- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.421
Evet aynı şekilde şu yön bulma sorunu bende de var.Ne zaman tedavi oldun sen? ve ne kadar sürdü?ben baya uzattım gibi geliyo.Bide ilk deneme için herhangi bir tavsiyen var mı?Kusura bakma çok şey sordum ama anlarsın işte....
teşekkür ederim cnm msj aldım yeni üyeym ya cvp veremedm. valla cok pahalı geldi bana. ama iyileşmene sevindm degmiş verdiğin para umut adlı üyeyi bulamadım ama yeşim yerçok adlı dr u incelicem bakalım bi yerlerden baslamak lazım cunkuu ister istemez eşler arasında görülmeyen sorunlar cıkıyo ve herkese yalandan güler yüzlü davranmak cok kötü hisettiriyo
sor tabi canım.benimde uzun sürmüştü idrar yolllarını tahrişten mantar flaan derken sorunlarım oldu uzadı ama olsun ilk denemedede cok kolay oldu.ben yeneli 6-7ay oldu canım.ilk denemeyı hemen regl sonrası yap o dönem cok rahat oluyo.birde aparatla yapıp hemen peşıne p..s dene oyle kolay olcakki şaşırcaksın bumuymuş diyeceksin emin ol anlamıycaksın bileee.
Umarım sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırım bende.Yardımların için çok sağol.
yeşim yerçok dr hnma tedavi olan ve memnun kalan cözüm alan fiyat aralıgıyla birlikte beni aydınlatabilirmi ?????
fiyat pahalı haklısın canım sen bence yeni başladın biraz uğraş baktın yapamıyosun o zamn doktor düşün umut bugunlerde görunmuyo girince görur oda sana bilgi verir.inşallah en kısa sürede yenersin
bahsettıgın doktora gıtmedım ama gecen sene arayıp gorusmustum 2000 tl ıstıyordu
onun yontemı ıle cogumuz yendık yanı doktora gıtmeden paramız cebımızde kaldı ...
Kulak çöpü ya da mum fark etmez önemli olan oraya birşeylerin girmesi ben de kulak çöpüyle başladım sonra muma geçtim kalınlaştırarak devam ediyorum ama çok yavaş gidiyorum bazı arkadaşlar 2 haftada hallediyor ben temmuzdan beri ara vere vere egzersiz yapmaya çalışıyorum evliliğim 2 yılı geçti çevremdeki herkes hamile yaşıtlarım ikincileri yapıyor o kadar moralim bozuluyor ki sahte gülüşlerde bulunmaktan çok yoruldum bir de demiyorlar mı sıra sende diye iyice bunalıyorum her egzersizden sonra eğer iyi olursa o kadar seviniyorum ki demek ki eşimle yapsam havalara uçucam kimbilir nasıl bir mutluluktur ya inşallah Allahım hepimize bu mutluluğu nasip eder bazı günler çok iyi yapıyorum bazen itiyorum girmiyor aparat kalınlaştıkça gözümde büyüyor ama yaptıkça da güvenim geliyor inşallah hepimiz çözeriz kolay gelsin...
Evet cnm ben tedavi oldum onda yesim hanimda memnunumda sihirli bsey yok ama egzersizi kendi yapio sadece ....2500 liramalesef burda yapilan egzersizi dr yapio cnm....ben bi turlu yapamamistimda (((((
ovv ovvv cok pahalı beeeinş. dr a grek kalmadan çözeriz. neyse iyi geceler..
merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?
Günaydın arkadaşlar nasılınz özledm sizleri...
Yenen arkadaşlara bi sorum olacak; vaji sonrası bi süre sonra isteksizlik yaşayanlar var mı? İlk yendiğimde denemek için can atıyordum artık görev olarak görmeye başladm öyle olunca yeterli kayganlıkta olmuyor doğal olarak..var mı önerisi olan(
Yenen arkadaşlara bi sorum olacak; vaji sonrası bi süre sonra isteksizlik yaşayanlar var mı? İlk yendiğimde denemek için can atıyordum artık görev olarak görmeye başladm öyle olunca yeterli kayganlıkta olmuyor doğal olarak..var mı önerisi olan(
Kuzumm benimm İyiyimm. Vajiyi yenen arkadaşlar demişsinnBen yeneli bayaa oldu ama bilgilendirme verebilirimm istersen kuzum.
Merhaba kuzum. Nerelerdesin valahi bizde özledik seni.. Neden İsteksizlik oluyo anlayamadım amaa. Mesela 1 gün yapmayın bakalım öteki gün canın mutlaka ister. Ne acaba yediğin bişeylermi dokunuyo yada bir rahatsızlığın mı var.Bunlardan kaynaklanan şeyler olabilirr amaa bilemedim ki:18::18::18::26::26::26:
yavruuuummm biz de seni özledik hoşgeldino isteksizlik geçirdiğin rahatsızlık ve ilaçlarla ilgili bence relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?