Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kim Kendini tatmin etme niyetli konuşuyomuşş?? Açık konuşş tatlımm böyle dolaylı yollardann konuşmaa. Ortaya laf atmakla olmuyoo bu işlerrr

Kim Kendini tatmin etme niyetli konuşuyomuşş?? Açık konuşş tatlımm böyle dolaylı yollardann konuşmaa. Ortaya laf atmakla olmuyoo bu işlerrr

yahu ne sacmaa bır rahatsızlıktan bahsedılıyr cogu ınsanda tedavı yöntemlerını anlatıyr ne var bundaa cok affedırnzde bundan tahrık oluyrsa ztn onlarda bır sorun vardır ...

burada yazilanlardan kendini tatmin edecek kadar acze düsmüs mahlukatlar var diye özelden mesaj atmak gerekmiyor. bir mesaj, kisiye cevaben de yazilsa o icerik baskasinin da isine yarayabilir. bu zihniyet yüzünden cinselligi saglikli konusamiyoruz, cinsel saglik problemlerini konusurken bari elalemin fantazisini dert etmeyelim.

Son düzenleme:

Bende dün kendime inanamadım ve çok cesaret buldum bi anda olabiliyo gibi hissedince:))bugünkü tecrübem inanılmazdı yani olmayan tecrübem..hem güldüm hem acaba mı dedimm bu bahsedilen mum değilmiş meğer...kalın bayaaaa kalınmış hatta..bugünkü rimelim mum kalınlığındaydı zaten(bahsedilen mum)...olabiliyor..inşallah eşe güven duymak adına yani kendimi ona güvenle acıtmayacağına inanmak adına eş egzersizlerine geçmek istiyorumm...çünkü bugün iki parmak bile denedim..bunun sebebide doktora gittiğimde senin birleşmenin çok rahat olması gerekir demişti bana yapısıyla alakalı....o sözü geldi aklıma içime alabildiğim bişiler vardı dr. da öle demişti diye parmak da denedim oldu bayaaa diyebilirim..kendi elimi kullanma zorluğundan hepsini alamadım ama rahattıı.. oyüzden bikaç güne eş olayınıda çözmek niyetim umudummmm...inş..Bu haberleride burdan sevinçle başkalarına umut olabilmek adınada paylaşırım...

Allah hepinizden razı olsun..ne diyeyimm kimseye söylenmeyen şeyleri artık gönül rahatlığıyla ve ilerleyrek paylaşmamı sağladınız...çooookkkkk teşekkür ediyorum..

Bende dün kendime inanamadım ve çok cesaret buldum bi anda olabiliyo gibi hissedince:))bugünkü tecrübem inanılmazdı yani olmayan tecrübem..hem güldüm hem acaba mı dedimm bu bahsedilen mum değilmiş meğer...kalın bayaaaa kalınmış hatta..bugünkü rimelim mum kalınlığındaydı zaten(bahsedilen mum)...olabiliyor..inşallah eşe güven duymak adına yani kendimi ona güvenle acıtmayacağına inanmak adına eş egzersizlerine geçmek istiyorumm...çünkü bugün iki parmak bile denedim..bunun sebebide doktora gittiğimde senin birleşmenin çok rahat olması gerekir demişti bana yapısıyla alakalı....o sözü geldi aklıma içime alabildiğim bişiler vardı dr. da öle demişti diye parmak da denedim oldu bayaaa diyebilirim..kendi elimi kullanma zorluğundan hepsini alamadım ama rahattıı.. oyüzden bikaç güne eş olayınıda çözmek niyetim umudummmm...inş..Bu haberleride burdan sevinçle başkalarına umut olabilmek adınada paylaşırım...

Allah hepinizden razı olsun..ne diyeyimm kimseye söylenmeyen şeyleri artık gönül rahatlığıyla ve ilerleyrek paylaşmamı sağladınız...çooookkkkk teşekkür ediyorum..

Aynen öyle Canımm Doğru söylüyosun. Resmen Saçmalıyolarr !!

Burda kimlere nekadar umut oluyor bu konuşmalar,,hayata küsenler var boşanma aşamasına gelenler var psikolojisi bozulanlar var..şu sayfayı bulan O madura nekadar umut oluyor o konuşmalar... açık konuşmalar deva olsun diyee.. haa şayet bu konuşmalardan kendine pay çıkaran terbiyesiz ve kişiliksizler varsa HEMENNNNNN DEFOLSUNNN...onların yüzünden bunca insan umudunu o kişiliksizlerin sebebine yitiremez...

inanamıyorum gerçekten böle kötü niyetli ,farklı amaç güden insanlar varsa lütfen girmesinler buraya gitsinler başka yerlere,insanların maduriyetlerinden kendilerine pay çıkarıp saçma sapan işlerin peşinde koşmasınlar çok sinirlendim ya

tebrik ederim seni darısı başıma :)) işaret parmağıyla başladık. parmağın tamamını alabilmiş değilim ilk boğum falandı umut veren kadın oyuncu moduna sokmayın beni

kesinlikle umut veriyorsun, böyle devam et ilk günden eş parmağı ilk boğum gayet iyidir. althea nın dediği gibi jeli bol tut, o en büyük yardımcı. kolaylıklar diliyorum. takıldığın her şeyi sor, burda mutlaka yardım eden biri olur.

zaten bu hastalığı yaşamamızın nedeni ayıp günah konuşulmaz gibi kelimeler değil mi? bu nedenle hiç konuşamadık... konuşsakta saçma sapan bilgilerle doldurdular beynimizi... işte sonucu bizleriz... artık hiiiiç umrumda değil ... kim ne yaparsa yapsın... sonuna kadar tatmin etsin kendini yazılarla... boşveriiin... abuk subuk şeylerle yormayın beyninizi...

ben de özel mesaj atmıştım sana, egzersizleri anlatan. onu almadın mı acaba??

ne kadar okursak okuyalım, beynimizi kilitlediysek aşağısı da kilitleniyor. eski kötü bilgileri silip yerine egzersizle bu işte acı olmadığı bilgisini yerleştiriyoruz. böylece formatlanmış oluyor her şey :)))

yahu ne sacmaa bır rahatsızlıktan bahsedılıyr cogu ınsanda tedavı yöntemlerını anlatıyr ne var bundaa cok affedırnzde bundan tahrık oluyrsa ztn onlarda bır sorun vardır ...

aynen katılıyorum. bi hastalıkla ilgili deneyim paylaşan insanları okuyup tahrik olan, yetmedi bi de tatmin olan varsa sapığın dik alasıdır zaten. dikkate almaya bile değmez. allah ıslah etsin böyle sapıkları...

kızlar dairesel sekilde denemelerim basladı ama olmuo
ya napcam ben jelde sürdüm ama sadece kenarlarda geziniyom olmuyo

Çok Haklısınn Canımm.. O yazıyı yazarak ne yaptığını sandı bilmiyorum. Zaten o yazıyı yazan insanı dahi tanımıyorumm . Zaten Tanımakta istemiyorumm. Ayıp şeyler bunlar. Bu yazdıklarımızın neyinden tahrik oluyolar anlamıyorum. Allah Akıl Fikir Versin. Ve Rahatsız Oluyosaa Girmesinn bu konuyaa . O kadar !!

günaydın kızlar 5. deneme de oldu batma yine olmadı sadece yanma vardı ama o da herseferinde azalıyor.bu defa şekilden şekile girdiğimi söylemelyim ama pozısyondan mı bılmıyorum bu defa tamamı olmadı:26:

BU SİTENİN SAYESİNDE YENDİM BU SABAH OLDU KIZLAR:) ŞOKDAYIM... İNANAMIYORUM... TOPLAMDA 5 EGZERSİZ YAPTIM KENDİ İKİ PARMAGMDAN SONRA DUN AKSAM EŞİMN İŞARET PARMAGI SONRADA ORTA PARMAGNI RAHTLIKLA ALDIM AMA ONUN İKİ PARMAGINI ALMAK İSTEMEDİM COK KALIN OLDUGU İÇİN P..Sİ ALIRIM DİE DÜŞÜNDÜM. BU SABHTA ÖLESİNE DENEYELİM DEDİK TABİ İKİMİZDE DE UMUT YOK BEN EMLA SÜRDÜM İÇİNE BİRAZ BİRAZDA BPTHN KENDİ ORTA PARMAGIMI ALDIM SONRADA EŞİM ÜSTÜ BEN ALTTA Bİ BAKTIM YARISI GİRMİŞ İNANAMADIM NASI OLDU NOLDU :) KAHKAHA ATIYORUM Bİ YANDAN AGLIYORUM SONRA TAMAMI GİRDİ ÇOK AZ YANIYO OKDAR MEGER NE KADAR BÜYÜTMÜŞÜM GÖZÜMDE... OLDU DİYE YAZANLARI KUYUNCA ÖZENİRDİM BENDE BİGÜN BUNU DİYEBİLECEKMİYİM DİYE:) HADİ DURMAYIN KIZLAR EGZERSİZ YAPIN BOL BOLLL... Şekerpare canım tiyoların ve motiven için çok sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…