Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok canım başarısızlık hevesimi kaçırmıyor, eşim hevesimi kaçırıyor...
Bizim köyde de bi sürü internet kafe var düğün salonu var falan :)

Merhaba arkadaşlar biz deneme yaptık ben rahattım . Kas gevşeticide içtim .Çok rahat girdi hatta ben bayağ aldığımı düşünüyorum ama eşim aynı fikirde değil o sadece başı girdi deyip durdu.Tabi bende kendimi o piskolojiyle sıktıkça canım çok acıdı. Ayaklarımı onun omuzuna koyduğum zaman da çok geriliyorum.Ne yapacağım bilemiyorum . Sizdede aynı sorunlar oluyormu ? Bana akıl verin...

Arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum...
Kas gevşetici kremler varya onu vajina için kullansak bir yarar ya da zararı olur mu?

Merhaba arkadaşlar biz deneme yaptık ben rahattım . Kas gevşeticide içtim .Çok rahat girdi hatta ben bayağ aldığımı düşünüyorum ama eşim aynı fikirde değil o sadece başı girdi deyip durdu.Tabi bende kendimi o piskolojiyle sıktıkça canım çok acıdı. Ayaklarımı onun omuzuna koyduğum zaman da çok geriliyorum.Ne yapacağım bilemiyorum . Sizdede aynı sorunlar oluyormu ? Bana akıl verin...

eşin başı grdi dediyse dogrudur canım,basını aldıgını düşünerek gerisinide getirmeye çalış cnm.sen basını aldıysan gerisi çok basit ilk giriş dar braz ztn sonra esniyor moralini hiç bozma cnım sıkma kendini eşinede söyle hoşlandıgın noktalayı oksayıp gevsetsn seni.bende ayaklarımı omzuna attıgımda kötü olmuştum. cnm sende belini daya yastıga ve dizlerin eşinn beline gelsin poponu da biraz kaldır öyle dene cnm p..side elinle yavasca grdrmeye çlş kasıldıgında derin nefes al bn zevk alıyorum dyerek beynine sinyal gönder çok işe yarıyor inan:Saruboceq:

mutsuz tebrık ederım ılerkı zamanda esınde gırdıgının farkında olucak sen hangı kas gevsetıcıyı kullandın canım

Ya kızlar kas gevşetici hap içmek yerine kas gevşetici kremi vajinamıza sürsek bir yararı ya da zararı olur mu? Bilen varsa cevap verebilir mi?

Back