Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok azimlisin aslında ve çabuk ilerleyeceksin. biraz üstüne düş egzersizlerin lütfen.
eşin deneme yapmasa bile sen egzersizleri bırakma..

Ben de zor tuttum kendimi ama takmaya değmez bunları ya yerimseniben

teşekkür ederim tuvalette deneyin çok kolay oluyor zorlananlar için söylüyorum bi de nefes vermek çok işe yarıyor bu arada ben bugün deneme yapmıycam o nedenle ilk silinemem sanırım hepinizi öpüyorum:)

bu konuda imreniyorum sana ben öyle yapamıyom nedense ve sanırım dokturun bi sonraki ödevi bu olacak buna nasıl alışıcam bakalım sositososito

canım çok azimlisin aslında ve çabuk ilerleyeceksin. biraz üstüne düş egzersizlerin lütfen.
eşin deneme yapmasa bile sen egzersizleri bırakma..

Aslına bakarsan hiç azimli değilim bu konuda canım...
Sanırım sadece gaza gelmeye ihtiyacım var. Nasıl olduysa oluverdi çünkü :)

kızlar ben 3 parmağa geçtim:) ama ilk boğuma kadar bi kere daha fazla olmuyor zaten diye okumuştum doğru mu acaba öyleyse zorlamayayım:)

canım süpersin.
bence biraz daha egzersizl yapıp p....s denemesine geçebilirsin.
ben p...si aldığımda iki parmağı bile zor yapıyordum.. yada mumla egzersiz yapabilirsin. malum p...s boyu parmaklarımızın boyuyla aynı değil.

Arkadaşlar boş verin ya bizi ancak bizim gibiler anlar . Bunun gibiler etraftada çok ,sadece bu gelen arkadaş numunelik değil ya :))

Neyse biz konumuza gelelim ya arkadaşlar ben p. nedemesinde bir noktaya gelince canım çok yanıyor.Halbuki mumla çok rahat eğsersiz yapabiliyorum . Napacam ben ya . ARTIK bitsin istiyorum .

Aslına bakarsan hiç azimli değilim bu konuda canım...
Sanırım sadece gaza gelmeye ihtiyacım var. Nasıl olduysa oluverdi çünkü :)

o zaman seni sürekli gaza getircez canım :))
ben sana güveniyorum, hepimiz güveniyoruz.. başarabileceğini de biliyoruz.
bak isteyince oluyormuş değil mi??
eminim sana aşırı bir güven gelmiştir şuanda. sakın yitirme o duyguyu, üstüne git., sen yapacaksın
çok az kaldı mutlu sona ulaşmana :))

canım muma alıştın kasmıyorsun rahatsın demekki zemuszemus o canım yanıyo dediğin anda arkadaşlar hep yazıyor ya nefes egzersizi yap rahatla sonra devam et

tatlım benim ilk denememde de öyle olmuştu. sadece uç kısmını aldım gerisini geitremedim sanki duvar varmış ta ilerlemeyecekmiş gibi olmuştum.
o halâ kasmaktan oluyor ama çok sevindim senin adına, bitmiş gibi artık.
o kısıma gelince nefes egzersizlerini yap bak bu çok önemli ve sen rahatlayana kadar eşin o noktada dursun.. sonra ıkınarak, nefesle beraber eşine söyle hafif hafif ittirsin. ama kasma kendini rahat ol olacaktır..

slm arkadaşlar.bende 2 ay öncesine kadar vajinismus hastasıydım.ama neyseki yendim bu illeti ALLAHIM en kısa zamnda hepinize yardım etsin sizi çok iyi anlıyabiliyorum.

Zaten akşam p.. denemesi yapmayı düşünüyorum eşim isterse :)

Malesef eşime dur demem onu geriyor ve bana canımı sıkacak sözler söylüyor.Rahatlatmak yerine dahada geriyor beni...Her denemeden sonra tartışıyoruz bunun yüzüden ( Benim ona mudahalem ereksiyon kaybediyormuş .Gerçektende öle oluyor ama ...Eşim böyle oldukça biz asla çözemeyeceğiz bunu ...

canlar ben kaçıyorum eve gidiyorum bakalım bu akşam egzersiz yapabilecekmiyim tabiki bir sorun çıkmazsa ( yada kndimce mazeret bulmazsam ) kızlar yarın sizden güzel haberler duymak istiyorum inşallah.İnşallah o listeden birkaç kişi yarın çıkmış görürüz ben olmayacağım kesinde neyse kendinize çok iyi bakın hiçbirşey için üzülmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…