Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizlerde bir parmak 2 boğum yapabiliyorum. Belki cahilce gelebilir ama içersi boş değil gibi geliyor, elim üst kısımda bişeye değiyor daire hareketi yapamıyorum... Kas mıdır o elime değen şey, size de oluyor mu?

selam kızlar
evet üst kısımda kavisli bi yapı var.ama bu daireler yapmana engel değil ben acı hissetmiyodum yani.

Evet oldu ama bıkkınlık geldi artık bu işten...
Sürekli hevesim kırılıyor...
İstemediğim zamanlar istediğim zamanları geçiyor...

hevesini kendi kendine kırıyosun bence
bence örnek veriyorum haftanın 5 günü egzersiz yapıpta 1 günü ilişkiye girmeyi denemeyin :olmaz:
sürekli sürekli eşinizle akşam deneyin yorgunlukmuş başka şeymiş vız gelir o anda yeterki istekli olun
emin ol olucak kendi kendini sıkıpta bu kadar umutsuzlupa kapılmayı bırak bence azim et..yapıcam diye başla yine olmayacak diye değil...

hem vajili hemde bebek için uğraşan arkadaşlar morelinizi yüksek tutun ve kafanıza bişey takmamaya çalışın...egzersizleri ne kadar kendimizi kasmadan sıkılmadan zevk alarak yaparsak o kadar ilerleme kaydediyoruz...özellikle bebek için uğraşan arkadaşlar stresli bir ruh hali sizi yıpratır..birde vajili arakadaşlar şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hem eşlerimiz hemde biz o yüzden onların en ufak sözünden hareketinden nem kapıyoruz herşeyi üzerimize alınıyoruz kendimizi parmak egzersizlerine kaptırıp eşimizi ihmal etmeyelim bana doktorumun bir diğer tavsiyeside bol bol eşinle birbinine dokunun p...s denemesi yapmayın ama bu arada nasıl anlatılır burda bilmiyorum en az haftada 3 defa oynaşın diyim artık :) ve zevk alarak yapın kendinizi kasıp vajiji düşünerek deil kaydirigubbakcemile3 aranızdaki aşkı sevgiyi cinsel olarak tutkuya çevirin :kedi:

merhaba arkadaşım sana bir sorum olacaktı
egzersiz yaparken kullandığım konix jel dölü öldürür mü yada oluşmasını engeller mi
bir bilgin var mı

merhaba arkadaşım sana bir sorum olacaktı
egzersiz yaparken kullandığım konix jel dölü öldürür mü yada oluşmasını engeller mi
bir bilgin var mı

bu konuda bir bilgim yok canım malesef :( ben sadece bebe yağı ve gleit-gelen kullanıyorum...jeli doktor tavsiye etti su bazlı olduğu için hiç bir yan etkisi yok...Bebek yağınıda deneme amaçlı almıştım jele oranla daha uygun fiyatı diye...ben ikisinden memnunum ama başka jel kullanmadım...eczaneye danışabilrsin....şu an cinsel birleşme olmadığı için hamile kalma riskim yok normal sevişmedede dikkat ediyoruz çünkü vajiyi atlatmadan hamile kalmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3ama burada vajiyi atlatmış tecrübeli arkadaşlar var onlardan bilgi alabilirsinsengözlerimebaksanab

arkadaşlar hala emla krem denemediyseniz mutlaka deneyin lütfeeennn..
bu işin çözümünü büyük ölçüde bu kremle yaşayın..bi deneyin ne çıkar..yan etkisi yok..bana doktor tavsiye etmişti,kayganlaştrıcı jel le beraber..ve 1 sene sonra emla sayesinde yendim bu illeti..iyiki var şu krem..:lepi:

arkadaşlar hala emla krem denemediyseniz mutlaka deneyin lütfeeennn..
bu işin çözümünü büyük ölçüde bu kremle yaşayın..bi deneyin ne çıkar..yan etkisi yok..bana doktor tavsiye etmişti,kayganlaştrıcı jel le beraber..ve 1 sene sonra emla sayesinde yendim bu illeti..iyiki var şu krem..:lepi:
canım bu gece deneme yapıcam emla sürmeden bi kez daha deniyim olmazsa bundan sonraki denemelerde sürerim diyorum:Dbakalım sonuç ne olacak?

canım bu gece deneme yapıcam emla sürmeden bi kez daha deniyim olmazsa bundan sonraki denemelerde sürerim diyorum:Dbakalım sonuç ne olacak?

En iyisini yapıyosun..biz emlasız doktora gitmeden önce çok denedik ama olmadı..çok kastığım için 2 cm sonra acıyodu ve gitmiyodu..emla o acıyı hissetmememi ve dolayısıyla kasmamamı sağlıyo bi nebzede olsa..bende emlasız yapamıyorum zaten şu sıra tek derdim bu..inş başarırsın..ALLAH herkesin yardımcısı olsun..sizi çok iyi anlıyorum ne günlerdi ya kabus gibiydi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back