Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben de 1 haftadır uzak kaldım siteden özlemişim, adet oldum internet gitti falan derken giremedim bişey sorucam size, ben bu egzersizleri yapmaya başladığımdan beri adetim azaldı çok yoğun geliyordu şimdi daha az geliyor ve 5 gün erken oldu acaba egzersizlerden dolayı mıdır sizde de oldumu böyle şeyler acaba diyorum zarı bozdum mu,kan gelmedi ama daha 6.5 - 7 cmlerdeyim çok var yenmeme sanırım. Bir an önce yenmek istiyorum artık...

Son düzenleme:

tebrikler:) kurtuldun dende.. sonuna kadar olmaması pozisyondan kaynaklıdır.. zamanla olur.. halaylar sana

tebrikler:) kurtuldun dende.. sonuna kadar olmaması pozisyondan kaynaklıdır.. zamanla olur.. halaylar sana

çook teşekkür ederim. yenemeyen kızlar sakın kendilerini kasmasın sadece ilk olduğu için biraz baskı vardı. hiçç acımadı. evliliğimin 28. günüde yenmek nasip oldu. Allah herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu.

merhaba.. öncelikle denemeden önce son çalıştığın aparatla egzersiz yap.. regl döneminden sonra daha kolay oluyor.. sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman dene... eğer altta deneyeceksen altına yastık koy.. kafandaki tereddütleri at, aparat oluyorsa p..ste olur.. hemde çok daha kolay olur

Tebrikler.

onun egzersızlerle aalakalı oldugunu sanmıyrm hormnların azalmıstır bnmde cok az gelıyr önceden öle deıldı dr gıttım test yapıldı fakat normal cıktı ıstersn bı hormon testı yaptır egzersızlere devam az kalmıs yenersın :)

tebrikler canım gözün aydın

selam kızlar, ben de muma geçtim artık.. Kaç cm kalınlıkta olması lazım acaba? Bir arkadaş çapı 10,5 cm demiş, 10,5 cm çok fazla olmaz mı ya? pe..s çapı 4 cm falan oluyormuş.. anlayamadım?

merhaba canım çalıştığın beyaz mumsa onun çevresi yaklaşık 5-6 cm kadar.burda bahsedilen ölçüler çalıştığımız aparatların çapı değil çevresi bu konuda tereddüte düştün sanırım

s.a kızlar hayırlı cumalar .nasılsınız?yenen arkadaşları tebrik ediyorum iyi çalışmalar dilerim.egzersiz yapanlarıda rabbim tez zamanda bu vajiden kurtarsın.umut nerelerde kızlar bilgisi olan varmı?

s.a kızlar hayırlı cumalar .nasılsınız?yenen arkadaşları tebrik ediyorum iyi çalışmalar dilerim.egzersiz yapanlarıda rabbim tez zamanda bu vajiden kurtarsın.umut nerelerde kızlar bilgisi olan varmı?

Oyy Tatlımm Gelin mi Oldun sennnn.. Bravoo sanaa . EKİM GELİNİ oldun sendee Artık korkulacak bişey kalmadı. Hepsinide alabilirsin içinee. Sen Bu İşi Bitirdin Vajiyi yendin. Artık Sen Vajiden değil Vaji senden Korksunn. Tebriklerrrr canım. Halayylarr Sanaa gelsinn teyyy teyy teyyyyyyyy...

egzersizlerin adeti geçiktirmesi azaltmasını etkilemez ,sanırım sadece strestendir ,adeti erken yada geçiktirmesi stres kaynaklıdır...
hem zarada kanalize olmayın derim ;ay zar bozuldu mu bozulmadı mı demeyin bence hiç ,pes etmeyinnnnn,strese girmeyin ..
sevgiler

:)))))) çoook teşekkür ederim canım seninde çok desteğin oldu. şimdi geride alışmak var. ama zoru başardım çok şükür. gelin olduum :))

:)))))) çoook teşekkür ederim canım seninde çok desteğin oldu. şimdi geride alışmak var. ama zoru başardım çok şükür. gelin olduum :))

Ne demek canım benim. Sen yendin ben o kadar mutlu oldum ki. Alışıcaksın her zaman diyorum en iyi alışmaa bolll bollllllll yapmadan geçerr Boll boll yapınnnn Bak ben yeneli 1 ay oldu halaaa durmak bilmedimmm. Süreklii yapıyorumm. Yapınnn boll boll yapınnnn

öncelikle tebriklerr şükürlerr olsun süpersin :118: :118: :118: :118: aynı azimle devam et ya kızlar bişi y sorucam benımde 3 . denemem ama ben p... sonuna kadar alamadım yarısından fazlasını .....acı hıssedıyorum git gel yapamıyoruz dahada eşim tam gırmeden olmaz dıyo kafam karıştı. bana yardım edecek bırı yokmu kanda gelmedi.napmalıyım

Sanada hayırlı cumalar... Ya bende umudu merak ediyorum, naptı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…