Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam kızlar bakıyorum öğleden sonra yine negatif bir hava olmuş burada ya mutsuz umutsuz canımcım daraltma kendini bu kadar başarıcaksın elbet biraz sabret dua et kendine güven olacak inşallah.Bak hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz.Lüfen artık üzülmeyelim yeneceğiz diyelim şunu ve yenelim artık ;( bende dahil ) .

:teytey:rabiacım tebrik ederim çok pozitif gördüm seni a.s.

kızlar farkettinizmi listede 17 kişi olduk meğer ne çok kişi varmış... bu sayfayı keşfetmeyen kimbilir daha ne kadar arkadaş var derdine derman arayan...Allah hepimize yardım etsin bir an önce halledelim...

sen onuda pozitife çevirirsin zamanla eminim zemuszemus sen kendini mutlu huzurlu hissettiğin sürece etrafındaki negatiflikler kaybolur sen yeterki hep en güzelini düşün kaydirigubbakcemile2

Son zamanlarda zaten hep öyle yapmaya çalışıyorum.Buradaki yazılanları okuyunca yapacağım diyorum.Ama kafamdaki korku yokmu kilitleyip bıraktırıyor beni.İster istemez negatife dönüyorum.Ama yenmemiz gerekiyor nasıl herkes başarıyorsa bizimde başarmamız gerekiyor.Belki biraz zaman belki biraz sabır gerekli ama olacak olmalı diyorum.

merhaba herkese iki gündür yoğun şekilde motive olmustum egzersizlerle birlikte her parmagımı aldıgımda ilişki denemek istedim olmadı sanırım cok acele ediyorum bu vajinismusu yediremiyorum galiba kendime hastalıgı yakıştıramıyorum acele etmektende
başarısızlıga ugruyorum bugun tekrar denemek istedim ama sanırım kendimi fazla yordum hiç bişi yapamıyorum suanda egzersizde dahil motive edici yazılarınızla azcık kendime geliyorum hepsi o şimdilik

Selam kızlar bakıyorum öğleden sonra yine negatif bir hava olmuş burada ya mutsuz umutsuz canımcım daraltma kendini bu kadar başarıcaksın elbet biraz sabret dua et kendine güven olacak inşallah.Bak hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz.Lüfen artık üzülmeyelim yeneceğiz diyelim şunu ve yenelim artık ;( bende dahil ) .

ınşallah rabia yeneceğiz:)

ve en kisa zamanda insallah yeniceksin canim .. pozitif ol .. olumlu ol .. mucadeleci ol ... bazen dusunuyorumda biz bu dunyaya mucadele icin geldik bi sorun bitiyor biri basliyor ... ve bize pes etmek yakismiyor ... :)))

Tamam inşallah. .:)
Bu arada sende sağlılklı sıhhatlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Herşey gönlünce olsun ...

canımsin yaaa akannehir bu durum oflayıp puflayarak geçmiyo bebişim güzel düşünürsek herşey güzel olur opuyorumnanaktanhepimiz yenecez hiç merak etme sendende pozitiflik bekliyoruz ilk başaracaklardan görüyorum ben seni hihoyyytherşeyi kafana takma rahat ol yeter :roflol:sonra gülüp geçicez hep beraber bu günlerimize...

Takma demeyle takılmasa canım inşallah az kaldı . Bizde sonra bu düşündüklerize güleriz inşallah :)

merhaba herkese iki gündür yoğun şekilde motive olmustum egzersizlerle birlikte her parmagımı aldıgımda ilişki denemek istedim olmadı sanırım cok acele ediyorum bu vajinismusu yediremiyorum galiba kendime hastalıgı yakıştıramıyorum acele etmektende
başarısızlıga ugruyorum bugun tekrar denemek istedim ama sanırım kendimi fazla yordum hiç bişi yapamıyorum suanda egzersizde dahil motive edici yazılarınızla azcık kendime geliyorum hepsi o şimdilik

Azimli olmana çok sevindim canım ama bu kadar kendini yorma derim.Başarıcaksın eminim.

Son zamanlarda zaten hep öyle yapmaya çalışıyorum.Buradaki yazılanları okuyunca yapacağım diyorum.Ama kafamdaki korku yokmu kilitleyip bıraktırıyor beni.İster istemez negatife dönüyorum.Ama yenmemiz gerekiyor nasıl herkes başarıyorsa bizimde başarmamız gerekiyor.Belki biraz zaman belki biraz sabır gerekli ama olacak olmalı diyorum.

her şey seninle başlar seninle biter canım... o yüzden kendini rahat bıraktığın sürece senin için herşey daha kolay olacak...bak küçük bi örnek vereyim dün akşam ben egzersiz yaparken aklıma burada bi arkadaş yazmıştı wcde yaptığını yani oturur gibi bi vaziyette parmaklarını sokabildiğini bende asla yapamam diye düşünüyodum önce normal her zamanki gibi uzanarak yaptım o aklıma geldi bi deneyeyim dedim gittim wc ye ama tedirginim ilk deneyecem diye sokmaya çalışınca o duvar dediğimiz yere geldim gitmedi ileri... sonra oturdum 5 dk düşündüm herşeyi nasıl başladım hangi aşamaları nasıl yaptım geriye doğru bakınca güvenim geldi bu defa hiç kasmadım kendimi bi baktım girmiş ne duvar kalmış ne bişey opuyorumnanaktankendi kendime havalara girdim bi süre kıkırdadım sonra ne salağım ben yaaa diye hihoyyyt beynimiz orda pusu kurmuş bizi bekliyo en ufak bi tedirginlikte hemen giriyo devreye...tekrar ediyorum artık biz korkmuyoruz vajiden o bizden korksun opuyorumnanaktan

her şey seninle başlar seninle biter canım... o yüzden kendini rahat bıraktığın sürece senin için herşey daha kolay olacak...bak küçük bi örnek vereyim dün akşam ben egzersiz yaparken aklıma burada bi arkadaş yazmıştı wcde yaptığını yani oturur gibi bi vaziyette parmaklarını sokabildiğini bende asla yapamam diye düşünüyodum önce normal her zamanki gibi uzanarak yaptım o aklıma geldi bi deneyeyim dedim gittim wc ye ama tedirginim ilk deneyecem diye sokmaya çalışınca o duvar dediğimiz yere geldim gitmedi ileri... sonra oturdum 5 dk düşündüm herşeyi nasıl başladım hangi aşamaları nasıl yaptım geriye doğru bakınca güvenim geldi bu defa hiç kasmadım kendimi bi baktım girmiş ne duvar kalmış ne bişey opuyorumnanaktankendi kendime havalara girdim bi süre kıkırdadım sonra ne salağım ben yaaa diye hihoyyyt beynimiz orda pusu kurmuş bizi bekliyo en ufak bi tedirginlikte hemen giriyo devreye...tekrar ediyorum artık biz korkmuyoruz vajiden o bizden korksun opuyorumnanaktan

Çok sağol bitanem ne güzel anlatmışsın.Zaten ne oluyorsa şu beynimizden oluyor.

Azimli olmana çok sevindim canım ama bu kadar kendini yorma derim.Başarıcaksın eminim.

[insallah canım hepimiz başarırız

ihmal etmekten bi hal oldum bu 1,5 sene nasıl gecti bilemiyorum bazen kendimede kızıyorum bunca zamandır vajina girişini yeni öğrendim belki evlenmeden önce bu sorunu yaşıcamı düşünmedigim için üstelemedim sonrada nasılsa gecer diye diye bu kadar zaman gecti i ama son bi haftadır inatlaşıyorum insallah basarı yakındır ne diyim

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm
16- Hayatnur86
17- Krizantem78
18- Zerr

[insallah canım hepimiz başarırız

ihmal etmekten bi hal oldum bu 1,5 sene nasıl gecti bilemiyorum bazen kendimede kızıyorum bunca zamandır vajina girişini yeni öğrendim belki evlenmeden önce bu sorunu yaşıcamı düşünmedigim için üstelemedim sonrada nasılsa gecer diye diye bu kadar zaman gecti i ama son bi haftadır inatlaşıyorum insallah basarı yakındır ne diyim

hiç merak etme canım hepimiz aynı durumdaydık süprizzzzzbak 18 kişi var listede...hepimiz halledecez Allahın izniyle:Saruboceq: sonra gurur tablosu oluşturacaz burada delikafadulden

kırmızı listedeyim artık işi dahada ciddiye almam lazım hihoyyyt bu arada venüsten daha öncede yazmıştım yazdıkların cok etkiledi beni pozitif yaklaşımlarında gaza getiriyor tskler

kırmızı listedeyim artık işi dahada ciddiye almam lazım hihoyyyt bu arada venüsten daha öncede yazmıştım yazdıkların cok etkiledi beni pozitif yaklaşımlarında gaza getiriyor tskler

canım benim keşke elimden daha fazlası gelse mümkün olduğu kadar bu sayfada herkese moral vermeye çalışıyorum çünkü daha önceki sayfalardada yazmıştım ben kendim bunu hayata gecirdim herşey o kadar değiştiki doktorum bile şaşırıyor enerjin beni bile etkiliyor diyor farkı ancak biz yaratırız bu bir hastalık değil çözülmesi gereken bir problem ve doğal bişey biz kendimizi hep o ana sakladık iyi haltmı ettik bilmiyorum açıkçası delikafaduldenşimdiye kadar hepimiz kimbilir neler atlattık bunuda atlatacağız sositosositokendinizi sevin dünyanın en güzel en özel kadınları bizleriz zemuszemusohhhh herşey çok güzel olacak a.s.

canım tuvalette egzersiz yapan benim ve egzersize başlayacak herkese de tavsiye ediyorum çünkü ben parmak egzersizlerinde duvara falan takılmadım hiç ve işaret parmağımla başladım direk ilk gün 1 parmak bir boğum ikinci gün 1 parmağın tamamını 1 hafta içinde iki parmak tamamı ve en sonunda da 3 parmak yapabildim.yatarken yapmayı da denedim ama tuvaletteki kadar kolay olmadı.o nedenle yeni başlayanlar tuvalette deneyin işaret parmağınızla yavaş yavaş nefes vererek ilerleyin.

sana katılıyorum canım ben de teşekkür ediyorum venüstene ve diğer arkadaşlara çok destek oluyorlar moral veriyorlar.opuyorumnanaktan

kızlar bir sorum olacak penis denemesi yapanlar hep duvara gelince bıraktım falan yazmışlar ya ben de penis denemesinde penis ilerlerken vajinamın sağ ve sol tarafından acı hissettiğim için ilerleyemedim yani bu duvara gelip bırakmadım siz de duvar derken bunu mu kastediyorsunuz?

Back