Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar:16: tam rapor vermeye gelmiştim ki bir baktım Althea benden önce davranmışsın canım birlikte ilerliyoruz senle ya ne güzel:32:
biz de 5.yi yaptık her şey iyi güzel gerçeKleşiyor olması gerektiği gibi ama ben de şu var 5.ci de azalır diye düşünüyordum ama aynı, ilk başı girerken rahat ama başı girdikten sonra geldiği bir bölge var orası biraz zorluyor beni sanki yanma var gibi, eşim için sorun yok da ve orayı geçtikten sonra da rahatlıyorum bir de hepsi girdikten sonra daha çabuk rahatlar oldum,bir de hep klasik pozisyonda deniyoruz değiştirmeli miyim yoksa alışana kadar devam mı

BU SİTENİN SAYESİNDE YENDİM BU SABAH OLDU KIZLAR:) ŞOKDAYIM... İNANAMIYORUM... TOPLAMDA 5 EGZERSİZ YAPTIM KENDİ İKİ PARMAGMDAN SONRA DUN AKSAM EŞİMN İŞARET PARMAGI SONRADA ORTA PARMAGNI RAHTLIKLA ALDIM AMA ONUN İKİ PARMAGINI ALMAK İSTEMEDİM COK KALIN OLDUGU İÇİN P..Sİ ALIRIM DİE DÜŞÜNDÜM. BU SABHTA ÖLESİNE DENEYELİM DEDİK TABİ İKİMİZDE DE UMUT YOK BEN EMLA SÜRDÜM İÇİNE BİRAZ BİRAZDA BPTHN KENDİ ORTA PARMAGIMI ALDIM SONRADA EŞİM ÜSTÜ BEN ALTTA Bİ BAKTIM YARISI GİRMİŞ İNANAMADIM NASI OLDU NOLDU :) KAHKAHA ATIYORUM Bİ YANDAN AGLIYORUM SONRA TAMAMI GİRDİ ÇOK AZ YANIYO OKDAR MEGER NE KADAR BÜYÜTMÜŞÜM GÖZÜMDE... OLDU DİYE YAZANLARI KUYUNCA ÖZENİRDİM BENDE BİGÜN BUNU DİYEBİLECEKMİYİM DİYE:) HADİ DURMAYIN KIZLAR EGZERSİZ YAPIN BOL BOLLL... Şekerpare canım tiyoların ve motiven için çok sagol..

aaaa inanmıyorum sen benden de hızlı çıktın canım ya süpper bundan iyi haber olamaz:46: :46::46::46:halayı hakettin şimdi hadi tüm halaylar sana yeni gelinimiz TİPİCANa gelsin tey tey tey :64::64::64::64::64::64::64::64: yuppiii:123::123: :62::62::62:

BU SİTENİN SAYESİNDE YENDİM BU SABAH OLDU KIZLAR:) ŞOKDAYIM... İNANAMIYORUM... TOPLAMDA 5 EGZERSİZ YAPTIM KENDİ İKİ PARMAGMDAN SONRA DUN AKSAM EŞİMN İŞARET PARMAGI SONRADA ORTA PARMAGNI RAHTLIKLA ALDIM AMA ONUN İKİ PARMAGINI ALMAK İSTEMEDİM COK KALIN OLDUGU İÇİN P..Sİ ALIRIM DİE DÜŞÜNDÜM. BU SABHTA ÖLESİNE DENEYELİM DEDİK TABİ İKİMİZDE DE UMUT YOK BEN EMLA SÜRDÜM İÇİNE BİRAZ BİRAZDA BPTHN KENDİ ORTA PARMAGIMI ALDIM SONRADA EŞİM ÜSTÜ BEN ALTTA Bİ BAKTIM YARISI GİRMİŞ İNANAMADIM NASI OLDU NOLDU :) KAHKAHA ATIYORUM Bİ YANDAN AGLIYORUM SONRA TAMAMI GİRDİ ÇOK AZ YANIYO OKDAR MEGER NE KADAR BÜYÜTMÜŞÜM GÖZÜMDE... OLDU DİYE YAZANLARI KUYUNCA ÖZENİRDİM BENDE BİGÜN BUNU DİYEBİLECEKMİYİM DİYE:) HADİ DURMAYIN KIZLAR EGZERSİZ YAPIN BOL BOLLL... Şekerpare canım tiyoların ve motiven için çok sagol..

tebrikler.. hızlı çıktın maşallah:nazar::nazar::nazar: halaylar sana:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sagol canım ya valla bende inanamıyorum halaa.. bide bana doktor zar kalın cok kanar gerekirse hemen gelin tampon koyalım demişti ama toplasan 3 damla bişe oda pempe yanii.. egzersizin sayesinde yendim 3 dr gittim üçüde egzersiz yap demedi kafanda bitiyo dedi tamam kafa tabilki önemli ama egzersizi yaptıkca kafa anlıyo olacaagını:)) emlanında etkisi var uyuştrdu 5 dk da umarım emlasızd başarılı olurum canım

sagol canım ya valla bende inanamıyorum halaa.. bide bana doktor zar kalın cok kanar gerekirse hemen gelin tampon koyalım demişti ama toplasan 3 damla bişe oda pempe yanii.. egzersizin sayesinde yendim 3 dr gittim üçüde egzersiz yap demedi kafanda bitiyo dedi tamam kafa tabilki önemli ama egzersizi yaptıkca kafa anlıyo olacaagını:)) emlanında etkisi var uyuştrdu 5 dk da umarım emlasızd başarılı olurum canım

o doktorlar yok mu bazıları gerçekten insanı daha da tedirgin ediyor korkacağı yoksa da korkuyor insan:19:,ya da direk psikoloğa yönlendiriyolar,kendileri yaşamadığı için pek anlayamıyolar biizm ruh halimizi:17:,evet egzerszi yapınca da kanama çok az oluyor hafif bişi bazılarından gelmiyor bile o yüzden korkulacak hiç bişi yoktu sen de üstesinden geldin artık gördün olduğunu bundan sonra daha kolay olcak merak etme emlasız da başaracaksın, ben mesela bu 5. denemede jel,bepanten hiçbişi kullanmadım ve yeterli geldi bendeki ıslaklık çok şükür sen de zamanla kremlerden kurtulacaksın kafan rahatsa yeterince sen de rahatsın:34:

bende emla kullandım ama gram uyusturmadı ve jel de bişeye yaramıyor eşimle sevişirken sulanıyo tam ilşkiye giricez hemen kuruyo anlamadık gitti
ayrıca ıkınıyorum incelemeye calısıyorum hem ıkınıp hem vajin dudaklarını acıp hemde aynayla bakmak hemde parmakla ugrasmak yapamıyorum off :( ben napcam yaa gitgide kötü oluyorum herkes soruyor bıktım artık :(

bende emla kullandım ama gram uyusturmadı ve jel de bişeye yaramıyor eşimle sevişirken sulanıyo tam ilşkiye giricez hemen kuruyo anlamadık gitti
ayrıca ıkınıyorum incelemeye calısıyorum hem ıkınıp hem vajin dudaklarını acıp hemde aynayla bakmak hemde parmakla ugrasmak yapamıyorum off :( ben napcam yaa gitgide kötü oluyorum herkes soruyor bıktım artık :(

cnm benim, jel nasıl işe yaramıyor anlamadım:28: ben azcık sürdüğüm halde kapkaygan oluyor orası jelin kaliteli olmayabilir,başka bir jel al dene kızlar ultrason jeli kullanıyor ve iyi olduğunu söylüyorlar ondan alabilirsin hem de ucuz ve bol
bu söylediklerini daha kolay yapmak için de sana özelden mesaj atacam onları uygula bir de belki kolayına gelir

cnm benim, jel nasıl işe yaramıyor anlamadım:28: ben azcık sürdüğüm halde kapkaygan oluyor orası jelin kaliteli olmayabilir,başka bir jel al dene kızlar ultrason jeli kullanıyor ve iyi olduğunu söylüyorlar ondan alabilirsin hem de ucuz ve bol
bu söylediklerini daha kolay yapmak için de sana özelden mesaj atacam onları uygula bir de belki kolayına gelir

canım cok kötüyüm aglıyorum su an kocam gitti evden olmuyor işte olmuyor o bi şekilde tatmin oluyo ama yetmiyor zorlamıyo ama halinden anlıyorum ben beklerim seni diyor zorlamıyor ama ben anlıyorum cok kötüyüm nolur yardımcı olun :(

ben napacagım olmuyor :( cok salagım kendme hakim olamıyorum
eşimede cok üzülüyorum bana belli etmiyor ama oda cok üzülüyor

cnm yazdıkalrımı mesajı oku uygulamaya koyul biran önce ağlayarak üzülerek boşa vakit kaybetme ben de ağladım çok zamanında hatta kendime hakaret de ettim ne becereiksizsin eşini mutlu edemiyorsun herkesin yaptığı şeyi yapamıyorsun diye çok kızdım kendim:18: ama hepsi boş egzersiz yapmadan olmuyorr bunu yenmek için tek çıkar yol bu hadi başla hemn egzersizee

arkadaşlar.. ben egzersizlere dün yeniden başladım.. regliy dönemim geçti... 10 tane kulak çöpünü bir araya getirip üstüne pamuk sardım... yapabildim.. ama şu mumlarla yapamıyorum... illa mumla yapmam gerekiyor mu?? kulak çöpüyle devam etsem olur mu?? kulak çöpüyle bunu yenen yok mu??

salak filen değilsin... sadece sakin ol... gerçekten bir şey yok... yapabilirsin... beynine yapabileceğini kabul ettir.. en önemlisi kendi kendine motive et.. ben bu konuda saatler boyunca kendi kendime konuşuyorum... her şeyi düşünüyorum... unutma ordan 3 kilo ağırlığında çocuk çıkıyor.. p.... nemiş...

tebrikler canım gözün aydın kısa sürede bu sorundan kurutulmana çok sevindim:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlarrrr 6. deneme de oldu hem de çok rahat oldu piyuuuuuuuuuuuuuuuuu:66:ama itiraf edeyim ki bu defa anestol kullandım,eşim etkilemesin diye prez. kullandık onun üstüne azıcık anestol ve bol jel kullandım.yanma hissetmediğim için git gel de oldu sonunda çok şükür.buarada popoma doğru baskı da oldu ama düşünmemeye çalıştım böylelikle bünyem de alıştı sanırım iyice basınç azaldı.havalara uçtuk resmen sonunda istediğimiz aşamaya geldik.normalde bu sıralar regl olamam gerekırdı henüz olmadım fısrattn isitifade denedik iyi oldu.şekerpare evet canım seninle aynı gidiyoruz şikayetlerimiz de hemen hemen aynı o yüzden içim rahat.benim 6. çok rahat geçti umarım senin de öyle olur canım.

merhaba kızlar:16: tam rapor vermeye gelmiştim ki bir baktım Althea benden önce davranmışsın canım birlikte ilerliyoruz senle ya ne güzel:32:
biz de 5.yi yaptık her şey iyi güzel gerçeKleşiyor olması gerektiği gibi ama ben de şu var 5.ci de azalır diye düşünüyordum ama aynı, ilk başı girerken rahat ama başı girdikten sonra geldiği bir bölge var orası biraz zorluyor beni sanki yanma var gibi, eşim için sorun yok da ve orayı geçtikten sonra da rahatlıyorum bir de hepsi girdikten sonra daha çabuk rahatlar oldum,bir de hep klasik pozisyonda deniyoruz değiştirmeli miyim yoksa alışana kadar devam mı

Canımm çokkkk sevindim sanki kendimmm başardımm...:))yaze gelinsin artık hayırlı olsun..inşaallah birgün bizde veririz bu haberiiii burdann...tebrikleeeerr .buarada bi sorum olacak;toplam ne kadar zamanda başardın...??

gelin var mı diye gelmiştim, işte yeni gelinimizzz!!! hadi gözünaydın, tebrikler!!!! :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar:

işte bu kadaaarr!!! gelip gelebilecek kan o kadar işte. korkan egzersizcilere en taze örnek olsun. kızlar korkmayın, egzersize devam, haydiiiiii :10::10::10::10:

moralini çok bozuyorsun. biraz sakinleşsen de ben bunu yapacağım diye egzersize otursan?? yapacağım diyene kadar deneme istersen, bu şekilde kendini yiyip bitiriyorsun. sana özelden mesaj yazmıştım, gelmedi mi?? ya da okumadın mı?? hiçbir tepki vermedin de, merak ettim. çoğumuz yapamam edemem diyerek ağlayarak başladık. ama bunu diyenlerin hepsi yaptı ve yendi. senin de bizden farkı yok. biraz psikolojini toparla, hoşuna gidecek şeyler yap. ondan sonra daha sakin olarak otur egzersize olur mu?? eğer tek başına bu korkuyu yenemeyeceksen doktora git ve doktor eşliğinde yen. bu şekilde kendine eziyet etme... bunun çözümü beklemek ve kendini kahretmek değil, ertelemeden üzerine gitmek ve egzersiz yapmak.

moralini çok bozuyorsun. biraz sakinleşsen de ben bunu yapacağım diye egzersize otursan?? yapacağım diyene kadar deneme istersen, bu şekilde kendini yiyip bitiriyorsun. sana özelden mesaj yazmıştım, gelmedi mi?? ya da okumadın mı?? hiçbir tepki vermedin de, merak ettim. çoğumuz yapamam edemem diyerek ağlayarak başladık. ama bunu diyenlerin hepsi yaptı ve yendi. senin de bizden farkı yok. biraz psikolojini toparla, hoşuna gidecek şeyler yap. ondan sonra daha sakin olarak otur egzersize olur mu?? eğer tek başına bu korkuyu yenemeyeceksen doktora git ve doktor eşliğinde yen. bu şekilde kendine eziyet etme... bunun çözümü beklemek ve kendini kahretmek değil, ertelemeden üzerine gitmek ve egzersiz yapmak.

canım mesajların geldi okudum ck teşekkür ederm sana ve diger kızlara yeni üyeyim diye msj atamıyorum bunu bilmeni istrm hatta bir daha aynı sekilde yazmıstım yeni üyeyim diye cevap atamadm diye. doktora giteyide düşünüyorum ama bildiğiinz önerdiğiniz dr varmı daha önce kadın doguma gittim kontrol etti vjel verdi kas gevsetici verdi olmssa psikatra git dedi ama önerdiğiniz bi dr varmı anadolu yakasında ? ben tek basıma yapamıcam sanırım denmeye calısıcam gene amaa bilmiyorum burdaki güzel haberlri aldıkca hevesim artıyo ama cok tırsagım ben :(

:52: tebrikler, gözün aydin =)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X