- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.081
cnm şöyle söyliyim ben aparatla değil de eş patrmağıyla 2 parmak egzerszi yaptıktan sonra yendim o da yaklaşık 10,5 cm civarındaydı çapı o yüzden sordum boyutu,yani egzersiz anında tam olarak rahatladıysan bacaklarını kasmadan rahatça bırakabiliyorsan p...denemesinde de rahat olacaksındır ben 4 kere p..denemsinden sonra yendim azar azar girdi derken 4.gün hepsi girdi,rahat ol önce egzerszi ardından p... denemesine geçerseniz, ısalanma azsa bolca jel ya da bepanten de kullanabilirsin,popuş altına yastık koyup derin derin nefes alırsan sürekli ama,bir de başı girdikten sonra az aşağı yani popuşa doğru meyilli iterseniz olacaktır bu iş hadi kolay gelsin
Stresten gecıkıyordur reglın bır test yap ıstersen sonucta bırlesme olmadanda hamıle kalanlar oluyr önlemını al... gercekten korkulcak bısey yok okudugum kıtaptaa vajinin ayaga göre corap oldugunu düşünün diyor yani vajinam dar yada eşimin p.. büyük gıbı seyler aslında vesvese dıor her türlü boyuta göre genıslermıs aslında orada acı hıssettırcek ne sınır ucu nede bısey var
Zaten doktorda denemeden önce en son aparatınla egzersizini tekrarla sonra dene dedi.Ne bilim olsun bitsin artık istiyorum,çok yoruldum.
ne kadar süredir olmuyor ?
Zaten doktorda denemeden önce en son aparatınla egzersizini tekrarla sonra dene dedi.Ne bilim olsun bitsin artık istiyorum,çok yoruldum.
ayaga gore corapppp guzel bı benztmeymısss bı acıdanda dogru ama ordaan bebek cıkıyooo yaa ahhh ahh buyute buyuteee yıllarımız gıdıyo elımızdenn hem kendımız yıpranıyoruz hemde esımızzz
3.5 yıllık evliyim ben çok geciktim çoook[/QUO
tedavıyı hangı ılde görüyorsun umarım fayda sağlar saana
ben kaçıyorum kızlar sabah iş var size iyi geceler egzersizcilere de kolay gelsin Allah kuvvet ve sabır versin
3.5 yıllık evliyim ben çok geciktim çoook[/QUO
tedavıyı hangı ılde görüyorsun umarım fayda sağlar saana
İstanbul da oturuyorum ben tedavimide burda oluyorum.Doktorla işiim bitti aslında.Sıra bende artık.
bence olmasıı ıcın sabırsızlandıgna göre kendını hazırlamıssn anlamına gelıyr.. bende hıc olmayack gıbı hıssedıyrdm gercekten oldugu gece ınanamadım eşim oldu dıor ben halenn dalga gecme dıorm dılerım güzel mesajlarını alırız...İstanbul da oturuyorum ben tedavimide burda oluyorum.Doktorla işiim bitti aslında.Sıra bende artık.
bence olmasıı ıcın sabırsızlandıgna göre kendını hazırlamıssn anlamına gelıyr.. bende hıc olmayack gıbı hıssedıyrdm gercekten oldugu gece ınanamadım eşim oldu dıor ben halenn dalga gecme dıorm dılerım güzel mesajlarını alırız...
İnş bende sizin aranıza katılırım en kısa zamanda.Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Bir sonraki konuşmam müjdeli haberim için olur inş :) hayırlı geceler
vajinusmusu yenen arkadaşlar vajinal orgazm ile ilgili problem yaşıyorlar mı?
eğer yaşadılarsa ve bu problemi aşmışlarsa bilgi verebilirler mi?nasıl aştıklarıyla ilgili(((
kızlar sanırım bende vajinismus u yendim. dün p.. yarıdan fazlasını aldım. birkaç pozisyonda denedim gel git yaptık hatta. ilk olduğu için biraz baskı hissettim. ama normal sanırım. p.. sonuna kadar girmedi. az kalmıştı ama eşim zamanla girer dedi. oldumu kızlar sizce şimdi ne yapmalıyım? inanılmaz mutluyum şuan :))
kızlar sanırım bende vajinismus u yendim. dün p.. yarıdan fazlasını aldım. birkaç pozisyonda denedim gel git yaptık hatta. ilk olduğu için biraz baskı hissettim. ama normal sanırım. p.. sonuna kadar girmedi. az kalmıştı ama eşim zamanla girer dedi. oldumu kızlar sizce şimdi ne yapmalıyım? inanılmaz mutluyum şuan :))
Mrh canm bise sorcam yardmci olurmusun.gitgel yapioryz ama cok yavas ve pen..i sonlarina dogru itince baski ve aci hissediyorm hizlanamayincada esim icine bos..amio sen bu sorunu astin mi nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?