- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.261
O zaman ben de bir deneyeyim belki bir işe yarar, zararı olmasın da...
Senin yumurtalıklarındaki yanma enfeksiyondan olabilir, ultrasonda baktırmanda fayda var...
canım tuvalet en rahatı zaten bacakların ne kadar açıksa o kadar rahar sokabiliyorsun parmağını düşünsene ben bebeyağı kullanmadan bile rahatlıkla sokabiliyorum parmağımı yatarken de denedim ama tuvalet daha rahatyaaa nasıl yapıyosunki tuvalette..ben yarı uzanarak yapıyorum ama bana doktorum dediki wcde oturur gibi yapmalıymışım nasıl olacakki öyle düşüncesi bile korkutucu geliyor CADIARZU( girmeski öyle.. dün akşam tekrar tek parmak yaptım çok rahattım ilk defa yatak odası dışında bi yerde denedim tv seyrederek daha kolay oluyomuş gerçekten:bbo:
ben söylemek istiyorum ben acı çektiğim için bırakıyorumbeyninde püfff demesin önce neyden korkuyorsun yada cekiniyorsun onu söle
p..s cok büyük nasıl giricek mi?
acırsa?
cok kan gelirse?
yani hangi korku var tatlım içinde bence bunusöle öle yardımcı olalım sizlere:dance:
mutsuz tebrık ederım ılerkı zamanda esınde gırdıgının farkında olucak sen hangı kas gevsetıcıyı kullandın canım
adam olmadı neyse bosver dedı sırtını dondu yattı ay sınır oldum sankı sadece ben derdıne dustum gece gece canım sıkıldı uykum kactıı geldım sızınle dertlesıyorum off sesımı duyan yokmu acele ettım sanırımm tamamlamadan egzersızlerıı hemen yapmaya calıstım morelım bozuldu yaa offffff offfffff
dene canım doktor bana anestol vermişti bide kas gevşetici krem ilk önce anestolu sür 5 dk sonra kaş gevşetici demişti
enfeksiyon belirtisimi gerçektenmiakannehir ya çok kötü hala yanıyo
Kızlar benim bugün görüşmem var...
Çok heyecanlıyım ve gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?