Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman ben de bir deneyeyim belki bir işe yarar, zararı olmasın da...
Senin yumurtalıklarındaki yanma enfeksiyondan olabilir, ultrasonda baktırmanda fayda var...

dene canım doktor bana anestol vermişti bide kas gevşetici krem ilk önce anestolu sür 5 dk sonra kaş gevşetici demişti
enfeksiyon belirtisimi gerçektenmiakannehir ya çok kötü hala yanıyo

yaaa nasıl yapıyosunki tuvalette..ben yarı uzanarak yapıyorum ama bana doktorum dediki wcde oturur gibi yapmalıymışım nasıl olacakki öyle düşüncesi bile korkutucu geliyor CADIARZU:(( girmeski öyle.. dün akşam tekrar tek parmak yaptım çok rahattım ilk defa yatak odası dışında bi yerde denedim tv seyrederek daha kolay oluyomuş gerçekten:bbo:
canım tuvalet en rahatı zaten bacakların ne kadar açıksa o kadar rahar sokabiliyorsun parmağını düşünsene ben bebeyağı kullanmadan bile rahatlıkla sokabiliyorum parmağımı yatarken de denedim ama tuvalet daha rahat

beyninde püfff demesin önce neyden korkuyorsun yada cekiniyorsun onu söle
p..s cok büyük nasıl giricek mi?
acırsa?
cok kan gelirse?
yani hangi korku var tatlım içinde bence bunusöle öle yardımcı olalım sizlere:dance:
ben söylemek istiyorum ben acı çektiğim için bırakıyorum:((((( p...s başını alabildim ama sonra acı hissettiğim için devam edemedim bıraktım:(

uzun bir aradan sonra selamben sessiz sessiz formu okumaya devam ettim. çünkü egzersiz yapamadım yapamadığım için de sizlere bunu söylemeye çekindim.( size karşı kendimi sorumlu hissediyorum çünkü:)) nedense erteledim yine herşeyi.bugün başlıyım dedim tekrardan ama sanki başa dönmüş gibiydim. serçe parmağımı bile almakta zorlandım önce sonra kendime çok kızdım ve yapmam gerekir diye nefes egzersizleriyle ve gleitgelenle serçe ve orta parmağı çok rahat şeklide aldım sonra bakıyım emla demişlerdi dedim. emlayı aldım ama kullanmamıştım. emlayı sürdüm hafif bir yanmadan sonra 2 parmağı deniyim dedim ve 2 parmağıda alabildim. küs şeklinde denedim alamadım ama iki parmağımı yanyana yapabildim.bu benim için süper bi gelişme.ama bir süre 2 parmakta devam edicem sonra neler yapmam gerekiyo onlar içinde sizlerden yardım bekliyorum canlarım. valla vaj. o kadar genişlettimki artık bakarak da açık olduğunu görebilyorum. bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum.

adam olmadı neyse bosver dedı sırtını dondu yattı ay sınır oldum sankı sadece ben derdıne dustum gece gece canım sıkıldı uykum kactıı geldım sızınle dertlesıyorum off sesımı duyan yokmu acele ettım sanırımm tamamlamadan egzersızlerıı hemen yapmaya calıstım morelım bozuldu yaa offffff offfffff

adam olmadı neyse bosver dedı sırtını dondu yattı ay sınır oldum sankı sadece ben derdıne dustum gece gece canım sıkıldı uykum kactıı geldım sızınle dertlesıyorum off sesımı duyan yokmu acele ettım sanırımm tamamlamadan egzersızlerıı hemen yapmaya calıstım morelım bozuldu yaa offffff offfffff

Moralini bozma canım olur öyle şeyler . Benim eşimde hep moralimi bozuyor .Tek seninki değil yani .Duymamaya çalış .. Diğer denemede olur inşallah...

gunaydın kızlar..dun test yaptım ama malrsef negeatıf hala olmadım hıc anlamıyorum ...agrı kesıcı kıullandım kesmıs olma ımkanı varmı acaba cunku dısım ck kotu ..daha onelerde kulaldım ama kesmemıstı ..kısmet tabı ..hadı akalım guzel haberler varmı kızlarrrr...
mutsuz umutsuz bence seınmelısın ck guzel bır basarı ılk denmeler ıcın bacaklarını umzuen koyma olayı benıde cok kaısyo..bence sen ustte ol ve o sekılde dene

Günaydın kızlar bu hafta egzersizlere başladım inşallah başarabileceğim.Akşam rüyamda hamile olarak gördüm kendimi.Aslında tam hamile değil hiç o işi yapmadan vajili hamileymişim sözde.Keşke olsam ben çokcuk istiyorummm ya

Back