Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zerdam kullanıcısından alıntı
adam olmadı neyse bosver dedı sırtını dondu yattı ay sınır oldum sankı sadece ben derdıne dustum gece gece canım sıkıldı uykum kactıı geldım sızınle dertlesıyorum off sesımı duyan yokmu acele ettım sanırımm tamamlamadan egzersızlerıı hemen yapmaya calıstım morelım bozuldu yaa offffff offfffff

Sıkma canını boşver pes etme sakın.

herkese günaydın akşam deneme yapıcam adet dönemim bitti benim için dua edin.bu site bana iyi geliyor kendime güveniyorum madem bu kadar başarabilen var ben de başarabilirim diyorum umarım hayal kırıklığına uğramam

hem vajili hemde bebek için uğraşan arkadaşlar morelinizi yüksek tutun ve kafanıza bişey takmamaya çalışın...egzersizleri ne kadar kendimizi kasmadan sıkılmadan zevk alarak yaparsak o kadar ilerleme kaydediyoruz...özellikle bebek için uğraşan arkadaşlar stresli bir ruh hali sizi yıpratır..birde vajili arakadaşlar şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hem eşlerimiz hemde biz o yüzden onların en ufak sözünden hareketinden nem kapıyoruz herşeyi üzerimize alınıyoruz kendimizi parmak egzersizlerine kaptırıp eşimizi ihmal etmeyelim bana doktorumun bir diğer tavsiyeside bol bol eşinle birbinine dokunun p...s denemesi yapmayın ama bu arada nasıl anlatılır burda bilmiyorum en az haftada 3 defa oynaşın diyim artık :) ve zevk alarak yapın kendinizi kasıp vajiji düşünerek deil kaydirigubbakcemile3 aranızdaki aşkı sevgiyi cinsel olarak tutkuya çevirin :kedi:

nebılım o oyle yapınca ınsanda ıstekte olmuyoo

munisse ---- ALINTI herkese günaydın akşam deneme yapıcam adet dönemim bitti benim için dua edin.bu site bana iyi geliyor kendime güveniyorum madem bu kadar başarabilen var ben de başarabilirim diyorum umarım hayal kırıklığına uğramam

Dualarımız seninle canım inşallah başarırsın...:Saruboceq:

kızlar bendede tam olarak ilişki esnasında değil ama doktora kesinlikle muayene olmaıyorum evlendiğim 6 yıl olacaka hala smear yaptıramıyorum napmalıyım

kızlar idrar testi yptrdım saglık ocagında hamile değilim bebek işini erteledim enfeksiyon tedavisi görcem uzman bi dr.yumurtalıklarıma falan bktrcm.bebek dye çıldırmıycm yni braktım akısına ,tedavi olayım allah verirse verir vermezse vermez.adet geciktiricide aldım basladım bugün içmeye haftasonu sınav var şans dileyin.önceliğim şu sınavlar

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum vajinismus sayfasını. Birbirinize verdiğiniz desteği görünce üye olmak istedim. 4 yıllık evliyim. Egzersizlerimi yapabiliyorum ama hala birleşme yaşayamadık... Aslında egzersizlerde de çok rahat olduğum söylenemez(

Canım vajiyi yenmeden hamile kalma sakın...
O zaman herşey çok daha uzar ve zorlaşır...
Önce vajiyi yen hayırlısıyla o da olur...

Çok güzel bir yazıydı, sayenizde ayna egzersizi yaparken gördüğüm şeyin kas olduğunu öğrendim ve inanılmaz rahatladım. Devamı varsa paylaşabilir misiniz?

hosgeldın aramıza..egzerszılerde ne kadra ılerleey bıldın

Egzersizlerde bir parmak 2 boğum yapabiliyorum. Belki cahilce gelebilir ama içersi boş değil gibi geliyor, elim üst kısımda bişeye değiyor daire hareketi yapamıyorum... Kas mıdır o elime değen şey, size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…