- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.361
canım mesajların geldi okudum ck teşekkür ederm sana ve diger kızlara yeni üyeyim diye msj atamıyorum bunu bilmeni istrm hatta bir daha aynı sekilde yazmıstım yeni üyeyim diye cevap atamadm diye. doktora giteyide düşünüyorum ama bildiğiinz önerdiğiniz dr varmı daha önce kadın doguma gittim kontrol etti vjel verdi kas gevsetici verdi olmssa psikatra git dedi ama önerdiğiniz bi dr varmı anadolu yakasında ? ben tek basıma yapamıcam sanırım denmeye calısıcam gene amaa bilmiyorum burdaki güzel haberlri aldıkca hevesim artıyo ama cok tırsagım ben
ya kızlar moralim aşırı derece bozuk. biliyorsunuzdur ben bu vajiyi yenmiştim. 3. denemeyi de yapmıştık ama 4. denememiştik. 5-6 gün falan geçti galiba. bugun deneyecektik. ya ben yapamadım yine eskisi gibi eşimi yaklaştıramadım. nefes aldım falan ama olmadı baya denedik yok, elimde olmadan yine kastım kendimi, eşiminde morali bozuldu kalktı, bende ona kızdım ara vermeseydik falan diye. yine mi başa döndüm yaa
sürekli negatif kelimelerle tanimliyorsun kendini =(
korkman cekinmen o kadar normal ki. ama burada egzersiz yapanlardan kimse bayila bayila bu ise baslamadi. hepimiz korktuk. bacaklar titredi, el titredi, midemiz bulandi, bayilacak gibi olduk, tansiyon düstü... ögürdük, agladik. bunlari yasaman cooook normal. istemsiz.
biraz daha üzerine düsüp gayret et. daha yeni basladin, egzersiz fikrine alisman icin bir süre gerekiyor belki. baslarda sadece dokunma hissine alistir orayi.
basa dönmezsin, bu yasadigin da cok normal. eskiye döndüm diye düsünmeden baska bir zaman (kafanda en ufak olumsuz bir düsünce olmadigi zaman) tekrar deneyin. icini rahatlatmak icin minik bir egzersiz seansi yapabilirsin.egzersizi sorunsuz yapacagina eminim. sen yendin ve bitti. moralini bozma.
bende emla kullandım ama gram uyusturmadı ve jel de bişeye yaramıyor eşimle sevişirken sulanıyo tam ilşkiye giricez hemen kuruyo anlamadık gitti
ayrıca ıkınıyorum incelemeye calısıyorum hem ıkınıp hem vajin dudaklarını acıp hemde aynayla bakmak hemde parmakla ugrasmak yapamıyorum offben napcam yaa gitgide kötü oluyorum herkes soruyor bıktım artık
canım ben de emlayı ilk denememde sadece dışına sürmüştüm hiç işe yaramadı bu sefer dışına ve içine sürdüm yalnız bendeki emla %5 yazıyo üzerinde, 5 tane küçük tüpü var, tüpün yarısından biraz az kullandım bide tüpler tek kullanımlık yani bi kere açınca o an kullanmazsan uyuşturmuyor.ilk 2 dk yaktı sonra geçti hemen bepahetnden sürdüm çok az jele falan gerek kalmadı..
benimde p...s yaklasınca kuruyo resmen kapanıyodu orası kendimi oakdar cok kasıyormusumki hala arada kasıyorum ama nefes ve parmak egzersizi gerçekten işe yaradı. bide ıkınınca orası rahatlıyor ama öle bariz açılmıyor.aynda cok ugraşırdım ıkınarak açıldıgını görmeyi.. sen parmagına bepahtenden sür bi güzel nefes egzersizi yap işaret parmagının ilk bogumunu alsan yeter sonra inan yavaş yavaş gerisi geliyor..
teşekkür ederim umarım ben ve ben gibilerde bi an evvel kurtulur bu dertten
ben elimden geldigince herzaman yardımcı olurum sana.. samimiyetimle söylüyorum ben bile bu kadar kısa sürede yeniyorsam gerçekten çaresi olan bi dertmiş bu:=) çünkü benim canım aşırı tatlı,agrı eşigim çok düşük,stresli bir geçmişim var:) buna ragmen yenebildim.. lütfen olumlu düşün.. önce yapabilirim de sonra egzersize başla.. ben ilk okudugumda forumda parmaklar mumlar falan midem bulanmıştı imkansız dedim oturdum agladım.. bi hafta foruma giremedim bile.. kabullenemedim.. ama inan ilk egzersizi aşınca başardıgını görünce insan tekrar yapmak istiyoo.. demek ki orası kapalı degilmiş diyo:) ben 4 aylık evliyim egzersize başlayalı yaklasık 10 gün oldu.. yeter ki iste 1 haftada bile yenebilirsinn.. önce bi inan lütfen..
ya kızlar moralim aşırı derece bozuk. biliyorsunuzdur ben bu vajiyi yenmiştim. 3. denemeyi de yapmıştık ama 4. denememiştik. 5-6 gün falan geçti galiba. bugun deneyecektik. ya ben yapamadım yine eskisi gibi eşimi yaklaştıramadım. nefes aldım falan ama olmadı baya denedik yok, elimde olmadan yine kastım kendimi, eşiminde morali bozuldu kalktı, bende ona kızdım ara vermeseydik falan diye. yine mi başa döndüm yaa
canı sen basardınmı yani artık eşinle sıkılmadan ilişkiye giriyomusun
dediğin gibi anlatılanları duydukca olumlu düşünüyorum ama cok tırsagım ve canıma düşkünüm
yanımda oldugun için teşekkürler.
rabbm hepimize yardımcı olsun
ben en taze gelinim yani daha bu sabah oldu :) kahkaha ve göz yaşlarıyla girebildim ilk ilişkime başardım diye ilk kez sevinç gözyaşı döktüm hayatımda.. baktım inanamadım tamamı girmiş bide dokunuorum benmi yanlış görüyorum diye:)) bu boyuttaydım yani düşün.. egzersizden sonra başarabildim 4 ay boyunca ucunu bile alamıyrdum ben resmen kapanıyodu orası.. forumda başarı hikayelerini okudum baktım ki egzersiz yapmadan yenen yok.. mum, aparat ya da parmak.. 1 hafta boyunca düşündüm egzersiz yapmak zorundayım dedimm ve başladım 5 kere egzersiz yaptım üsteli bana kadın dogum uzmanı zarın ortasındaki delik cok kucuk dedi yani normalin yarısı kadar falanmıs buna ragmen esnedi orası egzersizde hiç kırmızı bile gelmedi
Canımm çokkkk sevindim sanki kendimmm başardımm...:))yaze gelinsin artık hayırlı olsun..inşaallah birgün bizde veririz bu haberiiii burdann...tebrikleeeerr .buarada bi sorum olacak;toplam ne kadar zamanda başardın...??
canım senin adına sevindim süper ama arayı sogutma her gece her gece eşinle kaynas ohh ne güzel yaaa
darısı bizleree inşallahhh :) cokk istiyorum ama işte tık yok
canım senin adına sevindim süper ama arayı sogutma her gece her gece eşinle kaynas ohh ne güzel yaaa
darısı bizleree inşallahhh :) cokk istiyorum ama işte tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?