- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.821
Yok canım aslında son aşamada değilim...
Ben doğru dürüst egzersiz yapmadım hiç...
Mesela serçe parmak yapmadım hiç. Direkt orta parmakla başladım...
Orta parmak 1. boğumda kaldım uzun süre...
Sonra orta parmak tamamını aldım. P.. başını aldım sadece (eşim öle dedi)...
Dün de eşimin orta parmağını aldım. Hiç adam gibi egzersiz yapmadım. Bahar bilir fıtık ettim onu da kaydirigubbakcemile3
arkadaşım burda kimsenin sinirini moralini bozmaya hakkın yok. bilip bilmeden sen bize kalkmış ders veriyorsun. biz senden daha iyi biliriz sevişmeyi, orayı burayı ellemeyi.. ne alakası var vajinusmusun bunlarla, yada vajinanın küçük olmasıyla..
senin hiç tecrüben bile olmadan atıp tutuyorsun burda. biraz bilgi sahibi ol bu hastalık hakkında ondan sonra gel konuş burda, yada bişeylerin eksikliği başına vurmuş senin kendi egolarını tatmin ediyorsun sanırım. ,
sinirimi bozdu kız yaw cevap vermeden duramadım..
teşekkür ederim tuvalette deneyin çok kolay oluyor zorlananlar için söylüyorum bi de nefes vermek çok işe yarıyor bu arada ben bugün deneme yapmıycam o nedenle ilk silinemem sanırım hepinizi öpüyorum:)
canım çok azimlisin aslında ve çabuk ilerleyeceksin. biraz üstüne düş egzersizlerin lütfen.
eşin deneme yapmasa bile sen egzersizleri bırakma..
kızlar ben 3 parmağa geçtim:) ama ilk boğuma kadar bi kere daha fazla olmuyor zaten diye okumuştum doğru mu acaba öyleyse zorlamayayım:)
Aslına bakarsan hiç azimli değilim bu konuda canım...
Sanırım sadece gaza gelmeye ihtiyacım var. Nasıl olduysa oluverdi çünkü :)
Ya kızlar eşime 1 nisan şakası yapıcam aklıma bişey gelmiyor. Bir fikriniz var mı???
Arkadaşlar boş verin ya bizi ancak bizim gibiler anlar . Bunun gibiler etraftada çok ,sadece bu gelen arkadaş numunelik değil ya :))
Neyse biz konumuza gelelim ya arkadaşlar ben p. nedemesinde bir noktaya gelince canım çok yanıyor.Halbuki mumla çok rahat eğsersiz yapabiliyorum . Napacam ben ya . ARTIK bitsin istiyorum .
Arkadaşlar boş verin ya bizi ancak bizim gibiler anlar . Bunun gibiler etraftada çok ,sadece bu gelen arkadaş numunelik değil ya :))
Neyse biz konumuza gelelim ya arkadaşlar ben p. nedemesinde bir noktaya gelince canım çok yanıyor.Halbuki mumla çok rahat eğsersiz yapabiliyorum . Napacam ben ya . ARTIK bitsin istiyorum .
canım muma alıştın kasmıyorsun rahatsın demekki zemuszemus o canım yanıyo dediğin anda arkadaşlar hep yazıyor ya nefes egzersizi yap rahatla sonra devam et
o zaman seni sürekli gaza getircez canım :))
ben sana güveniyorum, hepimiz güveniyoruz.. başarabileceğini de biliyoruz.
bak isteyince oluyormuş değil mi??
eminim sana aşırı bir güven gelmiştir şuanda. sakın yitirme o duyguyu, üstüne git., sen yapacaksın
çok az kaldı mutlu sona ulaşmana :))
ben nişanlıma hamileyim diye şaka yaptım :))
çocuk kalpten gidiyordu :lepi:
tatlım benim ilk denememde de öyle olmuştu. sadece uç kısmını aldım gerisini geitremedim sanki duvar varmış ta ilerlemeyecekmiş gibi olmuştum.
o halâ kasmaktan oluyor ama çok sevindim senin adına, bitmiş gibi artık.
o kısıma gelince nefes egzersizlerini yap bak bu çok önemli ve sen rahatlayana kadar eşin o noktada dursun.. sonra ıkınarak, nefesle beraber eşine söyle hafif hafif ittirsin. ama kasma kendini rahat ol olacaktır..
Zaten akşam p.. denemesi yapmayı düşünüyorum eşim isterse :)
Vajiyi halletmiş olsam ben de öyle derdim ama malesef... Bir dahaki 1 nisana artık
slm arkadaşlar.bende 2 ay öncesine kadar vajinismus hastasıydım.ama neyseki yendim bu illeti ALLAHIM en kısa zamnda hepinize yardım etsin sizi çok iyi anlıyabiliyorum.
Zaten akşam p.. denemesi yapmayı düşünüyorum eşim isterse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?