinekolog var. burdan umuut ona gidiyor. sanırım çok memnun, görürsen ona sorarsın. bir de saygın bey var sanırım bağdat cad. yeri. ona gidenler de memnundu diye hatırlıyorum. ama tedavi ücretleri bir hayli yüksek. sen denemekten bile korkuyor, kaçınıyorsun. vakit kaybedeceğine dr. yardımı alman belki seni daha çabuk ilerletir.

arkadaşlar.. ben egzersizlere dün yeniden başladım.. regliy dönemim geçti... 10 tane kulak çöpünü bir araya getirip üstüne pamuk sardım... yapabildim.. ama şu mumlarla yapamıyorum... illa mumla yapmam gerekiyor mu?? kulak çöpüyle devam etsem olur mu?? kulak çöpüyle bunu yenen yok mu??

Kulak çöpü ya da mum fark etmez önemli olan oraya birşeylerin girmesi ben de kulak çöpüyle başladım sonra muma geçtim kalınlaştırarak devam ediyorum ama çok yavaş gidiyorum bazı arkadaşlar 2 haftada hallediyor ben temmuzdan beri ara vere vere egzersiz yapmaya çalışıyorum evliliğim 2 yılı geçti çevremdeki herkes hamile yaşıtlarım ikincileri yapıyor o kadar moralim bozuluyor ki sahte gülüşlerde bulunmaktan çok yoruldum bir de demiyorlar mı sıra sende diye iyice bunalıyorum her egzersizden sonra eğer iyi olursa o kadar seviniyorum ki demek ki eşimle yapsam havalara uçucam kimbilir nasıl bir mutluluktur ya inşallah Allahım hepimize bu mutluluğu nasip eder bazı günler çok iyi yapıyorum bazen itiyorum girmiyor aparat kalınlaştıkça gözümde büyüyor ama yaptıkça da güvenim geliyor inşallah hepimiz çözeriz kolay gelsin...

canım ben doktorla yendim anadolu yakasında saygın beye gittim.o tarafta başka doktor varmı bilmiyorum.umut yeşım hanıma gidiyo onada bir sor istersen doktorundan memnundu bildiğim kadarıyla ama sen genede pes etme kendin biraz uğraş.o parayla balayı yaparsın

Merhaba saygın beyin ismini duyunca yazmak istedim.Bende kendisinde tedavi oluyorum.En son aşamayı da geçtim.Ama araya regl girdi henüz deneme yapamadım.Bütün aparatları yapmama rağmen yine de aklımda ya olmazsa düşüncesi var.Sen yendin mi?Yendiysen birkaç şey sormak istiyorum.

yendim canım baya oldu .sora tabi ne sormak ıstıyosan elimden geldiğince cevap veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…