Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sor tabi canım.benimde uzun sürmüştü idrar yolllarını tahrişten mantar flaan derken sorunlarım oldu uzadı ama olsun ilk denemedede cok kolay oldu.ben yeneli 6-7ay oldu canım.ilk denemeyı hemen regl sonrası yap o dönem cok rahat oluyo.birde aparatla yapıp hemen peşıne p..s dene oyle kolay olcakki şaşırcaksın bumuymuş diyeceksin emin ol anlamıycaksın bileee.

fiyat pahalı haklısın canım sen bence yeni başladın biraz uğraş baktın yapamıyosun o zamn doktor düşün umut bugunlerde görunmuyo girince görur oda sana bilgi verir.inşallah en kısa sürede yenersin

Umarım sorunsuz ve kolay bir şekilde atlatırım bende.Yardımların için çok sağol.

yeşim yerçok dr hnma tedavi olan ve memnun kalan cözüm alan fiyat aralıgıyla birlikte beni aydınlatabilirmi ?????

bahsettıgın doktora gıtmedım ama gecen sene arayıp gorusmustum 2000 tl ıstıyordu
onun yontemı ıle cogumuz yendık yanı doktora gıtmeden paramız cebımızde kaldı ...

fiyat pahalı haklısın canım sen bence yeni başladın biraz uğraş baktın yapamıyosun o zamn doktor düşün umut bugunlerde görunmuyo girince görur oda sana bilgi verir.inşallah en kısa sürede yenersin

hem o dr bana daha yakın anadolu yakasında netten arastırdım bakayım olmadı bir doktora gideyim dedim en azından bi kac kişinin gittiği ve memnun kaldıgına gitmek istedm umarım sonuc alırız.teşekkür ederim hepinize.İyi geceler

Evet cnm ben tedavi oldum onda yesim hanimda memnunumda sihirli bsey yok ama egzersizi kendi yapio sadece ....2500 lira malesef burda yapilan egzersizi dr yapio cnm....ben bi turlu yapamamistimda(((((

bende temmuzdan beri yapmaya çalışıyorum... yönünü bir türlü bulamadım... ama boş ver bizde başaracağız ... herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz.. onlardan bir eksiğimiz yok sonuçta.. bozma morelini... sen muma geçmişsin bak.. bence az kaldı senin sonuca ulaşmana.. rahat tut içini... sende bir gün anne olacaksın... hiç merak etme..bu arada bu dönemde ben çok fazla ortamlara girmemeye çalışıyorum... çünkü kadın ortamında açılan konular belli... sana da kolay gelsin... yapacağız emin ol

Evet cnm ben tedavi oldum onda yesim hanimda memnunumda sihirli bsey yok ama egzersizi kendi yapio sadece ....2500 lira malesef burda yapilan egzersizi dr yapio cnm....ben bi turlu yapamamistimda(((((

umuttttttt kız sen ne yaptın bakım hep aklımdasın yendımı dıyee su avatarını degıs canım ya motıvasyonunu yuksek tut
ılk geldıgnde nasıldın sımdı ne asamadasın bı dusun ve kendıne gel bakımm :)

ovv ovvv cok pahalı beee inş. dr a grek kalmadan çözeriz. neyse iyi geceler..

Siz bilirsiniz tabi ama.. bencede çözersiniz bir çok arkadaşımız bende dahil burası sayesinde yendik (hoş ben en sonuncuda yapamadım ama ) kendinize inanının bu vajinin üstüne üstüne gidin ve egsersizlere ara vermeyin. İnşallahhhh hepiniz yapacaksınız...

Günaydın arkadaşlar nasılınz özledm sizleri...

Yenen arkadaşlara bi sorum olacak; vaji sonrası bi süre sonra isteksizlik yaşayanlar var mı? İlk yendiğimde denemek için can atıyordum artık görev olarak görmeye başladm öyle olunca yeterli kayganlıkta olmuyor doğal olarak..var mı önerisi olan (

merhaba kızlar nasılsınız?egersizci arkadaşlar ne durumdasınız yardımcı olabliceğim bir durum varsa elimden geleni yapmaya hazırım.vajiyi yenen arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor?

Kuzumm benimm İyiyimm. Vajiyi yenen arkadaşlar demişsinn Ben yeneli bayaa oldu ama bilgilendirme verebilirimm istersen kuzum.

evet canım bende de oldu öyle bir durum. sanırım bu da psikolojik. öneri bana da lazım ama işte biz kadınların istekli olması o anlık bişey değil daha öncesinde bedenimiz buna hazırlıyor kendini. gün içinde de olumlu şeyler düşünmemiz lazım...

Merhaba kuzum. Nerelerdesin valahi bizde özledik seni.. Neden İsteksizlik oluyo anlayamadım amaa. Mesela 1 gün yapmayın bakalım öteki gün canın mutlaka ister. Ne acaba yediğin bişeylermi dokunuyo yada bir rahatsızlığın mı var.Bunlardan kaynaklanan şeyler olabilirr amaa bilemedim ki:18::18::18::26::26::26:

yavruuuummm biz de seni özledik hoşgeldin o isteksizlik geçirdiğin rahatsızlık ve ilaçlarla ilgili bence relax

Kuzumm benimm İyiyimm. Vajiyi yenen arkadaşlar demişsinn Ben yeneli bayaa oldu ama bilgilendirme verebilirimm istersen kuzum.

hahah sen sus zaten turbo jet hızındasın onu biliyoruz maşallah kuzumaBerayyyy biz de artık hızlandık piyuuuuu çok mutluyumm yaşasın

Son düzenleme:

Yavrum zaten 1 haftadır olmuyor ya ilaç kullanıyordum fitil vermişti doktor ilişki yasak dedi 1 hafta bittiğinde denedik ama onu mutlu etmek içindi bn hiçbişi hissetmedm hatta bitse hemen dedim hiç böyle olmamıştı böyle olsun istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…