Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bebeyagı kulnıyodum bırtek onu kulandım sımdıye kadar taki gece ay bende vajide. kasınma yanma olana kadar doktora gıttıgıme enfeksiyon kapmıs dedi fitil ilac verdi.bebe yagı yaptı bilinmez ama bıraktım onu ty&jakullanıyom seansların sonuna dogru bırakmanı tavsiye edrim.bana doktor önermisti ama spermleri öldürdügünü sonradan ögerndim

bana dr söyledi zaten bazılarına enfeksiyon yapıyor diye önermedim dedi ama sen rahatsan sorun yoksa kullanabilirsin dedi şimdilik bi şikayetim yok öyle bişey hissedersem jele dönücem evde 2-3 kutu var sağolsun eşim bi dünya almış artık ne düşündüyse heralde bi jelle biticek sandı :)

demek ki banada enfeksiyon kapmama neden olmus.bence bebe yagı kullanmadanda yapabiliyosan hemen bırak derim.enfeksyon kapması pek iyi olmuyo.acılarını bırak.tedaviye ara vermekzorund bile kalabilirsin.ben 10 gün boyunca cok cektım.halda biraz hıssediyorum acıyı.tekrar gidicem doktora baksın yine

yaa gercekten durumum komik.normalde bir bayan ıcin ılk defa zor olur. zaten bizimkide tedavinin son asamasında 10 gün ypamadık moraller bozuldu,sıkıldık vs.ama basardık sonunda diyodum ki simdide bu sorun. dogal akısına bırakcam artık kafana tak tak nereye kadar..gecersem bu sınavıda soyerım o zaman.benen daha kötü durumda olanlar var.ayıp edıyorum onlara.hele bir onlarda yensin.beraber guleriz eski allerimize sonra..

Keşke bende yenebilsem.Alt üst farketmez

yapma yaa akıntı sırasında mı oluyo çatlama üzüldüm
çatlama olması demek bence yumurtanın çatlaması ve adetin başlaması bilmiom ama sanırım ööle olsa gerek
tatlım benim bildiğim yumurtalama dönemi 2 adet dönemin arası kaç günse 2 ye bölüyorsun tam ortasındaki günden 3 gün önce 5 gün sonrası yumurtalama dönemi:)

Keşke bende yenebilsem.Alt üst farketmez

aynen alt üst hiç düşünmüyorum belki sıra ona gelmediği için kaydirigubbakcemile3 yalnız biz eşimle normal yüzeysel sev... lerimizi farklı şekillerde evin farklı köşelerinde yapmaya çalışıyoruz hem değişiklik oluyor hemde alışıyorum sanırım ve mümkün oldukça daha çok yapmaya çalışıyoruz çünkü ben her seferinde farklı bi şey keşfedebiliyorumdelikafadulden tavsiye ederim nasıl olsa bundan sonraki aşamamız hangi pozisyonda rahat ettiğimiz olacak çünkü pozisyonlar çiftlerin boyuna kilosuna göre farklılık gösterebiliyor hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar sizde bu tür alışmalara başlayın bir an önce zemuszemus

derincim sen hangi aşamada kalmıştın penis denemesinde değilmi bütün aşamaları geçtin sondasın zemuszemus yanlış hatırlamıyorum değilmi ?

Yok canım aslında son aşamada değilim...
Ben doğru dürüst egzersiz yapmadım hiç...
Mesela serçe parmak yapmadım hiç. Direkt orta parmakla başladım...
Orta parmak 1. boğumda kaldım uzun süre...
Sonra orta parmak tamamını aldım. P.. başını aldım sadece (eşim öle dedi)...
Dün de eşimin orta parmağını aldım. Hiç adam gibi egzersiz yapmadım. Bahar bilir fıtık ettim onu da kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tuvalette deneyin çok kolay oluyor zorlananlar için söylüyorum bi de nefes vermek çok işe yarıyor bu arada ben bugün deneme yapmıycam o nedenle ilk silinemem sanırım hepinizi öpüyorum:)

Dün de eşimin orta parmağını aldım. Hiç adam gibi egzersiz yapmadım. Bahar bilir fıtık ettim onu da kaydirigubbakcemile3

fazla egzersiz yapmadan p...s başını bile alman çok güzel bence demekki biraz egzersiz yapsan hiç sorunsuz olacak :sositososito bende hiç serçe parmak yapmadım direk işaret parmağından başladım sonra sırayla :bbo: kendi parmağınla egzersiz yapabiliyosun nasıl olsa rahat bırakip kendini yaparsın diğerlerinide zemuszemus

Yaparsan başarabilirsin demekki başını aldığına göre tamamını alırsın inşallah.

fazla egzersiz yapmadan p...s başını bile alman çok güzel bence demekki biraz egzersiz yapsan hiç sorunsuz olacak :sositososito bende hiç serçe parmak yapmadım direk işaret parmağından başladım sonra sırayla :bbo: kendi parmağınla egzersiz yapabiliyosun nasıl olsa rahat bırakip kendini yaparsın diğerlerinide zemuszemus

Evet motivasyona ihtiyacım vardı benim işte...
Zaten dün hiç egzersiz yapmadım biraz emla sürüp eşim denedi. Kendimi rahat bırakabiliyorum artık...
Bugün p.. denesem olur belki de. Tabi eşime bağlı. Malum beyimiz her gün deneme yapmıyor :dilcikar:

vajinismusmerkezi.com da da benim söylediğimle benzer şeyler söylenmiş..

Niye benim söylediklerim battı tutup hadi canım hadi bebeğim gayret et olacaktır türü bir mesaj mı yazaydım ahahaha :D Onları size kocalarınız desin niye birbirinize söylüyorunuz bunları :D

Valla ben gayet iyi niyetli başlamıştım hem bildiklerimi paylaşmak hem de birşeyler öğrenmek için ama işi nerelere getirttiniz adama.. O tık yok lafını hiç söylemek istemezdim.

Hala anlamıyorum o kadar çok biliyorsunzu penis menis elliyormuşsnuz ama hala olmuyor.

Vajinalar baya küçük galiba o zaman söyleyecek söz yok. Çemkirceenize şunu baştan söylesenize yav :p Alla allla.

arkadaşım burda kimsenin sinirini moralini bozmaya hakkın yok. bilip bilmeden sen bize kalkmış ders veriyorsun. biz senden daha iyi biliriz sevişmeyi, orayı burayı ellemeyi.. ne alakası var vajinusmusun bunlarla, yada vajinanın küçük olmasıyla..
senin hiç tecrüben bile olmadan atıp tutuyorsun burda. biraz bilgi sahibi ol bu hastalık hakkında ondan sonra gel konuş burda, yada bişeylerin eksikliği başına vurmuş senin kendi egolarını tatmin ediyorsun sanırım. ,

sinirimi bozdu kız yaw cevap vermeden duramadım..

Back