- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.321
ya kızlar limon olmak istemem burda birbirinize yardım etme çabalarını çok takdir ediyorum. ama sırf burayı kendini tatmin etmek niyetli kullananlar olduğunu duydum, okudum.keşke tahrik edici kelimeler cümleler özel mesajla yazılsa.bu konuya dikkat edenler ve bu konuda hassas olanlar aranızda olduğu için yazıyorum.
Kim Kendini tatmin etme niyetli konuşuyomuşş?? Açık konuşş tatlımm böyle dolaylı yollardann konuşmaa. Ortaya laf atmakla olmuyoo bu işlerrr
yahu ne sacmaa bır rahatsızlıktan bahsedılıyr cogu ınsanda tedavı yöntemlerını anlatıyr ne var bundaa cok affedırnzde bundan tahrık oluyrsa ztn onlarda bır sorun vardır ...
tatlım sen ne yaptınkütük mum değil beyaz bakkal mumu kullanıyoruz hani eskiden elektirik kesilince kullanırdık,çayda çıra oynarken falan da kullanılır ıple cevresını ölçtüğün zaman yaklaşık 5-6cm kalınlığındadır.neyse bugun de rimelle çalış bakalım.bana burda bir arkadaşım aparatı içimde bekletmemi söylemişti o şekilde çok hızlı ilerledim canım.mumlara okadar alışmışım ki bir iki defa içimdeyken uyuyakalmıştım hatta kendini rahat hissediyorsan eş parmağı da deneyebilirsin ben hiç yapmadım ama deneyen arkadaşlar var.Aslında ilk adımı attıktan sonra bütün aşamalar aynı gibi çünkü vaji esniyor.geçtiğin her üs aşamada da rahat ediyorsun.
Zaten yapamadım muma baktım kendime baktım yok dedim:)) acabamı die biraz incelttim ama o bile olmadı...bakkal mumunu biliyorum aslın öyle diye gittim ama yakınımızda küçük bi market vardı ordada bunu buldum yinede alayım dedim ama tabiiki oluru yoktu..ısrarcıda olmadım..parmak aşamasıda fena değildi..eş parmağı denerim yada bi p....s denemesi olur bi kaç güne diye düşünüyorum...umud ediyorum yanii:))
Teşekkür ederim althena:))
Tatlımm Yavaş yavaş mum aşamasınada geleceksin. Çok Acele etme. Rimelle Egzersize devam et daha bugün 2.günün Ondan Sonra Dediğin gibi eş denemesi yapın Eşin egzersiz yapsın sana. Amaa ne zaman kalınlaştırmak istersen sen o zaman da kalınlaştırabilirsin. Çünkü cesaret Oldumuu Herşeyi başarıyo insan. Takıldığın yerler oldumu sor yinee. Çook iyi gidiyosun ama seni tebrik ediyorumm Tatlımm
Tatlımm Yavaş yavaş mum aşamasınada geleceksin. Çok Acele etme. Rimelle Egzersize devam et daha bugün 2.günün Ondan Sonra Dediğin gibi eş denemesi yapın Eşin egzersiz yapsın sana. Amaa ne zaman kalınlaştırmak istersen sen o zaman da kalınlaştırabilirsin. Çünkü cesaret Oldumuu Herşeyi başarıyo insan. Takıldığın yerler oldumu sor yinee. Çook iyi gidiyosun ama seni tebrik ediyorumm Tatlımm
Aynen öyle Canımm Doğru söylüyosun. Resmen Saçmalıyolarr !!
tebrik ederim seni darısı başıma :)) işaret parmağıyla başladık. parmağın tamamını alabilmiş değilim ilk boğum falandı umut veren kadın oyuncu moduna sokmayın beni
Kim Kendini tatmin etme niyetli konuşuyomuşş?? Açık konuşş tatlımm böyle dolaylı yollardann konuşmaa. Ortaya laf atmakla olmuyoo bu işlerrr
Sekerparecimmmm cocuk gelişimi ve egitimi okudum aslında vajinayi ince ayrıntılarına kadar iyi tanıyorum;((eminim kızmışsindir şimdi bana ama korkumu anlatamam canım acicak diye korkuyorum;((((benimki birbucuk yıl oldu şimdi esim uzanıyor evde o gitsin anında yapicam dediklerini bir bir
yahu ne sacmaa bır rahatsızlıktan bahsedılıyr cogu ınsanda tedavı yöntemlerını anlatıyr ne var bundaa cok affedırnzde bundan tahrık oluyrsa ztn onlarda bır sorun vardır ...
kızlar dairesel sekilde denemelerim basladı ama olmuo
ya napcam ben jelde sürdüm ama sadece kenarlarda geziniyom olmuyo
aynen katılıyorum. bi hastalıkla ilgili deneyim paylaşan insanları okuyup tahrik olan, yetmedi bi de tatmin olan varsa sapığın dik alasıdır zaten. dikkate almaya bile değmez. allah ıslah etsin böyle sapıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?