Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim halden anlayan birileriyle konuşmak her zaman iyi geliyo.

ayaga gore corapppp guzel bı benztmeymısssbı acıdanda dogru ama ordaan bebek cıkıyooo yaa ahhh ahh buyute buyuteee yıllarımız gıdıyo elımızdenn hem kendımız yıpranıyoruz hemde esımızzz

vajinusmusu yenen arkadaşlar vajinal orgazm ile ilgili problem yaşıyorlar mı?
eğer yaşadılarsa ve bu problemi aşmışlarsa bilgi verebilirler mi?nasıl aştıklarıyla ilgili (((

ben cnm maglesef kac aydır oluyr ama hıc bır zevk olayı yok maglesef alısamamakmı yoksa bır sorunmu vr çözemedımm ama cogu kadın kolay olmzmıs hatta yıllarca olamayanlar cookk toplumun kanayan yarası anlaycagın amn bosver aldıgın kadarıyla en azından astık yaa adam dırdırı yok:)

kızlar sanırım bende vajinismus u yendim. dün p.. yarıdan fazlasını aldım. birkaç pozisyonda denedim gel git yaptık hatta. ilk olduğu için biraz baskı hissettim. ama normal sanırım. p.. sonuna kadar girmedi. az kalmıştı ama eşim zamanla girer dedi. oldumu kızlar sizce şimdi ne yapmalıyım? inanılmaz mutluyum şuan :))

selam kızlar, ben de muma geçtim artık.. Kaç cm kalınlıkta olması lazım acaba? Bir arkadaş çapı 10,5 cm demiş, 10,5 cm çok fazla olmaz mı ya? pe..s çapı 4 cm falan oluyormuş.. anlayamadım?

Mrh canm bise sorcam yardmci olurmusun.gitgel yapioryz ama cok yavas ve pen..i sonlarina dogru itince baski ve aci hissediyorm hizlanamayincada esim icine bos..amio sen bu sorunu astin mi nasl

Tebriklerrrrrrrrr canmm yendinn tabii inanmak zor gelio suann sana..superrrr :92::92::92:

olmuş olmuş daha nolsunnn:)tebrikler canımmm

Mrh canm bise sorcam yardmci olurmusun.gitgel yapioryz ama cok yavas ve pen..i sonlarina dogru itince baski ve aci hissediyorm hizlanamayincada esim icine bos..amio sen bu sorunu astin mi nasl

ben gitgelde hiç sorun yaşamadım canım sadece ilk girişte zorlanıyodum biraz.sanırım zamnla alışacaksındır.özelden bişey yazcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…