- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.301
Biliyorum canım ama merak ettim...
Dün çok az sürdüm girişe sanki kasların kasılmasını engelliyor gibi geldi...
HIMMMMM :uhm: BİDE ENFEKSİYON KAŞINTI FELAN YAPAR CANIM DİKKAT ET YAA DOKUNMASIN YİNEDE KULLANMA DERİM NE BİLİM
Egzersizlerde bir parmak 2 boğum yapabiliyorum. Belki cahilce gelebilir ama içersi boş değil gibi geliyor, elim üst kısımda bişeye değiyor daire hareketi yapamıyorum... Kas mıdır o elime değen şey, size de oluyor mu?
Artık ne olacaksa olsun yoruldum senağlama
kız dur kaş yapayım derken göz çıkarma bide
emlayı sürünce iyi gelmiyomu sana?
Çok fazla bi yararını gördüğümü söyleyemem...
Ben de öyle düşündüm ve gittim...
Sonucu olumlu yada olumsuz mail atacaklar, hayırlısı...
allah allah
ee sen geçen akşam ucu oldu demiyomuydun hani;?yaklaşmıştın ne olduda böle hüsranlardasın yine?
Hayırlısı olur canım inş.Bu arada emla kremi demişsiniz ya acaba bende mi kullansam bilmiyorumkismile
Evet oldu ama bıkkınlık geldi artık bu işten...
Sürekli hevesim kırılıyor...
İstemediğim zamanlar istediğim zamanları geçiyor...
hem vajili hemde bebek için uğraşan arkadaşlar morelinizi yüksek tutun ve kafanıza bişey takmamaya çalışın...egzersizleri ne kadar kendimizi kasmadan sıkılmadan zevk alarak yaparsak o kadar ilerleme kaydediyoruz...özellikle bebek için uğraşan arkadaşlar stresli bir ruh hali sizi yıpratır..birde vajili arakadaşlar şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hem eşlerimiz hemde biz o yüzden onların en ufak sözünden hareketinden nem kapıyoruz herşeyi üzerimize alınıyoruz kendimizi parmak egzersizlerine kaptırıp eşimizi ihmal etmeyelim bana doktorumun bir diğer tavsiyeside bol bol eşinle birbinine dokunun p...s denemesi yapmayın ama bu arada nasıl anlatılır burda bilmiyorum en az haftada 3 defa oynaşın diyim artık :) ve zevk alarak yapın kendinizi kasıp vajiji düşünerek deil kaydirigubbakcemile3 aranızdaki aşkı sevgiyi cinsel olarak tutkuya çevirin :kedi:
Amin teşekkür ederim...
Kullan canım kullan, birçok kişi yararını görüyor...
merhaba arkadaşım sana bir sorum olacaktı
egzersiz yaparken kullandığım konix jel dölü öldürür mü yada oluşmasını engeller mi
bir bilgin var mı
yarım saat 40 dakika arası etkisini gösterir canımben emlayı bi kez denedim oda etkisini görmedim kızlar ya acaba yeterince beklemedim mi ?
tekrar bi denemem lazım..
canım bu gece deneme yapıcam emla sürmeden bi kez daha deniyim olmazsa bundan sonraki denemelerde sürerim diyorumarkadaşlar hala emla krem denemediyseniz mutlaka deneyin lütfeeennn..
bu işin çözümünü büyük ölçüde bu kremle yaşayın..bi deneyin ne çıkar..yan etkisi yok..bana doktor tavsiye etmişti,kayganlaştrıcı jel le beraber..ve 1 sene sonra emla sayesinde yendim bu illeti..iyiki var şu krem..:lepi:
Ya kızlar ne olacak bizim halimiz böyle.Biz ne zaman diğer arkadaşlar gibi oldu diyeceğiz.eşler anlaşıylı ama nereye kadar anlayış.
canım bu gece deneme yapıcam emla sürmeden bi kez daha deniyim olmazsa bundan sonraki denemelerde sürerim diyorumbakalım sonuç ne olacak?
yarım saat 40 dakika arası etkisini gösterir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?