- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.061
Merhaba arkadaşlar ben bir doktora gittim ve aparatlarla çalıştım.En son aparatı da geçtim
Şimdi deneme aşamasına geldim ama oktorum regl dönemim yakınsa bittikten sonra ilk denemeni yap daha rahat olur dedi.Sizinde ilk deneme için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Aparatların hepsini yaptım ama yine de içimde teredüt var.
çok özür dılerım yenı uye oldum yenı yenı kesfedıyrm yanlıs anlamadm dımı 7 yıl dedınhenuz bende kendım yonlendırıyorum gırıste ama korku yokkk bende oyle canımmm 7 yıl bunun ıcınmı beklemısım dedım ınan kendi kendımeee o kadr cok buyutmusuz kı kafamızdaaa cok basıtmıs gercektennn bıraz acık olucak ama alabılıyorummm hala kasıyomusun kendıni?
inş cnm evet gitgel yaptıkça rahatlıyor baya zamanla artık her şey ,önceleri yaklaştırmıyordum bile şimdi nerdeyim bunu düşünmek cesaretlendiriyor zaten,biran önce alışayım da bebek istiyorum artıkkk
valla ben de unutamam asla 1ekimbende 1 eylul gelını olmustummm tam 1 ay 5gun olduuuuu bu tarıhı hıc uunutmuycammmm hatta esım bu tarıfı bıyere not alalım demıstııı
evet bende de oldu bunca zaman boşa geçmiş diyor insan kolaylığı görünce çok büyütüyoruz gözümüzde,zevk olayı da zamanla olcaktır tam olarak rahatlığa kavuşunca alışınca o da olcaktır inşya benım kac ay oldu hale gırıstı bı korku oluyor ama cıdden ılk oldugunda hayal kırıklıgı yasadım bumuydu yaa bu yuzden mı kendımı uzdum korktum dıe:) zevk olayını bende daha kesfetmıs deılım mesala
çok özür dılerım yenı uye oldum yenı yenı kesfedıyrm yanlıs anlamadm dımı 7 yıl dedın
yaa bıraz acık olucak ama bence aparatlarla yada esının parmagı ıle alıstır genısleme gerceklestıgı ıcın daha kolay oluyor vajii kendını buna hazırlamıs oluyrmus bırde unutma vajinin yönü asagı dogru esını bu konuda yönlendır emın ol cook kolay olucak sıfır acı :)
Merhaba arkadaşlar ben bir doktora gittim ve aparatlarla çalıştım.En son aparatı da geçtim
Şimdi deneme aşamasına geldim ama oktorum regl dönemim yakınsa bittikten sonra ilk denemeni yap daha rahat olur dedi.Sizinde ilk deneme için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Aparatların hepsini yaptım ama yine de içimde teredüt var.
Doğru söylüyorsun Vajinin yönü çok önemli.Ben aparatla çalışma dönemlerimde çok tahriş ettim vajinamı.Komik ama yolu bulamazsam diye sorular dönüp dolaşıyo.Biran önce regl olup deneme yapmak istiyorum.Çünkü bekledikçe kafamda büyüyo. Aksilik bu ya 5 gün geciktim hasta olmuyorum birtürlü.
Doğru söylüyorsun Vajinin yönü çok önemli.Ben aparatla çalışma dönemlerimde çok tahriş ettim vajinamı.Komik ama yolu bulamazsam diye sorular dönüp dolaşıyo.Biran önce regl olup deneme yapmak istiyorum.Çünkü bekledikçe kafamda büyüyo. Aksilik bu ya 5 gün geciktim hasta olmuyorum birtürlü.
cnm en son hangi boy aparatla yaptın bir de rahat mısın tam olarak egzersiz yaparken
sakın stres yapma canım bende reglımın bıttıgı gun denemıstım ve cok rahat oluyooo zaten reg sonrası orası agenıs oluyomusss popona mutlaka yastık koy ,nefes egzersızlerı ve ıkınmak cok onemlııı denmeden oncede egzersz yapmayı ıhmal etme sakınnn
Sevindim canım neysekı atlatmıssn allah dıger arkadaslarında yardımcısı olsunn
hasta olmayı neden beklıyorsun olmadan dene benım bıldıgım reglı dönemıne yakın kadınlar daha ısteklı oluyr bebek yagı surerek kısıtlı p.. girişi yapabılırsınızz..
1 yıllık evlıyım gecen sene temmuz 2011 de evlendım nisan 2012 yendım:) ben zarla ılgılı bır sorun oldu belkı daha cabukta atlatabılırdm gercı amelıyattan sonrada baya olmadıamın canımmm herkes yensınnn sen nekadrlık evlıydın nekadr surede yendınn?
1 yıllık evlıyım gecen sene temmuz 2011 de evlendım nisan 2012 yendım:) ben zarla ılgılı bır sorun oldu belkı daha cabukta atlatabılırdm gercı amelıyattan sonrada baya olmadı
4. aparatı yaptım.Doktor bu son aparat dedi.Aslında kasılmam geçti ama egzersizler sırasında içeriyi baya tahriş etmişim.O yüzden yanmalarım oluyo.Bende daha fazla uzatmak istemiyorum.Bunu yapıyorsam onu da yaparım diyorum.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama beklemek çok sıkıntılı.
regl öncesi vücut ödem topladığı için daha sıkıntılı olabilir dedi doktor.Bende öyle şartlandırdım kendimi şimdi hasta olmadan denemeye korkuyorum.Ama ben bekledikçe de hastalığım gecikiyor.
sakın stres yapma canım bende reglımın bıttıgı gun denemıstım ve cok rahat oluyooo zaten reg sonrası orası agenıs oluyomusss popona mutlaka yastık koy ,nefes egzersızlerı ve ıkınmak cok onemlııı denmeden oncede egzersz yapmayı ıhmal etme sakınnn
regl öncesi vücut ödem topladığı için daha sıkıntılı olabilir dedi doktor.Bende öyle şartlandırdım kendimi şimdi hasta olmadan denemeye korkuyorum.Ama ben bekledikçe de hastalığım gecikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?